От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Малък класически биполярен електрод от E-Stim Systems

Малкият класически електрод от E-Stim Systems свидетелства за дългогодишния опит на компанията в областта на електростимулацията. Като един от първите електроди, той е доказал своята популярност и ефективност многократно. Предлага се в три различни дължини и покрива широк спектър от предпочитания за анална и вагинална стимулация.

Повече информация

3777/00

на разположение

    Повече информация

    Малък класически биполярен електрод от E-Stim Systems: непреходен дизайн за най-добрата възможна електростимулация.

    Малък класически електрод от E-Stim Systems свидетелства за дългогодишния опит на компанията в областта на електростимулацията. Като един от първите електроди, той е доказал своята популярност и ефективност многократно. Предлага се в три различни дължини и покрива широк спектър от предпочитания за анална и вагинална стимулация.


    Идеален за начинаещи и напреднали потребители:

    • Малкият диаметър на малкия класически електрод го прави идеален за начинаещи и осигурява удобно въведение в аналната или вагиналната електростимулация.
    • Въпреки малкия си размер, той осигурява достатъчно стимулация, за да очарова дори опитни потребители, което го прави универсален избор за различни нива на опит.


    Добре обмислен и ефективен дизайн:

    • Този електрод има горни и долни контакти, които осигуряват отлична проводимост и по-естествено усещане в сравнение с други електроди.
    • Специалният му дизайн го прави подходящ както за анална, така и за вагинална употреба и предлага гъвкавост при прилагането.


    Висококачествен дизайн и изработка:

    • Малкият класически електрод е изработен от материали с аерокосмическо качество и е завършен със сатенено покритие от E-Stim Systems сатенено покритие, за да се гарантира дълъг живот на продукта.
    • При правилна грижа този висококачествен биполярен електрод ще бъде предимство за вашето устройство за електростимулация в продължение на много години.


    Спецификации и грижи:

    • Размер: диаметър 25 мм и дължина 95 мм, тегло 120 г.
    • Оборудван с 4 мм гнезда в основата за лесно свързване към устройства за електростимулация от E-Stim Systems.
    • Електродът може да се почиства с топла вода и мек почистващ препарат или със спрея на MEO VERYCLEAN. Трябва да се избягват груби почистващи препарати, за да не се влоши качеството на електрода.


    Препоръчителна смазка:

    • За постигане на оптимална производителност трябва да се използва смазочен материал на водна основа ESHOCK. Това осигурява лесно анално или вагинално поставяне и добра проводимост.
    • Трябва да се избягва използването на силиконови или хибридни лубриканти. Важно е да се отбележи, че презервативите не са съвместими с електродите на E-Stim Systems не са съвместими.


    Малък класически електрод от E-Stim Systems: Надежден и универсален избор за електростимулация.

    Малкият класически електрод е символ на ангажимента на E-Stim Systems за качество и удовлетвореност на клиентите E-Stim Systems към качество и удовлетвореност на клиентите. Независимо дали сте начинаещи в областта на еротичната електростимулация, или вече имате опит с нея, този електрод ви предлага лесно и приятно боравене.

    Повече подробности:

    • Малък класически електрод от E-Stim Systems
    • Тип: Биполярен електрод за вагинална или анална електростимулация.
    • Размери: Обща дължина: 95 мм, дължина за поставяне: 60 мм, диаметър: 25 мм, обиколка: 78,5 мм.
    • Тегло: 114 g
    • Свързване: Две гнезда от 4 мм в основата.
    • Необходим е кабел 4 мм. Алтернативно може да се използва лентов кабел (3808). Нископрофилният кабел има 4 мм конектори, но не стърчи толкова далеч от електрода, колкото стандартния 4 мм кабел. Той е идеален за свързване към този електрод, ако електродът ще се използва и в седнало положение. Може да се използва и двужилен кабел (3809). Той има 4 мм конектор и 2 мм конектор в същия край, така че да могат да се свързват различни електроди. Той е идеален за комбиниране на поставяем електрод със самозалепващи се подложки.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems първи приоритет.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • С доживотна гаранция от производителя.
    • Произведено в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Love it

    Purchased the plug and love it. It produces a sensation like no other toy can.

      Напишете свой собствен преглед

      Малък класически биполярен електрод от E-Stim Systems

      Малък класически биполярен електрод от E-Stim Systems

      Малкият класически електрод от E-Stim Systems свидетелства за дългогодишния опит на компанията в областта на електростимулацията. Като един от първите електроди, той е доказал своята популярност и ефективност многократно. Предлага се в три различни дължини и покрива широк спектър от предпочитания за анална и вагинална стимулация.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: