От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Packer

Бюлетин

Packer 

Тук ще намерите широка гама опаковъчни машини с различни размери и цветове, които да отговарят на индивидуалните ви нужди. Ние предлагаме бърз и дискретен транспорт, така че да можете да се насладите на своя Packer за нула време. Поръчайте онлайн сега и изпитайте свободата, която заслужавате!

Покажи 1 - 5 от 5 елемента
Покажи 1 - 5 от 5 елемента

Особеното на Packer за транс мъже е, че им предлага начин да се свържат физически и емоционално със своето тяло и полова идентичност. А Packer може да помогне на транс мъжете да се чувстват по-уверени и комфортно, като ги накара да се чувстват физически присъстващи в своята полова идентичност. Освен това Packer може да бъде полезен и в сексуалния живот и да помогне за минимизиране на дисфоричните чувства по време на интимните моменти. Важно е да се подчертае, че не всички транссексуални мъже искат или имат нужда да използват Packer, но за тези, които искат, той може да играе важна роля в живота им.

Packer по същество е изкуствен пенис, обикновено изработен от силикон или други материали. Той се поставя в бельото, за да симулира външния вид и усещането за пенис в панталоните ви. Packer се предлага в различни размери и форми, а много от тях са проектирани така, че да прилягат към формата на тялото на потребителя, за да създадат реалистичен вид.

За много транс мъже носенето на пакетиращо устройство може да помогне за облекчаване на телесната им дисфория, като им дава физическо усещане за мъжественост, което иначе им липсва. Той може да помогне и за намаляване на чувството на разединение между тялото и половата им идентичност, което често е източник на стрес и тревожност.

Освен това Packer може да бъде полезен и по време на сексуален контакт. Някои транс мъже предпочитат да носят Packer по време на полов акт, за да създадат по-реалистично усещане и да сведат до минимум дисфоричните чувства. Съществуват и специални Packer, предназначени специално за полов акт, които могат да осигурят допълнителна стимулация.

Важно е да се подчертае, че не всички транссексуални мъже искат или трябва да носят Packer. Това е лично решение и зависи от много фактори, като например индивидуалната дисфория, нивото на комфорт и сексуалната ориентация. Въпреки това за тези, които решат да носят Packer, той може да бъде важен инструмент, който да им помогне да се идентифицират по-добре със собственото си тяло и полова идентичност.

Има различни видове опаковъчни средства за транс мъже, които могат да варират по размер, форма, материал и функционалност. Ето някои от най-често срещаните видове:

  • Меки Packer: Това е мек Packer, изработен от силикон или подобен материал, който придава реалистично усещане, когато се носи в бельо. Обикновено няма вътрешна рамка и се приспособява към контурите на тялото на носещия го.
  • Твърд Packer: Този тип опаковъчни средства обикновено са изработени от по-твърд материал, като твърда гума или TPE (термопластичен еластомер), и често имат вътрешна рамка, за да поддържат формата на пениса. Този тип Packer може да изглежда по-реалистичен за някои транссексуални мъже и може да е подходящ и за полов акт.
  • Пакер за уриниране в изправено положение: Пакерът за уриниране в изправено положение обикновено има специална форма, която позволява на носещия го да уринира, докато стои. Някои от тези Packer имат и вътрешна кухина за събиране на течности.
  • Протезен пакер: Протезният пакер обикновено е протеза, която се имплантира хирургически в тялото на потребителя, за да осигури трайно решение за транс мъже, които не желаят или не могат да се подложат на метоидиопластика или фалопластика.
  • Хибриден опаковчик: Хибридният опаковчик е комбинация от Packer и пенис помпа. Тя може да се използва както за предизвикване на ерекция, така и за полов акт.


Важно е да се отбележи, че не съществува такова нещо като "перфектния" Packer, а че това зависи от нуждите и предпочитанията на отделния потребител. Ето защо може да е полезно да се изпробват различни видове и марки, за да се намери най-подходящият Packer.

Какво е опаковчик?

"Опаковчик" е термин, който понякога се използва в LGBTQ+ общността за описание на аксесоар, използван от транссексуални мъже (трансджендъри от женски пол в мъжки), за да имитират външния вид и усещането за мъжки гениталии.

Кой използва опаковчик?

Packer най-често се използва от транссексуални мъже, транссексуални или хора, които не се съобразяват с пола, но хора от всички полове могат да използват Packer. Packer се предлага в различни размери - от незабележим до забележим. Правилният избор може да зависи и от размера на тялото ви и от това с кой Packer се чувствате най-удобно.

За повече информация относно опаковките:

Packer може да бъде изработен от различни материали, като например мек силикон, гума или латекс. Повечето Packer са оформени така, че да се носят в бельо или в някакъв вид колан за по-реалистичен вид и усещане.

Типичният Packer е направен от мек, гъвкав материал, който се приспособява към тялото и се предлага в различни размери. Някои Packer са проектирани с детайли като тестиси или вени за още по-реалистичен вид. Повечето Packer обаче са проектирани да се носят плоски и незабележими под дрехите.

Някои Packer имат вградена функция за уриниране, която позволява на потребителя да уринира като мъж, без да се налага да сваля Packer. Други Packer имат текстура или структура, която осигурява допълнителна стимулация.

За да се задържи Packer на мястото си, има специално бельо или колани, които са предназначени да държат Packer здраво и да не позволяват изплъзване или движение. Такова бельо или колани се предлагат в различни стилове и размери, за да отговарят на индивидуалните нужди и предпочитания на потребителя.

Носенето на опаковъчен апарат може да бъде важна форма на изразяване на пола за някои транс мъже, като им помага да се чувстват по-свързани със своята мъжественост и полова идентичност. Някои транссексуални мъже също така съобщават, че носенето на опаковката им помага да се чувстват по-уверени и самоуверени на обществени места или в интимни отношения с други хора.