От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

ElectraStim

Бюлетин

Гъвкав уретрален електрод, изработен от силикон - ElectraStim

Ако целта е оргазъм без ръце чрез електростимулация на пениса, тогава гъвкавият уретрален електрод от ElectraStim е идеалният избор. Изработени от иновативен, проводим силикон, тези гъвкави електроди предлагат изключително интензивно електростимулиране въпреки компактния си размер.

Повече информация

на разположение

  Повече информация

  Ако целта е оргазъм без ръце чрез електростимулация на пениса, тогава гъвкавият уретрален електрод от ElectraStim е идеалният избор. Изработени от иновативен, проводим силикон, тези гъвкави електроди предлагат изключително интензивно преживяване на електростимулация въпреки компактния си размер.

  Подходящи за всички размери на пениса:

  Независимо от формата или размера на пениса, гъвкавите уретрални електроди се адаптират към индивидуалните контури на всеки пенис и по този начин дават възможност за спиращо дъха изживяване - с възможност за регулиране на интензивността на електростимулацията веднага след свързването им към устройството за електростимулация!

  С дължина за поставяне от почти 15 см тези супергъвкави уретрални електроди са идеални за така наречената "уретрална игра". "Измервателните жлебове" върху уретралния електрод улесняват измерването на дълбочината на проникване. Това е особено важно при електростимулацията, тъй като по-малката повърхност усилва усещането, поради което повечето ни клиенти искат да поставят изцяло уретралния електрод.

  Уретралнаелектростимулация (E-Stim Penis):

  Уретралната електростимулация предлага уникална и интензивна форма на стимулация, която се различава значително от конвенционалните сексуални преживявания. Това, което я прави толкова специална, е комбинацията от дълбочината на усещанията и начина, по който тези усещания се създават. В центъра на уретралната електростимулация са специални инструменти като този уретрален електрод, които изпращат електрически импулси директно през уретрата. Тази област е богата на нервни окончания и е особено възприемчива към такива стимули. Чрез прилагането на електрически импулси директно отвътре този метод осигурява интензивно и изключително задоволително преживяване. Усещанията варират от леко изтръпване до силни пулсации, които могат да предизвикат особено дълбока сексуална възбуда. Друга особеност на уретралната електростимулация е възможността за достигане на оргазъм без ръце. Много потребители съобщават за повишено усещане за удоволствие и мощни оргазми, които могат да бъдат постигнати без ръчна мастурбация.

  Предимства на биполярния уретрален електрод:

  За разлика от другите класически униполярни уретрални електроди, този биполярен електрод е проектиран така, че може да се използва без втори аксесоар (например друг монополярен електрод), който да затваря веригата. Това позволява на начинаещите да се концентрират изцяло върху възприемането на сексуалната електростимулация, без да се разсейват от друг аксесоар, носен върху тялото. Разбира се, при желание уретралните електроди могат да се използват и без електростимулация.

  Съвместими с повечето устройства за електростимулация:

  Гъвкавите силиконови уретрални електроди са съвместими с всички устройства за електростимулация ElectraStim и се предлагат с диаметър 5 mm и 7 mm. Въпреки че този уретрален електрод е предназначен за директно свързване към устройствата за електростимулация ElectraStim, той може да бъде свързан и към устройства за електростимулация на други производители с помощта на адаптерите, които предлагаме.

  Хигиената и правилната употреба на лубрикант играят решаваща роля при използването на гъвкавия уретрален електрод:

  За оптимална грижа и безопасна употреба препоръчваме нашия дезинфекциращ спрей INSTACLEAN, който е специално разработен за ефективно почистване на електродите преди и след употреба. Освен това нашият електропроводим лубрикант ESHOCK е от съществено значение за осигуряване на безпроблемно поставяне и оптимална проводимост, което прави преживяването от електростимулацията още по-интензивно. Комбинацията от тези два продукта прави електростимулацията не само особено приятна, но и безопасна и хигиенична.

  Допълнителна информация:

  • Гъвкав уретрален електрод, изработен от силикон - ElectraStim
  • Дължина за поставяне: 150 мм
  • Диаметър: 5 mm или 7 mm
  • Съединение: 2 мм
  • Материал: Медицински силикон с платинено покритие, проводим (без фталати)
  • Брой полюси: 2 (двуполюсни)
  • Обхват на доставката: 1 x гъвкав уретрален електрод, изработен от черен силикон (5 mm ИЛИ 7 mm), 1 x многоезично ръководство за употреба.
  • Бележка за безопасност: Сексуалната електростимулация (e-stim) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея аспекти на безопасността. E-Stim не е подходящ за хора, които страдат от епилепсия, използват пейсмейкър или медицинско инфузионно устройство, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или шията. Всички устройства от ElectraStim са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.


  ElectraStim x MEO

  ElectraStim e-Stim е символ на иновациите и качеството в областта на сексуалната електростимулация (E-Stim) и от самото си създаване си е създала име, като непрекъснато разширява границите на възможното в тази вълнуваща област на развлеченията за възрастни. Със силен фокус върху дизайна, технологиите и потребителското изживяване, продуктите на ElectraStim предлагат уникална комбинация от удоволствие и ефективност, която се харесва както на начинаещи, така и на опитни потребители. Продуктовата гама се простира от комплекти за начално ниво до сложни устройства, като всички те са внимателно проектирани, за да осигурят безопасно, приятно и ефективно изживяване. ElectraStim компанията поставя голям акцент върху качеството и иновациите, което намира отражение в патентованата технология "Flick" - свидетелство за нейния ангажимент да направи електростимулацията по-персонализирана и интерактивна. Този стремеж към съвършенство и желанието да се надхвърлят очакванията на потребителите прави ElectraStim водеща марка в своя сегмент. MEO.de е идеалният партньор за дистрибуция на ElectraStim благодарение на опита си в дистрибуцията на висококачествени и специализирани продукти за възрастни. MEO.de си е спечелил репутацията на дълбоко разбиращ нуждите и желанията на своите клиенти, съчетан с непоколебим ангажимент за удовлетворяване на техните потребности. BDSM магазинът на MEO не само предлага широка гама от продукти в различни категории, но и поставя голям акцент върху образованието и информацията, за да може клиентите да вземат информирано решение за покупка. В допълнение, целевата група на MEO.de се вписва идеално в ElectraStimтъй като и двете компании отдават приоритет на предлагането на висококачествени и иновативни продукти, които подобряват сексуалното благополучие и преживяване на клиентите им. Широкият обхват на MEO.de, както онлайн, така и чрез установената партньорска мрежа, гарантира, че продуктите на ElectraStim достигат до широка и заинтересована целева група. Комбинацията от новаторската технология на ElectraStim с опита и ангажимента на MEO.de за удовлетворяване на клиентите представлява силно партньорство, насочено към предоставяне на изключителни и обогатяващи преживявания на своите клиенти. Заедно те са в перфектна позиция да направят революция в света на електростимулацията, като същевременно предоставят изключително обслужване и поддръжка.

  Това също може да ви интересува:

  ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

  Оценка 

  ElectraStim Urethral Sounds

  The ElectraStim Electro-sex Urethral Sound is a win for medical inspired sex toys. This is a toy built for quality and one that will stand the test of time if properly cared for and used

   Напишете свой собствен преглед

   Гъвкав уретрален електрод, изработен от силикон - ElectraStim

   Гъвкав уретрален електрод, изработен от силикон - ElectraStim

   Ако целта е оргазъм без ръце чрез електростимулация на пениса, тогава гъвкавият уретрален електрод от ElectraStim е идеалният избор. Изработени от иновативен, проводим силикон, тези гъвкави електроди предлагат изключително интензивно електростимулиране въпреки компактния си размер.

   Напишете свой собствен преглед

   Други клиенти също купиха:

   26 други артикули от същата категория: