От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Устройства за електростимулация

Бюлетин

Уред за електростимулация ElectroHelix™ от E-Stim Systems

С ElectroHelix™, най-новата иновация сред устройствата за електростимулация от E-Stim Systemsусъвършенстваната технология се среща с наелектризиращо еротично удоволствие. Надграждайки успеха на Series 1, ElectroHelix™ предлага компактно, богато на функции изживяване, което предефинира света на еротичната електростимулация.

Повече информация

3753/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Устройството за електростимулация ElectroHelix™ от E-Stim Systems: вашата врата към света на наелектризиращото удоволствие по време на секс!

    С ElectroHelix™, най-новата иновация в устройствата за електростимулация от E-Stim Systems, усъвършенстваната технология се среща с наелектризиращото еротично удоволствие E-Stim Systemsусъвършенстваната технология среща наелектризиращото еротично удоволствие. Надграждайки успеха на Series 1, ElectroHelix™ предлага компактно, богато на функции изживяване, което предефинира света на еротичната електростимулация.

    Основни характеристики на устройството за електростимулация ElectroHelix™ от E-Stim Systems:

    • Усъвършенстван дизайн: ElectroHelix™ притежава основните характеристики на Series 1, но с напълно обновен дизайн. Той предлага повече от всичко, което нашите клиенти обичат.
    • Подобрено управление: Оборудван с микропроцесорно управлявана система за усилване и нова система за управление, ElectroHelix™ има 5 програмни режима с безстепенни аналогови контроли за мощност, скорост, усещане и уникалния бутон "FIRE" за незабавна интензивност.
    • Разнообразие от режими: В допълнение към стандартните режими "Flo" и "Pulse" вече има и режими "Milk" и "Tease", които са програмирани за разнообразна стимулация и могат да се регулират с помощта на контролите "Speed" и "Feel".
    • Лесна употреба: Режимите могат да се избират удобно с помощта на бутон.
    • Спортен режим: За тези, които търсят интензивно изживяване, спортният режим на ElectroHelix™ усилва всяко усещане и прави всичко малко по-вълнуващо, точно като при шофиране на Ferrari.
    • Ергономичен дизайн: Преработеният корпус е по-малък и по-лек и приляга удобно в ръката. Гумираните циферблати за управление са лесни за работа, дори с ръкавици или мазни пръсти.
    • Захранва се с батерии: Надеждността е всичко и всичко. Доказаната батерия PP3 гарантира дълго време на работа.


    ElectroHelix™ е най-новото устройство от гамата устройства за електростимулация на E-Stim Systems. История на E-Stim Systems води началото си от 2004 г., когато беше пусната на пазара оригиналната Серия 1, която оттогава се е превърнала в класика. Серия 1 е крайъгълният камък на гамата Intro2Electro от E-Stim Systems. Но както при много други неща, с течение на времето хората просто искат нещо повече, може би малко по-удобно и, разбира се, с повече функции - резултатът е ElectroHelix™, или накратко Helix.

    ElectroHelix™ съдържа ДНК-то на Series 1, но с напълно обновена и преработена концепция, която просто предлага повече от всичко. С обновена микропроцесорна система за усилване, разширен и подобрен начин на управление, ElectroHelix™ предлага пет програмни режима, безстепенни аналогови контроли не само за изходното ниво и скоростта, но и за "усещането" и прословутия и все още уникален бутон "FIRE".

    Със своите 5 режима ElectroHelix™ може да предложи много повече от стандартните режими "Flo" и "Pulse". В допълнение към режима "FIRE" има режими "Milk" и "Tease", които са програмирани за още по-интересни усещания и могат да бъдат напълно контролирани чрез бутоните за управление на скоростта и "Feel". Изборът на режим става с просто натискане на бутон, а тъй като нивото на стимулация не пада до нула, е възможно да се превключва между режимите по време на употреба.

    Други подобрения в ElectroHelix™ включват промени в импулсния режим, които позволяват по-кратки и по-дълги интервали на импулсите в сравнение със Серия 1, както и разширен обхват на "Feel" за всички режими, като и двата могат да се контролират с помощта на контролните бутони, което позволява почти неограничен контрол върху всички усещания.

    ElectroHelix™ от E-Stim Systems има и така наречения режим "Спорт" за тези, които искат още по-интензивна стимулация. Когато ElectroHelix™ е включен, интензивността на усещанията е достатъчна за повечето хора, но когато ElectroHelix™ е включен, докато бутонът FIRE е задържан, всичко става малко по-интензивно и наситено.

    С нов дизайн на корпуса, ElectroHelix™ има E-Stim Systems electroHelix™ е станал по-малък и по-лек, така че устройството за електростимулация да седи удобно в ръката и всички контроли да са лесно достъпни. Благодарение на гумираните въртящи се копчета и устойчивата на размазване повърхност ElectroHelix™ може да се управлява и с ръкавици или смазка на пръстите и винаги седи сигурно в ръката. За разлика от много други производители E-Stim Systems се е отказал от акумулаторна батерия и вместо това е избрал изпитаната батерия PP3, която гарантира дълго време на работа.

    ElectroHelix™ се доставя в специално пригоден калъф за носене, заедно с 2 мм свързващ кабел, батерия, пакет от 4 самозалепващи се електродни подложки и подробно ръководство с инструкции - всичко, от което се нуждаете, за да започнете работа веднага.

    ElectroHelix™ е разработен и произведен в Обединеното кралство в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на ЕС и Обединеното кралство и има вградени функции за безопасност, като например ограничител на тока.

    Допълнителна информация:

    • Устройството за електростимулация ElectroHelix™ от E-Stim Systems
    • Размери: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Обхват на доставката: Устройството за електростимулация ElectroHelix™, 1 x 3,5 mm до 2 mm изходен кабел, 4 x самозалепващи се електродни подложки, 1 x PP3 9V батерия, инструкции за работа, чанта за пренасяне.
    • Канали/изходи: Единичен канал чрез стандартния за индустрията 3,5 мм моно жак.
    • Дисплей: Много ярки светодиоди за индикация на самотеста, състоянието на батерията, състоянието на изхода и текущия режим.
    • Програмни режими: 5, "Pulse", "Flo", "Fire", "Milk" и "Tease".
    • Елементи за управление: Интензитет на изхода, контрол на усещането, контрол на скоростта, избор на режим и бутон "Fire".
    • Изходна форма на вълната: BiPhasic AC
    • Захранване: Стандартен 9-волтов алкален (PP3) (включен в комплекта)
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems е основен приоритет.
    • Разработени са в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност и се произвеждат в Обединеното кралство.
    • Вградени функции за безопасност, като например ограничаване на тока.
    • Маркировка CE и UKCA.
    • Доставя се с доживотна гаранция от производителя.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, носят пейсмейкър или използват медицинско инфузионно устройство, имат сърдечни заболявания или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията

     

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Top

    Appareil assez complet et propose une grande variété de fonctions. D'où sa complexité a l'usage.Demande une certaine habitude de l'appareil

      Оценка 

      Efficacité maximum

      C'est le meilleur système pour électrostimulation du pénis que j'ai acheté. Je viens d'en recommander 2. je recommande vraiment

        Оценка 

        This is my first e-stim and I love it.

        This is my first e-stim and I love it. It has enough power for all kinds of play.

          Напишете свой собствен преглед

          Уред за електростимулация ElectroHelix™ от E-Stim Systems

          Уред за електростимулация ElectroHelix™ от E-Stim Systems

          С ElectroHelix™, най-новата иновация сред устройствата за електростимулация от E-Stim Systemsусъвършенстваната технология се среща с наелектризиращо еротично удоволствие. Надграждайки успеха на Series 1, ElectroHelix™ предлага компактно, богато на функции изживяване, което предефинира света на еротичната електростимулация.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          17 други артикули от същата категория: