От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

E-Stim Systems

Бюлетин

Нископрофилен кабел с 4 мм конектори от E-Stim Systems - дължина 1,5 метра

Нов

4 мм нископрофилен кабел от E-Stim Systems е идеален за свързване на устройства за електростимулация от E-Stim Systems към по-големи или фланцови електроди с 4 мм гнезда. Кабелът е оборудван с правоъгълни плоски конектори за дискретна и удобна употреба.

Повече информация

3808/00

на разположение

Повече информация

Кабел с нисък профил от E-Stim Systems: За безопасно и дискретно използване на вашите електроди.

Кабелът с нисък профил 4 мм от E-Stim Systems e-Stim е специален кабел, който подобрява еротичното ви преживяване при електростимулация. Той е идеален за свързване на устройства за електростимулация от E-Stim Systems към по-големи или фланцови електроди с 4 мм гнезда. Кабелът е оборудван с правоъгълни конектори тип "лопатка" за дискретна и удобна употреба.

Основните характеристики на нископрофилния кабел на E-Stim Systems:

  • Правоъгълни конектори: конекторите в единия край на кабела са проектирани така, че да стърчат възможно най-малко от електрода. Това позволява аналните или вагиналните електроди да се използват по-удобно, без щепселите да стърчат твърде далеч от електрода, което ги прави идеални за продължителна употреба и дискретно използване. Тези плоски щепсели също така намаляват риска от счупване на кабела.
  • Оптимална дължина за по-голяма лекота на използване: С дължина от 1,5 метра този кабел предлага голяма свобода на движение и гъвкавост на използване, например при пътуване. Този кабел от E-Stim Systems е идеален за различни творчески сценарии за електростимулация.
  • Безопасни и цветно кодирани връзки: Кабелът има 3,5-милиметров жак в единия край и два цветно кодирани правоъгълни 4-милиметрови щепсела в другия край. Тези цветно кодирани конектори позволяват безопасно и лесно свързване между устройството за електростимулация и електрода и намаляват риска от грешки при свързването.
  • Качество и надеждност: Кабелът е проектиран с оглед на здравината и издръжливостта и се предлага с 3-месечна гаранция от производителя. Тази гаранция говори за качеството и надеждността на продуктите от E-Stim Systems продуктите и ги прави надеждно допълнение към вашето оборудване за електростимулация.


Кабел с нисък профил от E-Stim Systems: Подобрете еротичното си преживяване с електростимулация - дори в движение!

Кабелът с нисък профил 4 мм е основен аксесоар за всеки, който иска да свърже електродите си удобно и дискретно. Независимо дали става въпрос за сексуални или други цели, този кабел създава перфектна връзка между устройството за електростимулация и електрода, като подобрява цялостното изживяване, без да прави компромис с комфорта или дискретността. Кабелът е съвместим с редица устройства и електроди от E-Stim Systems което го прави универсално и ценно допълнение. Например този кабел със специалните си щепсели позволява дискретно използване на анален електрод през цялото денонощие, докато устройството за електростимулация остава в джоба.

Повече информация:

  • Аксесоари за еротична електростимулация
  • Произведено в Обединеното кралство в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на Обединеното кралство и ЕС.
  • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията
  • E-Stim Systems и MEO се характеризират с иновации и качество на пазара на продукти за електростимулация и BDSM. И двете компании дават приоритет на удовлетвореността на клиентите и предлагат широка гама от висококачествени продукти на BDSM общността. Чрез своя ангажимент за безопасност и образование те гарантират, че потребителите могат да реализират своите предпочитания безопасно и добре информирано. Благодарение на глобалния си обхват и двете компании предлагат продуктите си на световната аудитория, като затвърждават позицията си на пазарни лидери в бранша.
  • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Нископрофилен кабел с 4 мм конектори от E-Stim Systems - дължина 1,5 метра

Нископрофилен кабел с 4 мм конектори от E-Stim Systems - дължина 1,5 метра

4 мм нископрофилен кабел от E-Stim Systems е идеален за свързване на устройства за електростимулация от E-Stim Systems към по-големи или фланцови електроди с 4 мм гнезда. Кабелът е оборудван с правоъгълни плоски конектори за дискретна и удобна употреба.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: