От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Дилда

Бюлетин

XL дилдо с голям диаметър - THINK BIG

Харесва ли ви да се возите на голям XL вибратор? Тогава трябва да си купите вибратора THINK BIG XL! Не само цената, но преди всичко големият му диаметър ще ви вдъхнови! Изключително дебел анален вибратор, който е подходящ само за професионалисти.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Харесва ли ви да се возите на голям XL вибратор? Тогава трябва да си купите вибратора THINK BIG XL! Не само цената, но преди всичко големият му диаметър ще ви вдъхнови! Изключително дебел анален вибратор, който е подходящ само за професионалисти.

     

    Размерът е наистина важен за вас? Тогава тук ще намерите точното дилдо. Изключително дебели XL вибратори THINK BIG - с диаметър до 7 сантиметра. Поръчайте дилдо в желания от вас размер онлайн сега.

     

    Скучно ли ви е с всеки вибратор, който е по-тънък от предмишницата ви? Тогава онлайн магазинът за дилда MEO® е точното място за вас.

     

    Независимо дали е вагинален или анален - със забележителен диаметър до 7 см, големият XL вибратор THINK BIG ви предлага много специална стимулация. Можете да се радвате на неговата гъвкава структура, силна засмукваща основа и дебел гланц.

     

    THINK BIG - Големият XL вибратор за анални професионалисти!

     

    Гъвкавият XL дилдо ви предлага несравнимото усещане, че сте изпълнени докрай. Благодарение на силната засмукваща основа можете дори да се насладите на това анално удоволствие без ръце и в най-различни позиции, защото XL дилдото може лесно да се прикрепи към почти всяка гладка повърхност. Така че можете да се наслаждавате на възбуждащ солов секс или да го използвате в комбинация с каишка за секс с примка. Всичко, от което се нуждаете сега, е голяма порция лубрикант MANCUNT. Какво чакате? Мислете мащабно!

     

    Вашият нов голям XL вибратор - Как да използвате голям XL вибратор:

     

    Дължината и обиколката на големия вибратор могат да бъдат много плашещи за някой, който има малко опит с XL вибратор. Такъв дебел вибратор обаче може да се чувства много удобно и да ви задоволи както никой друг вибратор.

     

    Прочетете ръководството за вибратори от MEO ®, за да се подготвите за голямото си анално приключение! Ще ви разкажем какво трябва да вземете предвид, когато използвате XL дилдо, и кой дилдо е най-подходящ за вас.

     

    Как да използвам такъв голям XL вибратор?

     

    Можете да се подготвите за спиращите дъха моменти с големия си XL вибратор само с няколко стъпки:

     

    1.) Почистете XL вибратора:

     

    Дори ако вашият XL вибратор е чисто нов или сте го почистили след последния път, трябва да го измиете добре с гореща вода или да го почистите хигиенично с нашия спрей VERYCLEAN, защото този голям XL вибратор ще проникне в най-дълбоките ви вътрешни зони. Обстойното почистване ще гарантира вашата безопасност, хигиена и здраве, така че преживяването да бъде възможно най-положително за вас.

     

    2.) Използвайте обилно количество лубрикант и спрей Extremeo:

     

    Размерът на този XL вибратор и неговият дебел главич ще определят какъв лубрикант трябва да използвате. Изберете лубрикант от MEO ®, който е гъст, но гладък, защото улеснява поставянето и се усеща чудесно по време на секс. Висококачествен лубрикант на водна основа като Aquameo е особено добър избор. Ако планирате да използвате наистина голям XL вибратор, препоръчваме нашия гъст лубрикант за анален секс MANCUNT. Той е водоразтворим, бял и кремообразен и усещането е като при никой друг лубрикант. MANCUNT съчетава предимствата на два свята: Той се плъзга като силикон и се отмива лесно като вода. MANCUNT изглежда почти като сперма и превръща използването на XL вибратор в безболезнено удоволствие.

     

    Нашият спрей EXTREMEO е идеалният избор както за начинаещите в областта на аналния секс, така и за опитните потребители на големи вибратори. EXTREMEO е специален продукт за анален секс и анално разтягане. Благодарение на специалната комбинация от активни съставки, този спрей гарантира, че дори много големи вибратори и анални тапи могат да се поставят по-лесно. Специалният ефект на EXTREMEO насърчава лесното проникване и по този начин води до релаксиращо и страстно удоволствие. Това е анален спрей, който се грижи за кожата и отпуска ануса в рамките на кратко време. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и помага за постигане на анален секс без задръжки!

     

    3.) И ето, че започваме!

     

    Поради дължината и обиколката, поставянето на големи вибратори може да бъде трудно в началото. Не бързайте, действайте бавно и изберете позиция, която ви позволява да разтягате тялото си. Легнете по гръб с нашата възглавница ASS UP под дупето си и с повдигнати и разтворени крака. Възглавницата ASS UP ще осигури на тялото ви стабилна и удобна опора дори в напрегнати позиции. Твърдата възглавница ASS UP също така ви предпазва от потъване в леглото и улеснява многобройни други позиции по време на секс и самостоятелен секс. Разбира се, можете да клякате и над вибратора, за да имате по-голям контрол върху дълбочината на проникване на големия вибратор. Определено бихме ви препоръчали да "загреете" с по-малък вибратор и след това да си проправите път към голям XL вибратор.

     

    4.) Отдайте се на похотта си без задръжки!

     

    След като сте поставили дебелата глава на XL дилдото, главичката с най-голям диаметър, тялото ви трябва да се е отпуснало достатъчно, така че вече да можете спокойно да се наслаждавате на усещанията, създавани от дилдото, и да мастурбирате, докато го правите. Много от нашите клиенти обичат да въртят големия вибратор в тялото си, за да достигнат до всички вътрешни ерогенни зони, докато други предпочитат тласкащи движения. Експериментирайте, за да видите какво ви харесва, но моля, не забравяйте да движите вибратора бавно, за да избегнете нараняване!

     

    Има ли някакви рискове, когато използвам голям XL вибратор?

     

    Не и да. Ако поставяте големия си XL вибратор внимателно, не би трябвало да има проблеми, но ако поставите XL вибратор прибързано, без опит, без предварителна игра или без загряване, може да изпитате разкъсване на вътрешните тъкани и болка. Ако не бързате, първо загреете с по-малък вибратор от нашия магазин за вибратори, използвате много лубрикант и се вслушвате в тялото си, ще можете да се насладите на всеки сантиметър от XL вибратора. Ако почувствате дискомфорт или дори болка, спрете да използвате XL вибратор, защото анусът ви не е готов за толкова голям вибратор.

     

    Материал и грижа за XL вибратора от MEO ®:

     

    Този голям XL вибратор е изработен от висококачествен силикон. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Освен това силиконът, който използваме, е много стабилен, така че вашият XL вибратор ще издържи дълго време. Можете да почиствате изключително големия вибратор с мек сапун и вода. За цялостна хигиена препоръчваме и редовното използване на нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Размери:

     

    • МАЛЪК: Дължина за поставяне около 13 см, диаметър на вала 4 см
    • СРЕДЕН: Дължина за поставяне около 16 см, диаметър на ствола 5 см
    • ГОЛЯМ: Дължина за поставяне приблизително 20 см, диаметър на вала 6 см
    • X-LARGE: Дължина за поставяне приблизително 23 см, диаметър на вала 7 см

     

    Допълнителна информация:

     

     

    • Гигантски вибратор | Изключително голям вибратор
    • И жените, и мъжете могат да се насладят на този голям XL вибратор. Той създава усещане за запълване, като стимулира вътрешните стени на ануса. Освен това големият дилдо осигурява анално разтягане, което е често срещана фантазия в BDSM.
    • За максимално удоволствие препоръчваме нашия лубрикант MANCUNT от нашия секс магазин.
    • Благодарение на практичната засмукваща основа, вибраторът прилепва надеждно към всички гладки повърхности. Дилдото е подходящо и за използване в колан с каишка.
    • Материал: 100 % силикон
    • кадифено мека повърхност
    • гъвкав и в същото време приятно твърд
    • дебел глас
    • 100% без фталат
    • без мирис

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    XLARGE IS JUST FANTASTIC !

    FLEXIBLE ! really silky love it ! Perfect for fistplayer who want smooth toys

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Großer schöner Dildo so wie er sein soll

    Nach genügend Vordehnung und ausreichender Verwendung von Gleitmittel konnte der Think Big Dildo gut eingeführt werden. Der Sitz des Dildos ist gut und er bleibt da, wo er soll und man spürt ihn sehr gut. Ich habe nachgemessen und die angegebenen Abmessungen stimmen. Vor dem Erwerb sollte man sich der Größe bewusst werden und evtl. eine Größe kleiner wählen.

    • 4 от 4 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    XL дилдо с голям диаметър - THINK BIG

    XL дилдо с голям диаметър - THINK BIG

    Харесва ли ви да се возите на голям XL вибратор? Тогава трябва да си купите вибратора THINK BIG XL! Не само цената, но преди всичко големият му диаметър ще ви вдъхнови! Изключително дебел анален вибратор, който е подходящ само за професионалисти.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: