От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Устройства за електростимулация

Бюлетин

E-Stim Remote System от E-Stim Systems: дистанционно управлявана електростимулация

Нов Оферта
  • E-Stim Remote System от E-Stim Systems: дистанционно управлявана електростимулация

Изживейте тръпката от BDSM сесия с E-Stim Remote System на E-Stim Systemsкойто ви осигурява усъвършенствана дистанционно управлявана електростимулация или перфектен електросекс. С впечатляващ обхват до 100 метра тази система позволява динамичен и бърз контрол от разстояние - идеална за още по-дълбоко изследване на господството и подчинението.

Повече информация

3761/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Изживейте тръпката от BDSM сесия с E-Stim Remote System на E-Stim Systemsкойто ви осигурява усъвършенствана дистанционно управлявана електростимулация или перфектен електросекс. С впечатляващ обхват до 100 метра тази система позволява динамичен и бърз контрол от разстояние - идеална за още по-дълбоко изследване на господството и подчинението. На E-Stim Remote System на E-Stim Systems има 10 различни режима, включително режими за разпознаване на движение и аудио, за увеличаване на контрола в BDSM сценариите. На E-Stim Remote System е проектирана за дискретна и персонализирана стимулация и е подходяща както за единични лица, така и за двойки. Нашият E-Stim Remote System се характеризира с компактен дизайн и индивидуално регулируеми нива на мощност. Тази система не само подобрява преживяването на електростимулация, но и свързва множество устройства за сложни и наелектризиращи BDSM настройки.

    На E-Stim Remote Systemнай-новото допълнение към E-Stim Systems Продуктовата линия, е значително подобрено в сравнение с оригиналното дистанционно управление "Серия 1". Предлагайки комбинация от повече мощност, контрол и иновативни режими, тази система е идеалният избор за подобряване на електростимулацията в контекста на BDSM.

    Основни характеристики на дистанционната система E-Stim от E-Stim Systems:

    • Усъвършенствани дистанционни функции: С обхват до 100 метра цифрово кодираната система за радиоуправление осигурява ефективна и бързодействаща дистанционна електростимулация.
    • Многобройни режими на работа: Системата има 10 различни режима на работа, включително два режима на разпознаване на движение и два иновативни аудиорежима, които осигуряват разнообразни възможности за електростимулация.
    • Интуитивен дизайн и лесно управление: Системата се състои от специално проектиран ръчен предавател с 4 бутона и малък, дискретен приемник с щипка за колан за лесно управление.
    • Възможност за персонализиране на нивата на мощност: Системата предлага 27 нива на мощност в 10 различни режима, всеки от които може да се регулира в седем степени. Това позволява прецизно да се контролира интензивността на електростимулацията.
    • Свързване на множество устройства: Системата е проектирана така, че няколко ръчни предавателя и устройства за електростимулация да могат да бъдат свързани помежду си, което позволява разнообразни конфигурации за един или повече хора.
    • Иновативна система за динамична форма на вълната: Иновативната система за динамична форма на вълната разполага с безопасен, ограничен по ток променлив изход (BiPhasic), който осигурява ефективна и безопасна електростимулация.
    • Доживотна гаранция от E-Stim Systems: Това дистанционно управление се предлага с доживотна гаранция от E-Stim Systems доставени.


    Предназначено за широк спектър от приложения:

    • Режим на движение: режимът на движение реагира на най-малкото движение и предлага уникални възможности за "наказание". Бутонът "FIRE" може да се използва за деактивиране на сензора за движение за незабавен ефект "действие".
    • Режими на звука: Двата нови режима на звука са толкова чувствителни, че могат да бъдат задействани от пляскане от няколко метра разстояние, и предлагат различни нива на чувствителност и режими на показване за различни приложения.
    • Режим за обучение: Режимът за обучение е подобрен и вече предлага четири нива на мощност (25 %, 50 %, 75 % и 100 %), които могат да се задават с просто натискане на бутон.
    • Режим на обучение: С режима на обучение настройките за управление могат да бъдат персонализирани, така че един ръчен предавател да управлява няколко устройства и обратно.
    • Повече мощност: Микропроцесорно управляваният генератор на напрежение осигурява ефективно използване на батерията и ефективна мощност, особено при по-високи нива, благодарение на новата динамична система за извеждане.


