От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

CBT

Бюлетин

CBT 

За удоволствието от болката: инструменти и секс играчки за мъчение на пениса и топката. Тук ще намерите точно тези продукти, които използват професионалните доми и господари.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 64 елемента
Покажи 1 - 12 от 64 елемента

Терминът CBT означава"мъчение с петел и топка". Това е форма на BDSM (робство, дисциплина, садизъм и мазохизъм), при която гениталиите са във фокуса на дейността. Обикновено използваните аксесоари bem CBT включват например стискачи за тестиси, разтягачи за тестиси и колани за целомъдрие с електрическа стимулация или клетки за пенис с шипове, които могат да се използват за ограничаване на движенията или за оказване на натиск върху гениталиите. Освен това BDSM аксесоарите, като въжета, вериги и белезници, могат да се използват за доброволно връзване или ограничаване на лицето, на което се прилагаCBT. Важно е да се отбележи, че всички BDSM дейности са консенсусни и безопасни и всички участници трябва да са наясно с границите си.

CBT се отнася доBDSM практики, свързани с пениса и тестисите. CBT е консенсусна практика и не е изтезание в етичен смисъл, класически между лице със садистични наклонности (мъж или жена) и лице с мазохистични наклонности.