От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Електростимулация - пенис и тестиси

Бюлетин

Medium Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems

Сайтът Medium Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems е особено сложно проектирана пенис тапа за всички, които искат много специален вид електростимулация на уретрата. Тази средна по размер пенис тапа е разработена от експерти и е доказателство за ангажираността на E-Stim Systems ангажираност към най-високо качество и иновативен дизайн.

Повече информация

3766/00

на разположение

Повече информация

Medium Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems: най-доброто в уретралната електростимулация

Medium Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems е особено сложно проектирана пенис тапа за всички, които искат много специален вид уретрална електростимулация. Този средно голям пенис щепсел е разработен от експерти и е доказателство за ангажираността на E-Stim Systems за най-високо качество и иновативен дизайн.

Отличен дизайн за още по-голямо удоволствие:

  • Medium Diamond™ Penis Plug е с дължина 55 мм и диаметър на вала 6,65 мм - идеален за тези, които искат по-интензивно усещане.
  • Ромбовидната глава с диаметър 8,5 мм в най-широката точка е истинска атракция за окото и осигурява добро управление.
  • Изработен от алуминий за аерокосмически цели, пенис щепселът съчетава ниско тегло с гладка, полирана повърхност.
  • Изключително гладката повърхност и заобленият връх осигуряват лесно поставяне, а конусовидната форма на пенис тапата гарантира, че уретрата леко се разширява и плътно обгръща пенис тапата, така че тя остава здраво на мястото си.


Изтънчени детайли на дизайна:

  • Вдлъбнатините от долната страна на пенис щепсела подобряват захвата, особено с мокри пръсти, и осигуряват по-удобна употреба.
  • Всеки пенис щепсел е оборудван с 4 мм връзка от долната страна, за да се осигури съвместимост с различни устройства за електростимулация от E-Stim-Systems.


Лесно почистване за хигиенична употреба:

  • Просто почистете с топла вода и мек сапун или със спрея InstaClean на MEO. Пенис тапата може да се вари за пълна стерилизация, тъй като е изработена от солиден алуминий.
  • Преди съхранение се уверете, че пенис тапата е напълно суха.
  • Доживотната гаранция на производителя от E-Stim Systems гарантира безопасност и надеждност.


Подготовка за безопасна и удобна употреба:

  • Тъй като стимулацията на уретрата е особено чувствителна практика, хигиената играе важна роля. Затова почиствайте пенис тапата непосредствено преди употреба.
  • За още по-приятно изживяване можете да използвате пенис тапата със специално разработения лубрикант VeryDeep от MEO.


Medium Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems: Пътешествие в света на уретралната електростимулация

Medium Diamond™ Penis Plug е не просто секс играчка за уретрата, но и уникално откривателско пътешествие в сложния свят на електростимулацията. Независимо дали вече имате опит, или тепърва ви предстои да изследвате нови видове стимулация, тази пенис тапа ви предлага уникално и вълнуващо преживяване.

Повече подробности:

  • Medium Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems
  • Размери Диаметър на вала 6,65 mm, диаметър на главата 8,5 mm, диаметър на основата 24,5 mm, обща дължина 55 mm, дължина за поставяне 44 mm, тегло 18 g.
  • Връзка: 4 мм
  • Материал: Алуминий
  • Тъй като това е униполярен електрод, за електростимулация е необходим втори електрод.
  • Уретралният E-Stim, известен също като уретрална електростимулация, е специална форма на електростимулация за стимулиране на уретрата. Тази уникална форма на стимулация използва електрически импулси, за да създаде сензорна или сексуална стимулация в тази чувствителна област на тялото. Това, което прави уретралната електростимулация специална, е уникалният начин, по който електрическите импулси се провеждат в уретрата, за да създадат спиращи дъха усещания. Това става с помощта на специални електроди, които се поставят в уретрата и подават нежни електрически импулси. Електрическите импулси могат да предизвикат различни усещания - от леко изтръпване до по-интензивни пулсиращи или парещи усещания. Силата и интензивността на електрическите импулси могат да бъдат персонализирани чрез устройството за електростимулация, за да отговарят на личните предпочитания и да осигуряват приятно изживяване. Електростимулацията на уретрата може да добави ново измерение към сексуалната стимулация. Електростимулацията на уретрата може да доведе до възбуждащи усещания и по-интензивни оргазми както за мъжете, така и за жените.
  • Произведено в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на ЕС и Обединеното кралство.
  • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с въпросите, свързани с безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, носят пейсмейкър или използват медицинско устройство за вливане, имат сърдечни заболявания или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
  • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията
  • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Изтегляне

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Medium Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems

Medium Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems

Сайтът Medium Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems е особено сложно проектирана пенис тапа за всички, които искат много специален вид електростимулация на уретрата. Тази средна по размер пенис тапа е разработена от експерти и е доказателство за ангажираността на E-Stim Systems ангажираност към най-високо качество и иновативен дизайн.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: