От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BUBBLE Butt Plugs

Бюлетин

Bubble Toys Mousse - анален дилдо - средно

Аналният вибратор Mousse от Bubble Toys е изключително голям и чудесно дебел, така че ще се чувствате напълно пълни, когато го използвате. Дебелите му топчета служат за основа, така че можете и да го яздите. Благодарение на многобройните шипове за топчета на вала можете да изпитате и особено вълнуваща анална стимулация, която никой друг анален вибратор не е успял да ви предложи

Повече информация

2445/00

на разположение

  Повече информация

  Аналната вибрационна пяна от Bubble Toys не трябва да липсва в нито една колекция от секс играчки! Дилдото е изключително голямо и чудесно дебело, така че ще се чувствате напълно запълнени, когато го използвате. Дебелите му топчета служат като стойка, така че можете и да се качите върху него. Благодарение на многобройните шипове за топчета по ствола можете да изпитате и особено вълнуваща анална стимулация, каквато никой друг анален вибратор не е успявал да ви предложи досега.

   

  Дебелият гланц и валът с многобройните му топчести накрайници осигуряват спиращи дъха усещания още по време на поставянето. Благодарение на специалната си форма и размер анален вибратор Mousse достига до точката на удоволствие - простатата - и осигурява допълнителна стимулация там! Благодарение на здравата си основа гъвкавият анален дилдо Mousse може да се използва и без ръце върху много гладки повърхности. Добре е да знаете: Mousse Dildo от Bubble Toys се предлага и в по-малък и по-голям размер!

   

  Какво е толкова специално за играчките Bubble Toys?

   

  Гарантиран анален екстаз: Това зависи от вас: Попади в дупето си - разхождай дупето си - задушавай дупето си! Възбуждащи форми, перфектно съгласувани размери за начинаещи, напреднали и професионалисти, както и стимулиращи накрайници. В допълнение, убедителен материал, който е достатъчно стабилен и същевременно гъвкав, така че да усещате своята Bubble Toy на точно определени места, дълбоко във вас! Нашата Bubble Toy ще ви изпълни изцяло анално и ще ви гарантира силно удовлетворение. Не само формата на тази играчка ще ви убеди, но най-вече нейната повърхност с многото стимулиращи топчести накрайници! От размера "Buttboy" за начинаещи до размера "Butt Hungry" - в MEO ще намерите широка гама от тапи и вибратори от серията Bubble Toys . Между другото, цялата линия Bubble Toys от MEO ® се произвежда в ЕС при строги указания и се състои от сертифицирани материали, съвместими с тялото. Нашето обещание: Ще бъдете 100% развълнувани.

   

  Как да използвам играчките с мехурчета?

   

  Просто използвате своята играчка с балончета интуитивно! Поставете я анално и й се наслаждавайте, докато изразените топчести накрайници масажират всички нерви на удоволствието ви след първите няколко сантиметра. Bubble Toys се държи доста добре на гладки повърхности като плочки и ви позволява да се движите без ръце. За добро плъзгане препоръчваме да използвате лубрикант на силиконова основа като FuckSlut или нашия хибриден гел ManCunt. Малко спрей Extremeo ще отпусне ануса ви и ще ви улесни вкарването на Bubble Toys.

   

  Какъв лубрикант трябва да използвам за Bubble Toys?

   

  Ако планирате да използвате butt plug или вибратор от серията Bubble Toys , препоръчваме нашия лубрикант за анален секс FuckSlut. Това е много специален лубрикант на силиконова основа и усещането е като при никой друг лубрикант. FuckSlut превръща използването на Bubble Toys в безболезнено, но спиращо дъха удоволствие. Най-добре е да разнесете достатъчно количество лубрикант върху играчката с мехурчета и да вкарате малко в ануса си с нашия "Lube Shooter" (кликнете тук ). Бихме ви посъветвали да използвате и нашия спрей Extremeo. Този спрей е идеалният избор за начинаещите в областта на аналния секс, както и за опитните почитатели на големите вибратори. Специалният ефект на Extremeo насърчава лесното проникване и по този начин води до релаксиращо и страстно удоволствие. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и ви помага да се забавлявате необуздано с нашия Bubble Toys.

   

  Важни съвети за използването и почистването на вашите играчки Bubble Toys!

  Тази пухкава анална секс играчка от серията Bubble Toys е изработена от висококачествено PVC, без съдържание на фталати. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Освен това материалът, който използваме, е много стабилен, така че вашият продукт от Bubble Toys ще издържи дълго време. Преди да използвате вибратор или butt plug от нашата серияBubble Toys , трябва да почистите играчката старателно. Обикновено са достатъчни топла вода и мек сапун. Можете да почистите старателно и с нашия спрей VERYCLEAN. Нашият Bubble Toys има непореста повърхност, така че бактериите и мръсните частици не могат да се задържат твърде силно. Разбира се, почистването след употреба е особено важно. Може също така да искате сами да използвате анален душ, за да почистите червата, преди да използвате Bubble Toy. В категорията на нашия магазин "Анални душове" ще намерите голям избор.

   

  Повече подробности:

   

  • Bubble Toys Mousse - анален дилдо - средно
  • Размери: Обща дължина приблизително 16,5 см, дължина за поставяне приблизително 12 см; Ø макс. 7 см
  • Анална секс играчка с шипове за топчета
  • Bubble Toys изработени са от висококачествено PVC, без съдържание на фталати
  • Bubble Toys отговарят на строгите изисквания на ЕС EN71-3 и EN71-11!
  • Инструкции за грижа: Измийте преди и след всяка употреба и почистете хигиенично с VERYCLEAN Спрей за хигиенично почистване.
  • Важно: Bubble Toys Моля, съхранявайте отделно и не заедно с други силиконови секс играчки.
  • Bubble Toys подходящиса както заанални професионалисти, така и за начинаещи, взависимост от размера
  • Благодарение на материала тази секс играчка от серията Bubble Toy се адаптира към вътрешната ви анатомия, изпълва ви и масажира места дълбоко във вас, за които дори не сте подозирали, че съществуват, с дебелите си топчести накрайници.
  • Лубриканти: За поставянето на Bubble Toys препоръчваме нашия лубрикант на силиконова основа FuckSlut или нашия хибриден гел ManCunt. Нашият спрей Extremeo и нашият смазочен гел AnalPush улесняват безболезненото поставяне, ако е необходимо.
  • Голям избор на Bubble Toys: В нашия butt plug и магазин за дилда ще намерите всички модели от серията Bubble Toys в различни дизайни, форми, цветове и дължини, като например Bubble Toys PokPok в черно в екстра голям размер, Bubble Toys PokPok в черно в среден размер, Bubble Toys PokPok в черно в малък размер, Bubble Toys BooBoo в черен цвят в голям размер, Bubble Toys Pimpy в черен цвят в голям размер, Bubble Toys Pimpy в черен цвят в среден размер, Bubble Toys Mousse в черен цвят в екстра голям размер, Bubble Toys Mousse в черен цвят в среден размер, Bubble Toys Mousse в черен цвят в малък размер, както и много други вибратори и тапи.

  Това също може да ви интересува:

  ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

  Оценка 

  Ottimo

  Ottimo prodotto, dimension perfetta

   Напишете свой собствен преглед

   Bubble Toys Mousse - анален дилдо - средно

   Bubble Toys Mousse - анален дилдо - средно

   Аналният вибратор Mousse от Bubble Toys е изключително голям и чудесно дебел, така че ще се чувствате напълно пълни, когато го използвате. Дебелите му топчета служат за основа, така че можете и да го яздите. Благодарение на многобройните шипове за топчета на вала можете да изпитате и особено вълнуваща анална стимулация, която никой друг анален вибратор не е успял да ви предложи

   Напишете свой собствен преглед

   Други клиенти също купиха:

   7 други артикули от същата категория: