От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM paddle

Бюлетин

BDSM paddle 

Много от нашите клиенти предпочитат пошляпване с paddle в BDSM (робство, дисциплина, подчинение и мазохизъм). Греблата често се използват в BDSM сесии или при пошляпване, тъй като могат да осигурят силно, интензивно усещане, без да причиняват сериозни наранявания. Съществуват различни видове гребла: BDSM дървени гребла, кожени гребла и гумени гр...

Много от нашите клиенти предпочитат пошляпване с paddle в BDSM (робство, дисциплина, подчинение и мазохизъм). Греблата често се използват в BDSM сесии или при пошляпване, тъй като могат да осигурят силно, интензивно усещане, без да причиняват сериозни наранявания. Съществуват различни видове гребла: BDSM дървени гребла, кожени гребла и гумени гребла. Някои гребла имат и различни текстури или форми, като например формата на сърце, за да подсилят усещането. Някои от тях имат и paddle имат отвори или прорези, които могат да направят преживяването още по-интензивно. Изборът на гребло е въпрос на лични предпочитания и е най-добре да експериментирате, за да откриете какво ви харесва.

Още
12
на страница
Покажи 1 - 12 от 38 елемента
Покажи 1 - 12 от 38 елемента

BDSM греблата са инструменти, използвани в BDSM дейностите (робство, дисциплина, господство, подчинение, садизъм и мазохизъм) за т.нарImpact Play", т.е. за напляскване. Греблата обикновено са изработени от дърво, кожа или пластмаса и се предлагат в различни форми и размери.

Нашите клиенти използват BDSM гребла по различни причини. За някои от тях това е форма на обмен на власт в контекста на BDSM, при която доминиращият партньор използва paddle , за да утвърди господството си над подчинения си партньор. За други това е начин да тестват границите си и да изпитат силни усещания. БДСМ греблата могат да се използват и като част от еротично пошляпване, при което единият партньор удря с paddle по задните части на другия, за да предизвика сексуална възбуда.

MEO предлага различни видове БДСМ гребла, всяко paddle със свои уникални характеристики. Някои от най-разпространените видове гребла са:

Дървени гребла: Това е най-традиционният вид гребла, използвани в BDSM. МЕО греблата обикновено са изработени от твърда дървесина като дъб, череша или клен и могат да бъдат с гладка или текстурирана повърхност.

Кожени гребла: Тези гребла са изработени от кожа и могат да имат гладка или текстурирана повърхност. Кожените гребла обикновено са по-гъвкави от дървенитеpaddle гребла, което ги прави по-удобни за използване.

Пластмасови гребла: Тези гребла са изработени от твърда пластмаса и обикновено са по-евтини от дървените или кожените гребла. Те могат да имат гладка или текстурирана повърхност.

Гумени гребла: Тези гребла са изработени от гума и обикновено са по-гъвкави от дървените или пластмасовите гребла. Тези гребла за пляскане могат да имат гладка или текстурирана повърхност.