От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Електростимулация - пенис и тестиси

Бюлетин

Система ElectroRing™ от E-Stim Systems

E-Stim Systems представя иновативната система ElectroRing™, която отива далеч отвъд обикновените пенис пръстени E-Stim. Тази система е разработена не само като двоен пенис пръстен, но и разширява възможностите на електростимулацията, като предлага различни опции, включително целомъдрие.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Система ElectroRing™ от E-Stim Systems: революцията в електростимулацията на пениса!

    E-Stim Systems представя иновативната система ElectroRing™, която далеч надхвърля обикновените пенис пръстени E-Stim. Тази система е разработена не само като двоен пенис пръстен, но и разширява възможностите на електростимулацията, като предлага различни опции, включително целомъдрие.

    Основните характеристики на системата ElectroRing™ от E-Stim Systems:

    • Универсален и модулен дизайн: всеки ElectroRing™ е проектиран за използване със здрави 4 мм конектори от E-Stim Systems и е напълно съвместим с нископрофилните кабели с диаметър 4 мм (артикул 3808). Гнездата са разположени от двете страни на пенис ринга, така че кабелите да могат да се свързват гъвкаво.
    • Истински биполярни усещания: Системата е модулно биполярно устройство с два пръстена, разделени от изолатор, за да се осигурят спиращи дъха биполярни усещания. Обикновено по-големият пръстен се поставя зад тестисите, а по-малкият пръстен се поставя на пениса и се закрепва с два палеца за лесна и ефективна употреба.
    • Използване като устройство за целомъдрие: За допълнителна сигурност в контекста на BDSM винтовете с накрайници могат да бъдат заменени с шестоъгълни винтове, така че системата да не може да бъде демонтирана от подчинения мъж без подходящи инструменти (вж. комплекта с аксесоари).
    • Многобройни размери: С размери от 30 mm до 65 mm (вътрешен диаметър) със сатинирано, издръжливо покритие, има размер, който да отговаря на всяка нужда.
    • Универсалност: Като част от новата система BiPolar ElectroRing™ тези пръстени могат да се използват и като единичен моноелектрод или като обикновен метален пенис пръстен.
    • Висококачествен материал: Всеки ElectroRing™ е изработен от алуминиева сплав от аерокосмически клас с вградени в горната част 4-милиметрови гнезда. Въпреки че пръстенът има два конектора, не се препоръчва свързването и на двата към един и същи канал, ако се използва само един пръстен.


    Инструкции за определяне на размера:

    Използвайте ролетка, за да измерите обиколката на пениса и зад тестисите.
    Изберете два диаметъра на пръстена, които съответстват на обиколката около пениса и зад тестисите. Пръстените трябва да прилягат плътно, когато са в ерекция, но не прекалено плътно.
    Използвайте таблицата, за да превърнете обиколката във вътрешен диаметър на пръстена.

    Система ElectroRing™ от E-Stim Systems: Ново измерение в електростимулацията на пениса.

    Системата ElectroRing™ предлага уникален и модерен подход към електростимулацията на пениса и тестисите, като съчетава стимулиращия ефект на електростимулацията с физическото усещане от пенис пръстените. Независимо дали търсите изживяване за целомъдрие, или искате по-интензивна електростимулация, системата ElectroRing™ предлага безопасно, ефективно и универсално решение за вашите нужди

    E-Stim Systems Electro Ring се предлага в различни размери на пръстена, за да отговаря на вашите нужди. Препоръчваме ви да не избирате твърде стегнат пръстен, тъй като това може да повлияе на кръвообращението, и не твърде голям, тъй като колкото по-малко пръстенът докосва кожата, толкова по-вероятно е да бъде неудобен. Диаметърът на пръстена е гравиран на предната страна на ElectroRing™.

    Ако се използва само един пръстен, трябва да се използва втори електрод (например самозалепващ се електрод E-Stim), за да може да протича ток. За пръстените препоръчваме нашия проводящ електроден гел на водна основа ESHOCK, тъй като той подобрява контакта и електростимулацията.

    За оптимална употреба е необходимо пръстените да се комбинират с пакета аксесоари ElectroRing™, тъй като иновативната концепция изисква два пръстена. Комбинирайте тези два продукта за интензивно електростимулационно изживяване, което е напълно съобразено с вас и вашите предпочитания.

    Повече информация:

    • Системата ElectroRing™ от E-Stim Systems: революцията в електростимулацията на пениса и тестисите.
    • Предлага се в различни размери с вътрешен диаметър от 30 мм до 65 мм.
    • Вътрешният диаметър на всеки пръстен е гравиран отпред за лесно идентифициране.
    • Препоръчваме да се използва с нашия проводящ гел на водна основа ESHOCK, за да се подобри контактът и електростимулацията.
    • Моля, обърнете внимание: пръстените ElectroRing™ не се доставят с аксесоари (изолатор, винтове и др.). За тази цел трябва да поръчате пакета с аксесоари.
    • Размери: ElectroRing™ варират от E-Stim Systems предлага разнообразни размери, подходящи за различни приложения. 30-милиметровият пръстен ElectroRing™ е с вътрешен диаметър 30 мм, обиколка 94 мм и тегло 26 грама. 35-милиметровият ElectroRing™ е малко по-голям, има вътрешен диаметър 35 мм, обиколка 110 мм и тежи 28 грама. 40-милиметровият пръстен ElectroRing™ е с вътрешен диаметър 40 мм, обиколка 126 мм и тегло 30 грама. 45-милиметровият пръстен ElectroRing™ е с вътрешен диаметър 45 мм, обиколка 141 мм и тегло 32 грама. За тези, които предпочитат по-голям диаметър, 50-милиметровият ElectroRing™ е с вътрешен диаметър 50 мм, обиколка 157 мм и тегло 36 грама. 55-милиметровият пръстен ElectroRing™ е с вътрешен диаметър 55 мм, обиколка 172 мм и също тежи 36 грама. 60-милиметровият ElectroRing™ е с вътрешен диаметър 60 мм, обиколка 188 мм и тегло 38 грама. И накрая, 65-милиметровият пръстен ElectroRing™, най-големият в гамата, е с вътрешен диаметър 65 мм, обиколка 204 мм и също тежи 38 грама. Всеки от тези размери в гамата ElectroRing™ е проектиран така, че да бъде удобен и ефективен за широк спектър от електростимулации.
    • Определяне на размера: С помощта на хартиена или платнена ролетка измерете ствола на пениса и областта зад тестисите. Единият пръстен трябва да е достатъчно голям, за да се побере зад тестисите, а другият пръстен трябва да е достатъчно голям, за да се побере около ствола на пениса. Това е необходимата ви обиколка. Таблицата ще ви помогне да я превърнете в диаметър на вътрешния пръстен. Изберете двата диаметъра на пръстена, които са ви необходими. Пръстените трябва да прилягат добре и да не са прекалено стегнати, когато пенисът е в ерекция. Ако пръстените са прекалено стегнати, това може да доведе до неприятни стеснения, а ако са прекалено хлабави - до неприятни усещания.
    • Произведени в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на ЕС и Обединеното кралство.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с въпросите, свързани с безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, носят пейсмейкър или използват медицинско инфузионно устройство, имат сърдечни заболявания или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията
    • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Super gut

    Anders als einfache Cockringe, besteht das ElectroRing Set nicht nur aus einem einzelnen Ring, sondern aus einem System von Ringen, die als Cockring fungieren können, aber auch dein Elektro-Erlebnis in die nächste Dimension bringen können. Zur Verwendung der ElectroRings werden reguläre 4mm Kabel benötigt. Diese können von beiden Seiten an den Ring angeschlossen werden. Am besten eignen sich die Low Profile Kabel von E-Stim Systems (hier bei MEO erhältich).

    • 1 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Система ElectroRing™ от E-Stim Systems

    Система ElectroRing™ от E-Stim Systems

    E-Stim Systems представя иновативната система ElectroRing™, която отива далеч отвъд обикновените пенис пръстени E-Stim. Тази система е разработена не само като двоен пенис пръстен, но и разширява възможностите на електростимулацията, като предлага различни опции, включително целомъдрие.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: