От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Slube - Body Lube

Бюлетин

Slube - Body Lube 

Подгответе се за пътуване към чувствеността както никога досега със Slube, уникалния лубрикант за тяло! Със Slube, супер хлъзгавия Body Lube, самостоятелният секс или сексът с партньора ви във ваната се превръща в невероятно преживяване. Какво е специалното в Slube? Slube се превръща в изключително вискозен лубрикант за цялото тяло при контакт с...

Подгответе се за пътуване към чувствеността както никога досега със Slube, уникалния лубрикант за тяло! Със Slube, супер хлъзгавия Body Lube, самостоятелният секс или сексът с партньора ви във ваната се превръща в невероятно преживяване. Какво е специалното в Slube? Slube се превръща в изключително вискозен лубрикант за цялото тяло при контакт с водата, осигурявайки уникални усещания.

Още
Покажи 1 - 5 от 5 елемента
Покажи 1 - 5 от 5 елемента

Пригответе се за пътешествие в чувствеността както никога досега със Slube, уникалния Body Lube, който вече се предлага в MEO!

Slube превръща банята ви - или където и да се осмелите да отидете - в еротична площадка. Първоначално на прах, Slube се смесва с вода, за да създаде невероятно гладък лубрикант, който е идеален за чувствени масажи, плъзгаща се любов и, разбира се, интимно удоволствие.

Slube се предлага в различни аромати и цветове, от успокояваща лавандула до екзотична пиня колада - има по нещо за всяко настроение и вкус.

Но това не е всичко: Slube е на водна основа, така че може да се използва с всички секс играчки и презервативи. Освен това е дерматологично тестван и не съдържа вредни химикали, така че е безопасен за употреба върху кожата и в интимната област.

Освен това Slube е лесен за почистване. Тъй като е водоразтворим, може просто да се изплакне с топла вода и не оставя петна по текстила.

Със Slube разширявате света на чувствените си преживявания и увеличавате удоволствието си. Вече се предлага в MEO. Очаква ви пътешествие в царството на хлъзгавото, чувствено удоволствие!

Slube е уникален лубрикант, който гарантира вълнуващо, хлъзгаво и чувствено изживяване. Ето и подробен списък на неговите характеристики, приложения и предимства:

Характеристики

Разнообразие от аромати и цветове: Slube се предлага в разнообразие от аромати и цветове, което позволява на потребителите да изберат аромат, който отговаря на тяхното настроение и предпочитания. Изборът варира от релаксиращи аромати като лавандула до екзотични аромати като пиня колада.

На водна основа: Той е на водна основа и следователно е безопасен за използване с всички секс играчки и презервативи. Освен това е лесен за почистване след употреба.

Прахообразна форма: Slube първоначално представлява прах, който се смесва с вода, за да се получи лубрикант. Това го прави компактен и лесен за съхранение и транспортиране.

Висока производителност: От малко количество Slube на прах може да се направи голямо количество лубрикант. Това го прави рентабилен вариант в сравнение с много други налични в търговската мрежа лубриканти.

Възможни приложения на Slube:

Чувствен масаж: Slube може да се използва за чувствен масаж на тялото. Гладката консистенция на продукта позволява на ръцете да се плъзгат без усилие по кожата за дълбоко релаксиращо и интимно преживяване.

Лубрикант за секс играчки: Може да се използва като лубрикант за секс играчки. Тъй като е на водна основа, може да се използва безопасно с всички материали.

Секс: Slube може да се използва по време на полов акт за по-гладко и приятно изживяване.

Игри в банята: Slube може да се използва и във ваната за хлъзгаво, чувствено удоволствие.

Предимства:

Удобен за кожата: Slube е дерматологично тестван и не съдържа агресивни химикали, така че е безопасен за контакт с кожата и интимните зони.

Лесен за почистване: Тъй като е водоразтворим, се изплаква лесно с вода и не оставя петна по тъканите.

Усилва удоволствието: Неговата уникална, мека текстура може значително да подобри сексуалното удоволствие, независимо дали се използва за собствено удоволствие, с партньора или със секс играчки.

Почистване и грижи:

Почистване: Slube е водоразтворим и може лесно да се изплакне с топла вода. По-големи количества могат да се разредят и безопасно да се изхвърлят в канализацията.

Съхранение: Тъй като е прах, трябва да се съхранява на хладно и сухо място, за да се избегне слепване.

Информация за безопасност и предпазни мерки

Избягвайте контакт с очите: Както при повечето лубриканти, препоръчва се да се избягва контакт с очите.

Тест с пластир: Ако имате чувствителна кожа, трябва да направите малък тест с пластир преди употреба, за да изключите евентуални странични ефекти.

Не забравяйте да използвате Slube отговорно и да се наслаждавате на повишеното чувствено удоволствие, което ви носи в най-интимните моменти.