    Безопасност и съвместимост:

    • E-Stim Remote System има мощен 3,5-милиметров изход, който е съвместим с всички електроди от E-Stim Systems съвместими.
    • Проектирана и произведена в Обединеното кралство, системата отговаря на най-новите стандарти за безопасност на ЕС и Обединеното кралство и е маркирана със знака CE, за да гарантира безопасна и надеждна работа.


    Технически данни:

    • Канали/изходи: Радиоуправляем единичен канал чрез 3,5-милиметров моножак.
    • Дисплей: Ярките светодиоди показват захранването, изхода и активността на приемника.
    • Режими на работа: 10 ("Пожар", "Непрекъснат", "Пулс", "Упражнение", "Тренировка") с 27 нива на мощност и 7 опции за настройка във всеки режим на работа.
    • Работни елементи: Захранващ блок (включване/изключване, функция за обучение), дистанционно управление (нагоре, надолу, настройка, огън).
    • Изходна честота: Специално разработена за безопасна и ефективна стимулация.


    Този E-Stim Remote System не е просто аксесоар, а универсален инструмент за откриване на завладяващите възможности на дистанционно управляваната електростимулация в BDSM. Иновативният дизайн и многобройните функции обещават уникално и вълнуващо преживяване както за самотници, така и за партньори.

    Повече информация:

    • E-Stim Remote System от E-Stim Systems: Дистанционно управлявана електростимулация в собствен клас.
    • Ръчни предаватели: "Нагоре", "Надолу", "Регулиране" и "Огън".
    • Изходна форма на вълната: Двуфазен, ограничен по ток, импулсен променлив ток с динамични форми на вълната.
    • Радиоспецификация: Цифрово кодиран Keyloc 433Mhz
    • Захранване: Захранващ блок = стандартна 9-волтова алкална батерия (PP3), ръчен предавател = батерия CR2032 (в комплекта)
    • Обхват на доставката: ръчен предавател с батерия, батерия PP3, кабел от 3,5 мм до 2 мм за изход на TENS, 4 самозалепващи се електродни подложки, защитна чанта, ръководство за бързо стартиране.
    • Размери: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 146 g, ръчен предавател 33 mm x 59 mm x 8 mm, 17 g.
    • Произведено в Обединеното кралство в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на ЕС и Обединеното кралство.
    • Вградени функции за безопасност, като например ограничаване на тока.
    • Маркировка CE и UKCA.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (e-stim) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Електростимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, носят пейсмейкър или използват медицинско инфузионно устройство, имат сърдечни заболявания или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията
    • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Très bon produit

    A utilisé avec toute les prescriptions détaillées facile léger et très complet grande diversité des programmes je l ai adopté et ne pourrait m en passer renforcement massage et réparation

      Оценка 

      Fantastico, dà dipendenza!

      Dà dipendenza! Da quando lo sto usando non riesco a fare a meno di usarlo ogni giorno. Lo sto usando in solitudine, con gli accessori acquistati a parte (plug anale e lacci per il pene). Esplorando le varie funzioni si scoprono tante, tante sensazioni particolari, indescrivibili. L'orgasmo è assicurato "senza mani", travolgente!

        Оценка 

        Good Product to Enhance Playtime

        This little machine can pack a punch! E-stimulating my man just about sent him over the edge.

          Напишете свой собствен преглед

          E-Stim Remote System от E-Stim Systems: дистанционно управлявана електростимулация

          E-Stim Remote System от E-Stim Systems: дистанционно управлявана електростимулация

          Изживейте тръпката от BDSM сесия с E-Stim Remote System на E-Stim Systemsкойто ви осигурява усъвършенствана дистанционно управлявана електростимулация или перфектен електросекс. С впечатляващ обхват до 100 метра тази система позволява динамичен и бърз контрол от разстояние - идеална за още по-дълбоко изследване на господството и подчинението.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          17 други артикули от същата категория: