От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BUBBLE Butt Plugs

Бюлетин

BUBBLE Butt Plugs 

Екстремни форми, перфектно съгласувани размери за начинаещи, напреднали и професионалисти, както и стимулиращи накрайници на повърхността. И чудесен материал, който е достатъчно стабилен и същевременно гъвкав, за да можете да усетите своята Bubble Sextoy на точно определени места, дълбоко във вас!

Покажи 1 - 8 от 8 елемента
Покажи 1 - 8 от 8 елемента

Какво е специалното в Bubble Sextoys?

 

Гарантиран анален екстаз: Всичко зависи от вас: Попади в дупето си - разхождай дупето си - задушавай дупето си! Екстремни форми, перфектно съгласувани размери за начинаещи, напреднали и професионалисти, както и стимулиращи накрайници. В допълнение, убедителен материал, който е достатъчно стабилен и същевременно гъвкав, така че да можете да усетите своята Bubble Sextoy на точно определени места, дълбоко във вас! Нашите Bubble Sextoy ще ви изпълнят напълно анално и ще ви гарантират силно удовлетворение. Не само формата на тази секс играчка ще ви убеди, но най-вече нейната повърхност с многото стимулиращи топчести накрайници! От размера за начинаещи "Buttboy" до размера "Butt Hungry" - в MEO ще намерите широка гама от тапи и вибратори от серията Bubble Toys . Между другото, цялата линия секс играчки с мехурчета от MEO ® се произвежда в ЕС при строги указания и се състои от сертифицирани материали, съвместими с тялото. Нашето обещание: Ще бъдете 100% развълнувани.

 

Как да използвам секс играчките с мехурчета?

 

Просто използвате своята Bubble Sextoy интуитивно! Поставете го анално и му се наслаждавайте, докато изразените топчести накрайници масажират всички нерви на удоволствието ви след първите няколко сантиметра. Bubble Sextoy се държи доста добре на гладки повърхности, като например плочки, и ви позволява да се движите без ръце. За добро плъзгане препоръчваме да използвате лубрикант на силиконова основа като FuckSlut или нашия хибриден гел ManCunt. Малко спрей Extremeo ще отпусне ануса ви и ще улесни поставянето на секс играчката с балончета.

 

Какъв лубрикант трябва да използвам за секс играчките с мехурчета?

 

Ако планирате да използвате butt plug или вибратор от серията Bubble Sextoys, препоръчваме нашия анален секс лубрикант FuckSlut. Той е много специален лубрикант на силиконова основа и се усеща като никой друг лубрикант. FuckSlut превръща използването на Bubble Sextoys в безболезнено, но спиращо дъха удоволствие. Най-добре е да нанесете достатъчно количество лубрикант върху Bubble Sextoy и да вкарате част от него в ануса си с нашия "Lube Shooter" (кликнете тук ). Бихме ви посъветвали да използвате и нашия спрей Extremeo. Този спрей е идеалният избор както за начинаещите в областта на аналния секс, така и за опитните почитатели на големите вибратори. Специалният ефект на Extremeo насърчава лесното проникване и по този начин води до релаксиращо и страстно удоволствие. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и ви помага да се забавлявате необуздано с нашите секс играчки с мехурчета.

 

Важни съвети за използване и почистване на вашите Bubble Sextoys!

 

Тази пухкава анална секс играчка от серията Bubble Toys е изработена от висококачествено PVC, без съдържание на фталати. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Освен това материалът, който използваме, е много стабилен, така че вашият продукт Bubble Sextoys ще издържи дълго време. Преди да използвате вибратор или butt plug от нашата серия Bubble Sextoys, трябва да почистите добре секс играчката. Обикновено са достатъчни топла вода и мек сапун. За по-обстойно почистване можете да използвате нашия спрей VERYCLEAN. Нашите секс играчки с мехурчета имат непореста повърхност, така че бактериите и мръсните частици не могат да се задържат твърде силно. Разбира се, почистването след употреба е особено важно. Може също така да искате да използвате анален душ за себе си, за да почистите червата си, преди да използвате секс играчката с мехурчета. В категорията на нашия магазин "Анални душове" ще намерите голям избор.

 

Добре е да знаете:

 

  • Анална секс играчка с мехурчета
  • Секс играчките с мехурчета са изработени от висококачествено PVC, без съдържание на фталати.
  • Секс играчките с мехурчета отговарят на строгите изисквания на ЕС EN71-3 и EN71-11!
  • Инструкции за грижа: Измийте преди и след всяка употреба и почистете хигиенично с VERYCLEAN Спрей за хигиенично почистване.
  • Важно: Моля, съхранявайте Bubble Sextoys отделно, а не заедно с други силиконови секс играчки.
  • Взависимост от размера си Bubble Sextoys са подходящи както заанални професионалисти, така и за начинаещи
  • Благодарение на материала тази секс играчка от серията Bubble Toy се адаптира към вътрешната ви анатомия, изпълва ви и масажира места дълбоко във вас, за които дори не сте подозирали, че съществуват, с дебелите си топчести накрайници.
  • Лубриканти: За поставяне на секс играчките с мехурчета препоръчваме нашия лубрикант на силиконова основа FuckSlut или нашия хибриден гел ManCunt. Нашият спрей Extremeo и нашият смазочен гел AnalPush улесняват безболезненото поставяне, ако е необходимо.
  • Голям избор на Bubble Toys: В нашия butt plug и дилдо магазин ще намерите всички модели от серията Bubble Sextoy в различни дизайни, форми, цветове и дължини като Bubble Sextoy PokPok в черно в Extra Large, Bubble Toys PokPok в черно в Medium, Bubble Toys PokPok в черно в Small, Bubble Toys BooBoo в черен цвят в голям размер, Bubble Toys Pimpy в черен цвят в голям размер, Bubble Toys Pimpy в черен цвят в среден размер, Bubble Toys Mousse в черен цвят в изключително голям размер, Bubble Toys Mousse в черен цвят в среден размер, Bubble Toys Mousse в черен цвят в малък размер, както и много други вибратори и тапи.