От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Устройства за електростимулация

Бюлетин

Уред за електростимулация ElectroPebble™ от E-Stim Systems

Устройството за електростимулация ElectroPebble™ от E-Stim Systems е идеално за BDSM употреба, тъй като има 2 канала, които могат да се използват за стимулиране на множество части на тялото, и 9 програми (напр. доене, болка, галене), които предлагат разнообразни усещания. Аудио режимът добавя още едно вълнуващо измерение на E-Stim в контекста на BDSM.

Повече информация

3754/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

плюс разходи за доставка

Време за доставка приблизително 7 дни

    Повече информация

    Устройството за електростимулация ElectroPebble™ от E-Stim Systems: вашата врата към ненадминато BDSM удоволствие.

    Устройството за електростимулация ElectroPebble™ от E-Stim Systems е забележително устройство за BDSM дейности благодарение на уникалната си комбинация от мощност, гъвкавост и лесна употреба. Със своята двуканална функция ElectroPebble™ позволява едновременното свързване на два електрода, което предизвиква вълнуващи усещания в множество части на тялото. Тази функция е особено полезна в BDSM сценариите, където е важен контролът върху интензивността и разпределението на стимулацията.

    Деветте регулируеми програми - "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" и "Torment" - предлагат широк спектър от усещания - от нежни до интензивни. Това позволява на потребителите да адаптират устройството към индивидуалните си предпочитания и ограничения - изключително важен аспект в BDSM, където играта с различни нива на усещане заема централно място.

    Иновативният дисплей LifeLine™, който визуално показва режимите и настройките, подобрява потребителското изживяване с интуитивен и естетически издържан интерфейс. Аудиорежимът, при който музика или глас контролират стимулацията, открива нови възможности за творчески BDSM сесии, като създава сетивно изживяване, контролирано от звук.

    Отприщете върховното BDSM удоволствие: Открийте устройството за електростимулация ElectroPebble™ - вашият ключ към наелектризиращи приключения!

    ElectroPebble™ от E-Stim Systems: изживейте BDSM електростимулация както никога досега! ElectroPebble™, последната иновация на E-Stim Systems в областта на електросекса, е не просто устройство за електростимулация, а инструмент за чисто удоволствие. Проектиран както за начинаещи, така и за опитни потребители, ElectroPebble™ е съчетание от производителност и лекота на използване.

    ElectroPebble™ от E-Stim Systems: Изживейте електросекс както никога досега!

    Открийте свят на усещания, в който контролът среща творчеството, а удоволствието - иновациите. ElectroPebble™ не е просто устройство, а приключение в неизследвани сфери на сексуално господство, които само чакат да бъдат открити от вас.

    Най-важните характеристики на устройството за електростимулация ElectroPebble™ от E-Stim Systems:

    • Универсалност благодарение на два канала: благодарение на двуканалната функционалност на ElectroPebble™ могат да се свържат едновременно 2 електрода, за да се предизвикат стимулиращи усещания в множество области на тялото (или отвори). Всеки канал има безстепенни контроли, които ви позволяват прецизно да регулирате мощността, за да постигнете перфектната комбинация от удоволствие и болка.
    • Девет регулируеми програми: С девет регулируеми програми, включително "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" и "Torment", можете да се потопите в разнообразни усещания. (Термините се отнасят за различни настройки на стимулация: "Pulse" създава ритмични импулси, "Flo" осигурява гладка, плавна стимулация, "Split" разделя стимулацията на различни модели, "Bounce" редува интензивността, "Audio" използва звуци за контрол, "Milk" се отнася до доене на пениса, "Squeeze" симулира усещане за натиск, "Tease" за нежна стимулация и "Torment" за по-интензивна стимулация.). Всяка настройка е проектирана така, че да осигурява уникални и разнообразни изживявания, които могат лесно да се контролират за персонализирана електростимулация.
    • Иновативен дисплей LifeLine™: ElectroPebble™ разполага с дисплей LifeLine™ - серия от ярки светодиоди, които пулсират в синхрон с режима и настройката, осигурявайки визуална индикация за текущата функция на устройството - истинска иновация в устройствата за електростимулация.
    • Аудиорежим: Вграденият микрофон в аудиорежим дава възможност за управление на електростимулацията с музика или глас - за едно напълно уникално изживяване.
    • Ергономичен дизайн: ElectroPebble™ е оформен така, че да пасва удобно в ръката. Той съчетава ергономичен дизайн с мощни функции, което го прави идеален избор за всеки, който иска нещо повече от обикновено устройство за електростимулация.


    ElectroPebble™ е много повече от просто устройство за електростимулация - той е истинско съкровище. Устройството за електростимулация ElectroPebble™ е най-новото устройство от E-Stim Systemsнаситено с функции и мощ, но същевременно лесно за използване.

    ElectroPebble™ се предлага в калъф за носене, а устройството за електростимулация е покрито с изключителната доживотна гаранция от E-Stim Systems.

    Тъй като това е двуканално устройство, могат да се използват два електрода едновременно, за да се разпространят усещанията в няколко области на тялото. Всеки канал има свой собствен безстепенен контрол, който ви позволява да зададете точната интензивност на стимулацията, която желаете. ако увеличите прекалено много регулатора, можете да го намалите обратно с едно бързо завъртане, без да се налага да натискате бутони многократно.

    Всеки от 9-те програмни режима е регулируем, предлагайки още по-голям набор от усещания и възможности, а с простите контроли за избор на режим превключването между режимите не би могло да бъде по-лесно.

    Ако искате нещо различно от предварително зададените режими, просто превключете ElectroPebble™ на аудио режим. Благодарение на вградения микрофон можете да създадете свой собствен тип електростимулация с ElectroPebble™, като пуснете музика или позволите на гласа на господаря си да поеме пълен контрол. Звуковият сигнал контролира изходния сигнал и с напълно нов метод устройството за електростимулация ElectroPebble™ може да създаде страхотни усещания, които вие или вашият доминиращ партньор можете да контролирате.

    ElectroPebble™ се доставя в специално пригоден калъф за носене заедно с два 2 мм свързващи кабела, батерия, пакет от четири самозалепващи се електродни подложки, ръководство за бърз старт и, разбира се, подробно ръководство за потребителя - всичко, от което се нуждаете, за да започнете веднага.

    ElectroPebble™ е проектирано и произведено в Обединеното кралство в съответствие с най-новите европейски и британски разпоредби за безопасност и има вградени функции за безопасност, като например ограничаване на тока. Той е маркиран със знака CE и се предлага с доживотна гаранция.

    Повече подробности:

    • Устройството за електростимулация ElectroPebble™ от E-Stim Systems
    • Pebble™ Размери: 116 mm x 77 mm x 38 mm, 178 g
    • Обхватът на доставката включва всичко, което ви е необходимо, за да започнете приключенията си с BDSM електростимулация.
    • Обхват на доставката: Устройството за електростимулация ElectroPebble™, 2 x изходни кабели от 3,5 mm до 2 mm, 4 x самозалепващи се електродни подложки, 1 x батерия PP3 9V, ръководство за бърз старт и подробни инструкции за работа, персонализирана защитна чанта.
    • Канали/изходи: Два канала чрез стандартни 3,5 мм моно гнезда
    • Дисплей: Много ярки светодиоди показват състоянието, състоянието на батерията, активността на канала и режима.
    • Програмни режими: 9, "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" и "Torment".
    • Аудиовход: вътрешен микрофон
    • Контроли: Два независими бутона за управление на интензивността на каналите, бутони за настройка на режима и два бутона за избор на режим.
    • Изходна форма на вълната: BiPhasic AC
    • Захранване: Стандартна 9-волтова алкална батерия (PP3)
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems е основен приоритет.
    • Проектирани са в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност и са произведени в Обединеното кралство.
    • Вградени функции за безопасност, като например ограничаване на тока.
    • Маркировка CE и UKCA.
    • Доставя се с доживотна гаранция от производителя.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с въпросите, свързани с безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, носят пейсмейкър или използват медицинско инфузионно устройство, имат сърдечни заболявания или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Appareil fiable, bon rapport qualité prix

    Produit livré très rapidement, large choix de fonctions, facile à utiliser après avoir lu les explications sur le livret fourni. Batterie ayant une bonne autonomie. Satisfaite de cet achat.

      Оценка 

      Von Zart bis Hart

      ist alles dabei!! Bester Kauf!!!!

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Very pleased with this and no regrets....

      Being new to electro stimulation, I found this to be a much better power box than others on the market. The one thing that really got me is the fact it has knobs for adjusting the strength and intensity. This is in my opinion very important as you can adjust better and much easier than other brands with buttons to push for up an down. I love Squeeze, Milk and torment the best. Having two channels allows me to use an insertable and the rubber loops at same time. Very pleased with this and no regrets....

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Very stimulating

      Been looking at these for a while. Very happy that I finally bought them!

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Уред за електростимулация ElectroPebble™ от E-Stim Systems

      Уред за електростимулация ElectroPebble™ от E-Stim Systems

      Устройството за електростимулация ElectroPebble™ от E-Stim Systems е идеално за BDSM употреба, тъй като има 2 канала, които могат да се използват за стимулиране на множество части на тялото, и 9 програми (напр. доене, болка, галене), които предлагат разнообразни усещания. Аудио режимът добавя още едно вълнуващо измерение на E-Stim в контекста на BDSM.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      17 други артикули от същата категория: