От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Малко електрическо яйце от E-Stim Systems

Можем да представим: най-компактния модел на яйцевидните електроди от E-Stim Systemsмалкото електрическо яйце. Казват, че е малък, но мощен, и малкото електрическо яйце не е изключение. Това малко, но с красив дизайн електрическо яйце има изолационен пръстен с розов цвят, който разделя двете силно полирани половини на яйцето.

Повече информация

3782/00

на разположение

    Повече информация

    Малко електрическо яйце от E-Stim Systems: компактна и универсална електростимулация.

    Май представяме: най-компактният модел на електродите с форма на яйце от E-Stim Systems E-Stim Systemsмалкото електрическо яйце. Казват, че е малък, но мощен, и малкото електрическо яйце не е изключение. Това малко, но с красив дизайн електрическо яйце има изолационен пръстен с розов цвят, който разделя двете силно полирани половини на яйцето.

    Открийте вълнуващите възможности на аналната или вагиналната електростимулация с електрическото яйце от E-Stim Systems:

    С електрическите яйца от E-Stim Systems електростимулационната технология среща чистия секс. Предлага се в три размера - малък, среден и голям - всяко електрояйце е проектирано за уникално изживяване. Вагиналната и аналната електростимулация осигуряват уникално чувствено изживяване, което се различава значително от конвенционалните методи за сексуална стимулация. При вагиналната електростимулация електрическите импулси нежно се насочват към вътрешните нервни окончания и създават дълбоко, трайно усещане, което конвенционалните секс играчки като вибратори или вибратори често не могат да предизвикат. Този вид стимулация може да доведе до много интензивни оргазми. Аналната електростимулация, от друга страна, се фокусира върху нервните окончания около ануса. Електрическите импулси стимулират тези чувствителни зони и създават усещания, вариращи от леко изтръпване до силни ритмични импулси. Това може значително да подобри сексуалното удоволствие, особено за тези, които искат да се насладят на стимулацията на простатата по най-добрия начин. Известно е, че електростимулацията на простатата може да предизвика интензивни оргазми на цялото тяло. Всички методи на анална и вагинална електростимулация предлагат висока степен на контрол и персонализация благодарение на устройствата за електростимулация от E-Stim Systems предлагат висока степен на контрол и персонализация, които могат да бъдат адаптирани към личните предпочитания. Това позволява на потребителите да експериментират с различни интензивности и модели на електростимулация. Това може да доведе до по-задълбочено разбиране на личните точки на удоволствие и до откриване на непознати досега ерогенни зони. В обобщение, както вагиналната, така и аналната електростимулация е иновативен начин за увеличаване на сексуалното удоволствие и преживяване на нови области на усещане и интимност.

    Не е необходим допълнителен кабел!

    Малкото електрическо яйце е оборудвано с кабел с дължина около 1,5 м с 3,5-милиметров жак, така че не са необходими допълнителни кабели. Тъй като от електрическото яйце не стърчи щепсел, то е идеалният електрод за дискретно наслаждаване на еротична електростимулация под дрехите през деня.


    Тънък дизайн за удобна употреба:

    • Малкото електрическо яйце има уникален дизайн с изолационен пръстен с розов цвят, който разделя двете силно полирани половини за ефективна биполярна стимулация.
    • Гладката форма на електрическото яйце го прави лесно за поставяне и го прави еднакво подходящо както за вагинална, така и за анална стимулация.


    Качество и гаранция:

    • Както при всички първокласни електроди от E-Stim Systems малкото електрическо яйце също се покрива от уникалната доживотна гаранция от E-Stim Systems ( с изключение на кабелите ), която гарантира качество и надеждност.


    Спецификации:

    • Размер: Дължина: 41 мм, Диаметър: 30 мм
    • Тегло: 70 g


    Интегрирана връзка за по-голямо удобство:

    • Малкото електрическо яйце се доставя с дълъг около 1,5 м, постоянно прикрепен кабел с 3,5-милиметров жак за директна връзка с устройства за електростимулация от E-Stim Systems в комплекта.


    Лесен за почистване:

    • Просто почистете с топла вода и мек почистващ препарат или спрей VERYCLEAN. Избършете до сухо, не използвайте агресивни почистващи препарати и не потапяйте в течности.
    • Електрическото яйце не е предназначено за разглобяване с цел почистване.


    Подготовка и подходяща смазка:

    • За оптимално функциониране трябва да се използва смазка на водна основа ESHOCK, за да се осигури лесно поставяне и възможно най-добра електропроводимост.
    • Избягвайте лубриканти на силиконова или хибридна основа и имайте предвид, че презервативите не са съвместими с електродите на E-Stim Systems не са съвместими.


    Малко електрическо яйце от E-Stim Systems: Чудесно компактно преживяване при електростимулация!

    Малко електрическо яйце от E-Stim Systems предлага уникално и приятно преживяване на електростимулация в компактна и лесна за използване форма. Независимо дали сте начинаещ, или опитен потребител, малкото електрическо яйце предлага дискретна и приятна стимулация, гарантирана от високото качество на продукта.


    Допълнителна информация:

    • Малко електрическо яйце от E-Stim Systems
    • Дължина: 41 mm, диаметър: 30 mm.
    • Тегло: 70 g
    • Електрическото яйце НЕ е предназначено за разглобяване с цел почистване.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems първи приоритет.
    • Проектирано и произведено в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Подкрепено с доживотна гаранция от производителя.
    • Произведено в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на ЕС и Великобритания.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с въпросите, свързани с безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидер в областта на BDSM и електростимулацията!
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Absolut fantastisch

    Das Elektro-Ei hat meine Erwartung weit übertroffen. Die Größe für mich als Mann ist angenehm und die elektrischen Impulse werden gut weitergegeben. Leicht einzuführen, gut zu reinigen...für Estimspiele total empfehlenswert.....

      Оценка 

      fonctionne très bien

      œuf électrique discrète, pratique à utiliser, qui ne gène pas quand elle est en place, facile à nettoyer.
      fonctionne très bien.

        Оценка 

        WOW is all I can say for this one

        WOW is all I can say for this one. I got the small one which I would reccomend, goes in easy but provides some girth. Once it turns on though this baby contracts hard!!! I loved the way I could set it to pulsate. I reccomend guys pair this up with the electro cock straps as well.

          Напишете свой собствен преглед

          Малко електрическо яйце от E-Stim Systems

          Малко електрическо яйце от E-Stim Systems

          Можем да представим: най-компактния модел на яйцевидните електроди от E-Stim Systemsмалкото електрическо яйце. Казват, че е малък, но мощен, и малкото електрическо яйце не е изключение. Това малко, но с красив дизайн електрическо яйце има изолационен пръстен с розов цвят, който разделя двете силно полирани половини на яйцето.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          30 други артикули от същата категория: