От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Дълъг класически биполярен електрод от E-Stim Systems

Този дълъг електрод е класически от E-Stim Systemsкойто е подходящ както за анална, така и за вагинална електростимулация. Със своя тънък диаметър този електрод е идеален както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Благодарение на дължината си той е особено подходящ за стимулиране на простатата.

Повече информация

3779/00

на разположение

    Повече информация

    Дълъг класически биполярен електрод от E-Stim Systems: електростимулация на простатата.

    Този дълъг електрод е класически от E-Stim Systems E-Stim Systemsкойто е подходящ както за анална, така и за вагинална електростимулация. С тънкия си диаметър този електрод е идеален както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Благодарение на дължината си той е особено подходящ за стимулиране на простатата и увеличава интензивността на простатния оргазъм.

    Електрическа стимулация на простатата:

    • Електрическата стимулация на простатата може значително да увеличи усещането за удоволствие.
    • Електрическите импулси от класическия дълъг електрод стимулират нервите и тъканта около простатата, което засилва усещанията и може да доведе до по-силен оргазъм на простатата.
    • Тези оргазми са известни с дълбоките си усещания, които обхващат цялото тяло, и могат да бъдат по-интензивни и по-дълги от традиционните оргазми.


    Висококачествен дизайн и изработка:

    • Този биполярен електрод от E-Stim Systems е изработен от материали от самолетен клас със сатенено покритие. Той съчетава издръжливост с прекрасно усещане по време на анална или вагинална стимулация.
    • Електродът има горни и долни електродни контакти за по-естествено усещане по време на употреба.


    Спецификации и грижи:

    • Размери: диаметър 25 mm x дължина 135 mm, тегло 165 g.
    • Електродът има вдлъбнати 4 мм гнезда в основата за надеждно свързване на кабела.
    • Както всички първокласни електроди от E-Stim Systems българия, електродът може лесно да се отстранява за почистване и е покрит от изключителната доживотна гаранция на производителя.


    Препоръчителна смазка:

    • За оптимално функциониране трябва да се използва лубрикант на водна основа ESHOCK. Той гарантира лесно анално или вагинално поставяне на електрода и осигурява оптимална проводимост.
    • Моля, не използвайте лубриканти на силиконова или хибридна основа и имайте предвид, че презервативите не са съвместими с електродите от E-Stim Systems не са съвместими.


    Дългият класически електрод от E-Stim Systems: Осигурява спиращи дъха оргазми.

    Дългият класически електрод е отличен избор за всеки, който иска да навлезе по-дълбоко в света на електростимулацията. Независимо дали става дума за анална или вагинална стимулация, или за стимулиране на простатата, този електрод предлага уникално и спиращо дъха изживяване.

    Повече подробности:

    • Класически дълъг електрод от E-Stim Systems
    • Тип: Биполярен електрод за поставяне.
    • Размери: Обща дължина 135 мм, дължина за поставяне 85 мм, диаметър 25 мм, обиколка 78,5 мм.
    • Тегло: 162 g
    • Свързване Два 4 мм гнезда в основата.
    • Необходим е кабел 4 mm. Като алтернатива може да се използва лентов кабел (3808). Нископрофилният кабел е с 4 мм щепсели, но не стърчи толкова далеч от електрода, колкото стандартния 4 мм кабел. Той е идеален за свързване към този електрод, ако електродът трябва да се използва и в седнало положение. Може да се използва и двужилен кабел (3809). Той има 4 мм конектор и 2 мм конектор в същия край, така че да могат да се свързват различни електроди. Той е идеален за комбиниране на поставяем електрод със самозалепващи се подложки.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems първи приоритет.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • С доживотна гаранция от производителя.
    • Произведено в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидер в областта на BDSM и електростимулацията!
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    It's good -- soooooo goooood!

    One of the best estim anal plugs on the market. Well built & provides excellent sensations, especially in conjunction with a ElectroPebble from MEO. With proper adjustment on the 312, the ass muscles will make this plug pump in and out on it's own.

      Напишете свой собствен преглед

      Дълъг класически биполярен електрод от E-Stim Systems

      Дълъг класически биполярен електрод от E-Stim Systems

      Този дълъг електрод е класически от E-Stim Systemsкойто е подходящ както за анална, така и за вагинална електростимулация. Със своя тънък диаметър този електрод е идеален както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Благодарение на дължината си той е особено подходящ за стимулиране на простатата.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: