От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Средно електрическо яйце от E-Stim Systems

Приветстваме средно голямото, чисто ново електрическо яйце от E-Stim Systems. Въпреки че диаметърът е по-голям само с 8 мм, тази малка промяна прави средното електрическо яйце 2,5 пъти по-голямо. Благодарение на това то се усеща много по-добре в ануса и дава повече от страхотното усещане за електростимулация.

Повече информация

3783/00

на разположение

    Повече информация

    Средно голямо електрическо яйце от E-Stim Systems: по-голямо за още по-голяма стимулация и още по-голямо удовлетворение.

    Приветстваме средно голямото, съвсем ново електрическо яйце от E-Stim Systems E-Stim Systems. Точно толкова красиво, колкото и малкото електрическо яйце, но с червен изолиращ пръстен, разделящ двете полирани половини на яйцето, и значително по-голямо от малкия си брат. Но колко по-голямо? Диаметърът е по-голям само с 8 мм, но тази малка промяна прави средното електрическо яйце 2,5 пъти по-голямо. Благодарение на това то се усеща много по-добре в ануса и осигурява повече от страхотното усещане за електростимулация.

    Открийте вълнуващите възможности за анална или вагинална електростимулация с електрическото яйце от E-Stim Systems:

    С електрическите яйца от E-Stim Systems усъвършенстваната технология за електростимулация се среща чистият секс. Предлага се в три размера - малък, среден и голям - всяко електрояйце е проектирано за уникално изживяване. Вагиналната и аналната електростимулация осигуряват уникално чувствено изживяване, което се различава значително от конвенционалните методи за сексуална стимулация. При вагиналната електростимулация електрическите импулси нежно се насочват към вътрешните нервни окончания и създават дълбоко, трайно усещане, което конвенционалните секс играчки като вибратори или вибратори често не могат да предизвикат. Този вид стимулация може да доведе до много интензивни оргазми. Аналната електростимулация, от друга страна, се фокусира върху нервните окончания около ануса. Електрическите импулси стимулират тези чувствителни зони и създават усещания, вариращи от леко изтръпване до силни ритмични импулси. Това може значително да подобри сексуалното удоволствие, особено за тези, които искат да се насладят на стимулацията на простатата по най-добрия начин. Известно е, че електростимулацията на простатата може да предизвика интензивни оргазми на цялото тяло. Всички методи на анална и вагинална електростимулация предлагат висока степен на контрол и персонализация благодарение на устройствата за електростимулация от E-Stim Systems предлагат висока степен на контрол и персонализация, които могат да бъдат адаптирани към личните предпочитания. Това позволява на потребителите да експериментират с различни интензивности и модели на електростимулация. Това може да доведе до по-задълбочено разбиране на личните точки на удоволствие и до откриване на непознати досега ерогенни зони. В обобщение, както вагиналната, така и аналната електростимулация е иновативен начин за увеличаване на сексуалното удоволствие и позволява преживявания в нови области на усещане и интимност.

    Не е необходим допълнителен кабел!

    Електрическото яйце е оборудвано с кабел с дължина около 1,5 м с 3,5 мм жак щепсел, така че не са необходими допълнителни кабели. Тъй като от електрическото яйце не стърчи щепсел, то е идеалният електрод за дискретно наслаждаване на еротична електростимулация под дрехите през деня.

    Оптимизиран дизайн за удобна употреба:

    • Електрояйцето има уникален дизайн с изолационен пръстен, който разделя двете силно полирани половини за ефективна биполярна стимулация.
    • Гладката форма на електрическото яйце го прави лесно за поставяне и го прави еднакво подходящо както за вагинална, така и за анална стимулация.


    Качество и гаранция:

    • Както при всички първокласни електроди от E-Stim Systems електрояйцето също е покрито от уникалната доживотна гаранция на E-Stim Systems (с изключение на кабелите), която гарантира качество и надеждност.


    Спецификации:

    • Размер: дължина 60 мм, диаметър 38 мм
    • Тегло: 153 g


    Интегрирана връзка за по-голямо удобство:

    • Електрическото яйце се доставя с кабел с дължина около 1,5 м, трайно прикрепен към него, с 3,5-милиметров жак за директна връзка с устройства за електростимулация от E-Stim Systems доставени.


    Лесен за почистване:

    • Просто почистете с топла вода и мек почистващ препарат или спрей VERYCLEAN. Избършете до сухо, не използвайте агресивни почистващи препарати и не потапяйте в течности.
    • Електрическото яйце не е предназначено за разглобяване с цел почистване.


    Подготовка и подходяща смазка:

    • За оптимално функциониране трябва да се използва смазка на водна основа ESHOCK, за да се осигури лесно поставяне и възможно най-добра електропроводимост.
    • Избягвайте лубриканти на силиконова или хибридна основа и имайте предвид, че презервативите не са съвместими с електродите на E-Stim Systems не са съвместими.


    Средно голямо електрояйце от E-Stim Systems: Значително увеличаване на удоволствието от електростимулацията!

    Средно голямото електрояйце от E-Stim Systems предлага по-интензивно и пълноценно преживяване при електростимулация. По-големият размер осигурява по-дълбоко усещане и го прави идеален избор за всеки, който иска да подобри още повече преживяването си с електростимулация.

    Повече подробности:

    • Средно електрояйце от E-Stim Systems
    • Размери: дължина 60 мм, диаметър 38 мм
    • Тегло: 153 g
    • Електрическото яйце НЕ е предназначено за разглобяване с цел почистване.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems на първо място.
    • Проектирано и произведено в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Подкрепено с доживотна гаранция от производителя.
    • Произведено в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на ЕС и Великобритания.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с проблемите, свързани с безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидер в областта на BDSM и електростимулацията!
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Volle Sterne

    Ich kann dieses Ei von MEO wirklich empfehlen. Habe schon einige getestet und alle weggeschmissen, da entweder nicht bi-polar oder sonst mit schlechter Durchflussstärke. Außerdem ist es sehr leicht zu reinigen und gleitet gut mit dem passenden Gleitgel. Das Ei bleibt auch drin und rutscht nicht wieder raus wie oft bei anderen Billigprodukten. Aus meiner Sicht sehr empfehlenswert - volle Sterne.

      Оценка 

      The egg is amazing

      The egg is amazing. Feels like someone is pounding your hole good.

        Напишете свой собствен преглед

        Средно електрическо яйце от E-Stim Systems

        Средно електрическо яйце от E-Stim Systems

        Приветстваме средно голямото, чисто ново електрическо яйце от E-Stim Systems. Въпреки че диаметърът е по-голям само с 8 мм, тази малка промяна прави средното електрическо яйце 2,5 пъти по-голямо. Благодарение на това то се усеща много по-добре в ануса и дава повече от страхотното усещане за електростимулация.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: