От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Устройства за електростимулация

Бюлетин

2B™ Устройство за електростимулация от E-Stim Systems

Устройството за електростимулация E-Stim Systems 2B™ е идеално за BDSM. Със своите 17 режима то предлага спектър от нежни до интензивни усещания, идеални за изследване на болката и удоволствието. Двата канала позволяват прецизен контрол и засилват динамиката на господството и подчинението. Аудиофункцията трансформира звуците в електростимулация и добавя уникално измерение.

Повече информация

3755/00

399,90 €


-100,00 €

299,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Устройството за електростимулация 2B™ от E-Stim Systems: Изпитайте върховна тръпка чрез електростимулация.

    Устройството за електростимулация 2B™ от E-Stim Systems се характеризира в контекста на BDSM с комбинацията от болка и удоволствие, господство и подчинение. 17-те различни програмни режима предлагат спектър от усещания, вариращи от нежно гъделичкане до интензивни импулси, и покриват различните нива на еротична електростимулация. Двата независими канала позволяват прецизно управление на множество електроди - идеално за игри на доминация, при които Dom може да персонализира всяко усещане според желанието си, докато Sub се наслаждава на тръпката от непредсказуемостта. Аудио и стерео обработката предлагат уникално измерение, като трансформират звуците в удоволствие или болка, засилвайки преживяването на подчинение. Безопасността е основен приоритет в BDSM, затова 2B™ отговаря на строги стандарти за безопасност, което го прави надежден инструмент за откриване на деликатния баланс между болка и удоволствие, контрол и подчинение.

    Устройството за електростимулация 2B™ от E-Stim Systems:

    Устройството за електростимулация 2B™ от E-Stim Systems е чудо на технологията за електростимулация E-Stim Systemsчудо на технологията e-stim, представено за първи път през 2010 г., вие навлизате в света на иновативната електростимулация. Известен със своята мощ и гъвкавост, уредът за електростимулация 2B™ е абсолютният връх на електростимулацията.

    Уредът за електростимулация 2B™ от E-Stim Systems: Върхът на технологията за електросекс!

    Уредът за електростимулация 2B™ не е просто поредният уред на Estim; той е иновация в постоянно развиващия се свят на електростимулацията и врата към света на интензивното, контролирано удоволствие за ценителите, които знаят какво искат:

    Основни характеристики на устройството за електростимулация 2B™ от E-Stim Systems:

    • Широка гама от програми: 2B™ предлага 17 програмни режима, включително популярните "Пулс" и "Непрекъснат", които се допълват от допълнителни функции като "Throb", "Thrust", "Split Modes", "Tickle" и "Programmed Wave", за да издигнат еротичната електростимулация до нови висоти на екстаза.
    • Интуитивен дисплей и управление: Ясният LCD дисплей с подсветка ви дава незабавна обратна връзка за активността на устройството, а удобното управление улеснява работата с него. Вграденият помощен екран улеснява избора на режими, а подсветката осигурява добра четливост дори през нощта.
    • Два независими канала: С напълно изолирани изходни канали, всеки от които има собствено управление, 2B™ позволява едновременното използване на няколко биполярни електрода и независимото им управление. Изходните светодиоди показват изходната мощност и по този начин осигуряват визуална индикация за текущата активност.
    • Режим на присъединяване и трифазен режим: Иновативният режим на присъединяване комбинира двата канала за съвместно управление, а опционалният кабелен комплект 2B® "Triphase" от E-Stim Systems дава възможност за триизмерни преживявания при електростимулация.
    • Гъвкавост на захранването: 2B™ се захранва от 9-волтова батерия и може да се захранва от отделно предлаган захранващ адаптер.
    • Аудио и стереообработка: Вграденият микрофон с регулируема чувствителност, съчетан с истинска стереообработка на сигнала чрез 3,5-милиметров стереовход, осигурява уникално изживяване, когато устройството е свързано с MP3 плейър: Аудиосигналите се преобразуват в стимулиращи модели за електростимулация.
    • Интерфейс за цифрова връзка: Допълнителният интерфейс Digital Link Interface позволява свързване на устройството за електростимулация към PC или Mac чрез USB. Това позволява актуализиране на фърмуера и дори използване на функциите за дистанционно управление чрез интернет, така че 2B™ винаги да е в крак с най-новите технологии за електростимулация.
    • Безопасност по дизайн: 2B™ отговаря на европейските, британските и американските стандарти за безопасност и разполага с изолация на изходните канали, ограничаване на мощността, контрол на плавния старт и маркировка CE, което подчертава безопасността и надеждността.


    От пускането си на пазара през 2010 г. 2B™ от E-Stim Systems 2B™ се доказа като едно от най-мощните и универсални устройства за електростимулация в света. Ако искате само най-доброто, не ви трябва нищо друго освен 2B™. 2B™ има 17 програмни режима, включително популярните режими "Пулс" и "Непрекъснат", и е обогатен с няколко екстри, които ще ви доведат до абсолютен електростимулационен екстаз.

    Устройството за електростимулация 2B™ има лесен за четене, осветен LCD дисплей, който показва точно какво прави устройството по всяко време, както и прости и лесни за използване контроли. Вграденият помощен екран ви насочва при избора на режими, а подсветката осигурява добра видимост дори в най-тъмното подземие. Превключването между режимите е толкова просто, колкото натискането на бутон и завъртането на копче. Това е просто. Работи.

    Двата изходни канала работят независимо един от друг и всеки от тях има собствени контроли. Това означава, че няколко биполярни електрода могат да се използват едновременно и да се управляват независимо един от друг. Изходните светодиоди светят пропорционално на изходната мощност, така че можете да видите какво се случва, дори без да гледате към основния дисплей. С режима "Join" двата канала могат да се свържат заедно, което осигурява едновременно безопасност и контрол, а с кабелния комплект 2B™ от E-Stim Systems (артикул № 3810) ви дава още повече възможности. (Помислете за 3D електросекс)

    Електростимулаторът 2B™ се захранва от 9-волтова батерия. Ако обаче се желае по-голяма мощност или независимост от батериите, трябва да се помисли за опционалното захранване (артикул № 3758). Двата варианта на захранване и регулирането от 0 до 100% гарантират, че електростимулаторът 2B™ никога няма да се изтощи, когато това е важно. Ниското ниво на мощност е чудесно за започване на работа с електростимулация, докато високото ниво на мощност предлага сериозна мощност, която ще задоволи дори най-запалените почитатели на електростимулацията, без да причинява твърде много болка!

    Обичате ли да слушате музика? Устройството за електростимулация 2B™ има вграден микрофон с регулируема чувствителност (няма външен микрофон, който да се чупи или губи). То предлага и истинска стерео обработка чрез 3,5 мм стерео вход. Просто включете своя MP3 плейър и се насладете на уникалното изживяване на еротична електростимулация в стерео звук.

    2B™ има допълнителен интерфейс за цифрова връзка (артикулен номер 3759/00), който позволява 2B™ да бъде актуализиран или управляван от PC или Mac чрез USB връзка. Възможно е дори да управлявате 2B™ чрез интернет. Възможна ли е актуализация на софтуера? ДА! Така че никога повече няма да притежавате остаряло устройство за електростимулация - сега 2B™ може да расте заедно с вашите лични изисквания.

    Безопасност по дизайн - Благодарение на разделянето на изходните канали, вграденото ограничаване на мощността и контрола на плавния старт (устройството винаги започва от нула при смяна на режима или включване на устройството), както и на философията на дизайна, която дава приоритет на безопасността във всеки детайл, устройството за електростимулация 2B™ отговаря на всички важни европейски, американски и британски стандарти за безопасност и, за разлика от много вносни устройства, носи знака CE.

    С устройството за електростимулация 2B™ вие не купувате просто устройство за оценка, а сериозно навлизане в света на електростимулацията от компания, посветила се на производството на най-добрите устройства за електростимулация. Оборудван с всичко необходимо, за да започнете веднага, и с доживотна гаранция от производителя, 2B™ няма равен на себе си.

    Повече подробности:

    • 2B™ устройство за електростимулация от E-Stim Systems
    • Солидно въведение в света на електростимулацията
    • Обхват на доставката: 2B™ устройство за електростимулация, 2 x изходни кабели от 3,5 mm до 2 mm, 4 x самозалепващи се електродни подложки, 1 x 3,5 mm стерео входен кабел, 1 x PP3 9 V батерия, транспортна чанта и инструкции за употреба.
    • Размери: 116 mm x 77 mm x 38 mm (4,6" x 3,0" x 1,5"), 176 g
    • Канали/изходи: Два изолирани канала с 3,5-милиметрови моно жак гнезда
    • Дисплей: LCD дисплей със задно осветяване и ярки светодиоди за индикация на активността на канала
    • Програмни режими: 17
    • Аудиорежими: 2
    • Аудио: Вграден микрофон, стерео източник чрез 3,5 мм стерео жак
    • Входна спецификация: 33KΩ/500mV
    • Контроли: Независими контроли за интензивност на канала, избор на режим и настройка
    • Форма на изходната вълна: двуфазен променлив ток
    • Свързване с PC/Mac: Да, чрез допълнителен кабел за свързване
    • Захранване: Стандартна 9V алкална батерия (PP3)
    • Предлага се допълнителен мрежов адаптер (вж. аксесоари).
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems са основен приоритет.
    • Разработен е в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност и се произвежда в Обединеното кралство.
    • Вградени функции за безопасност, като например ограничаване на тока.
    • Маркировка CE и UKCA.
    • Доставя се с доживотна гаранция от производителя.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, носят пейсмейкър или използват медицинско инфузионно устройство, имат сърдечни заболявания или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Génial

    J'ai pas mal cherché et comparé avant d'en choisir un et j'hésitais entre plusieurs.
    Finalement mon choix c'est porte sur ce modèle et je n'ai aucun regret.
    Il est petit, complet et très pratique.

      Оценка 

      Soldi ben spesi

      Buona qualità costruttiva (funziona perfettamente anche dopo un paio di cadute), ottimo per sperimentare. Non ci sono paragoni con le cinesate da poche decine di euro.

        Оценка 

        Best purchase ever

        I rarely write reviews but this thing is worthy of one so here goes… I love this box! I’ve gotten so much extreme pleasure from this thing. I can edge for hours with it, hands free. The orgasms while using it are unbelievably powerful. But it’s not just while using it—I’ve found my orgasms when not using it (ie during sex or regular masturbation) are also way bigger and more powerful too. No joke! We’re talking shoot over my head every time now. Some of my regular playmates and hookups have also mentioned how much and how hard I shoot and they didn’t know I had been using e-stim. If I leave this going after my first orgasm I can usually shoot a second time after just a minute or two. Might seem pricey but this is the one you want. So why this box instead of a cheaper one? The stereo audio stim is just worlds better than anything the other boxes can offer. There’s a lot of variation you can get from this box with the choice of electrodes. The best electrodes I’ve found by far are the thicker conductive rubber loops. Get 6 or 8 mm for best effect. This thing is also pretty portable since it can be battery powered (think stimming on that long drive or out in public under your clothes as no one else knows but you!). To answer a few questions people might have: 1. No you won’t stop wanting to have regular sex; this thing is fun when you’re by yourself (or with someone) but it also makes your regular sex even better. 2. No you won’t be addicted per se though you will love it and enjoy it! 3. No it doesn’t hurt, it feels amazing, unless you want to crank the power level way up to a painful level. The sensations can range from having thirty people stroking and sucking you at one time to having someone licking your shaft and tickling it. You can download free e-stim audio files from various sources (don’t use regular music) and each file creates a different sensation. There really is so much to explore and try. If it does feel stingy or painful, you need to use more electro-conductive gel and maybe a larger electrode. Lookup e-stim vids on some sites like xtube or youporn or xhamster for examples of having hands free orgasms. They’re not just hands free, they’re the most incredible orgasms you’ll ever have. Trust me, you need this box!

          Оценка 

          Awesome product

          Awesome product, looking forward to buying more stuff to play with.

            Напишете свой собствен преглед

            2B™ Устройство за електростимулация от E-Stim Systems

            2B™ Устройство за електростимулация от E-Stim Systems

            Устройството за електростимулация E-Stim Systems 2B™ е идеално за BDSM. Със своите 17 режима то предлага спектър от нежни до интензивни усещания, идеални за изследване на болката и удоволствието. Двата канала позволяват прецизен контрол и засилват динамиката на господството и подчинението. Аудиофункцията трансформира звуците в електростимулация и добавя уникално измерение.

            Напишете свой собствен преглед

            Други клиенти също купиха:

            17 други артикули от същата категория: