От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Фланцов електрод от E-Stim Systems

Фланцовият електрод от E-Stim Systems е уникален и много популярен електрод в премиум сегмента, известен с иновативния си дизайн и гъвкавост. Този електрод е една от първите разработки на E-Stim Systems и все още е бестселър благодарение на удобните си функции и ефективната електростимулация.

Повече информация

3780/00

на разположение

    Повече информация

    Фланцов електрод от E-Stim Systems: Надеждна и удовлетворяваща електростимулация.

    Фланцовият електрод от E-Stim Systems е уникален и много популярен електрод в премиум сегмента, известен със своя иновативен дизайн и гъвкавост. Този електрод е една от първите разработки на E-Stim Systems и продължава да бъде бестселър благодарение на удобните си функции и ефективната електростимулация.

    Фланцовата основа осигурява безопасност и комфорт, но също така осигурява допълнителна контактна повърхност, което го прави много популярен за вагинална употреба, тъй като стимулира и областта на срамните устни. Както и при другите електроди от нашата премиум гама, контактите на електродите са разположени в горната и долната част на електрода, което осигурява отличен контакт и по-естествено усещане в сравнение с продуктите на други производители.

    Ако търсите нещо по-голямо, трябва да разгледате Moaner™ или MJ™ които са базирани на нашия уникален дизайн на фланеца.

    За безопасност и комфорт:

    • Малката глава на електрода с фланец позволява лесно и удобно поставяне, както вагинално, така и анално, което го прави отличен избор за начинаещи и опитни потребители.
    • Голямата основа на фланеца осигурява не само безопасност, като предотвратява вкарването твърде дълбоко, но и усещане за комфорт и увереност по време на употреба.


    По-добра електростимулация:

    • Широката основа на фланеца осигурява допълнителна контактна повърхност, която е особено ефективна при вагинална употреба, тъй като стимулира и срамната област.
    • Фрезованият жлеб в основата на електрода улеснява поставянето и изваждането му и допринася за неговата функционалност.


    Оптимален контакт с електрода и естествено усещане:

    • Електродът с фланец има контакти отгоре и отдолу, които осигуряват отличен електрически контакт и по-естествено усещане в сравнение с други продукти.


    Висококачествен дизайн и производство:

    • Този висококачествен електрод е изработен от материали за аерокосмическото пространство и ще издържи дълги години при правилна грижа.
    • Електродът може лесно да се разглобява за цялостно почистване.


    Технически данни и доживотна гаранция:

    • Размери: 50 мм (диаметър на основата), 25 мм (диаметър на главата) x 100 мм дължина, тегло 210 грама.
    • Оборудван с 4 мм гнезда в основата, съвместими с нископрофилните конектори на E-Stim Systems.
    • Доставя се в специална опаковка и се покрива от уникалната доживотна гаранция от E-Stim Systems.


    Смазочен материал и почистване:

    • За постигане на най-добър ефект трябва да се използва смазка на водна основа ESHOCK, за да се осигури лесно поставяне и ефективна електропроводимост.
    • Трябва да се избягва използването на силиконови или хибридни лубриканти, а презервативите не са съвместими с този електрод.
    • Почистването е лесно с топла вода и мек почистващ препарат или със спрея на MEO VERYCLEAN, като се избягват агресивни почистващи препарати, за да се запази качеството на електрода.


    Фланцов електрод от E-Stim Systems: Безопасен и ефективен избор за електростимулация

    Фланцовият електрод е идеалният избор за всеки, който иска да се потопи в света на електростимулацията. Неговият уникален дизайн и високо качество го правят универсално и ценно допълнение към всяко устройство за електростимулация. Независимо дали сте нов в областта на електростимулацията, или сте дългогодишен потребител, фланцовият електрод ви предлага изключително преживяване при електростимулация.

    Повече подробности:

    • Фланец електрод от E-Stim Systems
    • Тип: BiPolar, за поставяне
    • Размери: Обща дължина 100 mm, дължина за поставяне 65 mm, диаметър на главата 25 mm, диаметър на основата на главата 50 mm.
    • Тегло: 208 g
    • Свързване Два 4 мм гнезда в основата.
    • Необходим е кабел 4 mm. Като алтернатива може да се използва лентов кабел (3808). Нископрофилният кабел има 4 мм щепсели, но не стърчи толкова далеч от електрода, колкото стандартния 4 мм кабел. Той е идеален за свързване към този електрод, ако електродът ще се използва и в седнало положение. Може да се използва и двужилен кабел (3809). Той има 4 мм конектор и 2 мм конектор в същия край, така че да могат да се свързват различни електроди. Той е идеален за комбиниране на поставяем електрод със самозалепващи се подложки.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems първи приоритет.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • С доживотна гаранция от производителя.
    • Произведено в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидер в областта на BDSM и електростимулацията!
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Excellent

    It's very intense and a nice size.

      Напишете свой собствен преглед

      Фланцов електрод от E-Stim Systems

      Фланцов електрод от E-Stim Systems

      Фланцовият електрод от E-Stim Systems е уникален и много популярен електрод в премиум сегмента, известен с иновативния си дизайн и гъвкавост. Този електрод е една от първите разработки на E-Stim Systems и все още е бестселър благодарение на удобните си функции и ефективната електростимулация.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: