От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Електростимулация - пенис и тестиси

Бюлетин

VoltLust - Пенис пръстени за електростимулация

VoltLust е иновативен комплект за електростимулация на пениса, който създава електро-еротични вълни на екстаз: ново измерение на удоволствието, в което пулсиращата енергия се среща с чистото желание - за незабравими и спиращи дъха оргазми!

Повече информация

3595/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    VoltLust е иновативен комплект за електростимулация на пениса, който създава електро-еротични вълни на екстаз: ново измерение на удоволствието, в което пулсиращата енергия се среща с чистата похот - за незабравими и спиращи дъха оргазми!

    Е-стимулацията или електростимулацията на пениса е често използвана практика, но не само в контекста на BDSM дейностите. Тя може да предизвика много специални екстатични усещания и също така да помогне за засилване на оргазмите.

    Нашият комплект VoltLust е отлично помощно средство, което е специално разработено за електростимулация на мъжката полова област. Двата пръстеновидни биполярни електрода с електропроводима повърхност и различен диаметър са предназначени за поставяне около пениса. По-малкият електрод с вътрешен диаметър 40 мм обикновено се поставя в основата или ствола на пениса, докато по-големият електрод (50 мм) може да се постави върху пениса и тестисите и работи като обикновен пенис пръстен.

    Тези електроди се свързват към устройство за електростимулация или TENS с помощта на предоставените кабел и адаптер. Важно е кабелите да са свързани правилно, щепселите или адаптерите да пасват на устройството за електростимулация и устройството да е подходящо за използване върху човешкото тяло. Моля, уверете се, че диаметърът на щепсела на жака съответства на връзките на устройството за електростимулация (2,5 мм, с адаптер от 2,5 мм до 3,5 мм). Като алтернатива в нашия магазин се предлагат редица адаптери, които могат да се използват за свързване на тези пенис електроди към устройства за електростимулация от други производители.

    Тъй като всеки от двата пръстена действа като биполярен електрод, те позволяват пълноценна стимулация без необходимост от допълнителни електроди, т.е. всеки пръстен може да се използва и поотделно. Само се уверете, че всеки пръстен е правилно свързан към устройството за електростимулация, за да се осигури безопасна и ефективна верига. Винаги започвайте с ниска интензивност, за да свикнете бавно с усещанията, и постепенно увеличавайте интензивността, докато намерите оптималния интензитет на стимулация. Използването на биполярни електроди ще бъде приятно изживяване само ако се борави правилно с тях.

    За да се осигури оптимално и безопасно изживяване по време на електростимулация на пениса, е важно да се използва специален гел за електроди. Препоръчваме нашия електроден гел ESHOCK, който увеличава електропроводимостта и помага за засилване на усещанията по време на електростимулация. Този специален гел осигурява по-добър контакт между кожата и електродите и по този начин намалява риска от неприятни усещания.

    Хигиената е особено важна преди и след всяко приложение. Затова препоръчваме да почиствате електродите старателно с нашия специален почистващ спрей VERYCLEAN. Това не само гарантира дълготрайността на електродите, но и осигурява хигиенична среда, която свежда до минимум риска от инфекции и дразнене на кожата. Лесната употреба и последователното почистване са от съществено значение за безопасната и приятна електростимулация.

    Повече информация:

    • VoltLust - пенис пръстени за електростимулация
    • 2 кръгли електрода, електропроводими отвътре, с различен диаметър (40 мм и 50 мм вътрешен диаметър).
    • За свързване към подходящи устройства за електростимулация.
    • Обхватът на доставката включва кабел (кабел с жак щепсел, диаметър 2,5 мм) и адаптер (от 2,5 мм до 3,5 мм). Устройството за електростимулация не е включено в обхвата на доставката.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (E-Stim) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея въпроси на безопасността. E-Stim не е подходящ за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско инфузионно устройство, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или шията. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.


    Пръстените за електростимулация на пениса са много популярни сред мъжете както в конвенционален, така и в BDSM контекст по няколко причини:

    • Засилване на усещанията: Електрическата стимулация може да стимулира нервните окончания в пениса по начин, който е трудно да се постигне с конвенционалните сексуални практики. Това може да доведе до по-интензивни усещания, които често се описват като уникални.
    • Подобряване на ерекцията: Използването на пенис рингове за електростимулация може да подобри притока на кръв към гениталната област, което може да доведе до по-силна и по-дълготрайна ерекция. Това е особено полезно за мъжете, които искат да подобрят сексуалното си представяне.
    • Засилване на оргазма: Някои мъже съобщават, че електростимулацията им помага да увеличат интензивността и продължителността на оргазмите си. Допълнителната стимулация може да доведе до по-голямо удоволствие.
    • Експериментиране: Използването на тези пенис пръстени позволява на мъжете да изпробват нови начини на мастурбация или секс с партньор, което може да допринесе за сексуалното удовлетворение и да разшири сексуалните хоризонти.
    • Игри за власт и контрол: БДСМ често е свързан с власт и контрол. Възможността да се контролира интензивността на електростимулацията позволява на доминиращия партньор да контролира усещанията на подчинения партньор, което задълбочава преживяването на господство и подчинение.
    • Еротично наказание: Електростимулацията може да се използва в контекста на BDSM като форма на еротично наказание, при което интензивността може да се адаптира към границите на партньора.
    • Изследване на болката и удоволствието: BDSM често включва взаимодействието на болката и удоволствието. Електростимулацията позволява тази граница да бъде изследвана по контролиран начин, като усещанията варират от леко изтръпване до интензивни.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Empfehlenswert

    Ich habe das Set bei MEO bestellt, um es auszuprobieren, weil ich schon viel davon gehört habe. Der Versand ging schneller als erwartet und es kam in einem unauffälligen Paket mit DHL. Natürlich habe ich es sofort ausprobiert und es war ganz anders, als ich es mir vorgestellt hatte, nämlich viel geiler. Am Anfang war es nicht so toll, erst als ich etwas Shock-Gel dazugegeben habe, war das Gefühl der Hammer! Es hat bei mir eine ganze Weile gedauert, der Orgasmus war VIEL heftiger als sonst und das Gefühl war der Hammer.

      Оценка 

      Geile Sache

      Geile Sache! Kann man einzeln verwenden oder getrennt, je nach Lust und Laune! Und das Gefühl ist echt hammermäßig!

        Напишете свой собствен преглед

        VoltLust - Пенис пръстени за електростимулация

        VoltLust - Пенис пръстени за електростимулация

        VoltLust е иновативен комплект за електростимулация на пениса, който създава електро-еротични вълни на екстаз: ново измерение на удоволствието, в което пулсиращата енергия се среща с чистото желание - за незабравими и спиращи дъха оргазми!

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: