От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

E-Stim Systems

Бюлетин

2B™ Пакет аксесоари от E-Stim Systems

MEO с гордост представя пакета аксесоари 2B™ от E-Stim Systemsкойто е внимателно съставен за ентусиасти, които притежават устройство за електростимулация 2B™ или обмислят закупуването му. Този пакет аксесоари е истинско съкровище от основни аксесоари, които обогатяват и разнообразяват електростимулацията.

Повече информация

3757/00

на разположение

Повече информация

Пакетът аксесоари 2B™ осигурява 30% повече мощност: вашият вход в света на усъвършенстваната електростимулация!

MEO с гордост представя пакета аксесоари 2B™ от E-Stim Systemsкойто е внимателно съставен за ентусиасти, които притежават устройство за електростимулация 2B™ или обмислят да го закупят. Този пакет аксесоари е съкровищница от основни аксесоари за подобряване и разнообразяване на електростимулацията.

Основни характеристики на пакета аксесоари 2B™:

  • Универсален мрежов адаптер: с универсалния мрежов адаптер (220 V/110 V), който има адаптери за ЕС, Великобритания, САЩ и Австралия, проблемите с батериите остават в миналото. Той не само прави досадните батерии излишни. Той също така увеличава производителността на 2B™ с впечатляващите 30 %.
  • 2B™ Digital Link Interface: С включения в комплекта 2B™ Digital Link Interface 2B™ винаги е в крак с най-новия фърмуер. Всяка актуализация от E-Stim Systems гарантира, че вашият 2B™ е винаги в крак с най-новата E-Stim технология. Можете също така да се свържете с PC или Mac чрез този интерфейс. Това ви позволява да се стимулирате дистанционно чрез интернет и да превърнете сесиите с уебкамера в интерактивни преживявания с електростимулация.
  • кабел 4 мм: За да допълните богатите аксесоари на E-Stim Systems в обхвата на доставката са включени два 4 мм кабела. Това е стандартът за повечето електроди от E-Stim Systems.


Този пакет не е просто набор от аксесоари, а цялостно надграждане за вашето устройство 2B™, което ви позволява да подобрите още повече преживяването при електростимулация. Независимо дали става въпрос за удобството на непрекъсваемото захранване, вълнуващия контрол през интернет или съвместимостта с широка гама от аксесоари, пакетът аксесоари 2B™ предлага всички тези предимства на отлична цена.

Пакетът аксесоари 2B™ набляга на E-Stim Systems своя ангажимент да предлага на общността на електронните стимулатори висококачествени и многофункционални продукти. Този пакет е задължителен за всеки собственик на 2B™, който иска да реализира пълния потенциал на своето устройство, като се наслаждава на най-добрите функционални възможности, комфорт и удоволствие.

Ако вече притежавате 2B™ от E-Stim Systems или обмисляте да си го купите, със сигурност ще искате да разширите опита си в областта на e-stim. По тази причина E-Stim Systems пуснахме на пазара новия пакет аксесоари за 2B™. Той съдържа всички аксесоари, които обикновено се купуват от собствениците на 2B™, в един пакет на страхотна цена.

Пакетът аксесоари 2B™ съдържа универсален мрежов адаптер 220V/110V (включително адаптери за Великобритания, САЩ, ЕС и Австралия), който гарантира, че вече няма да се притеснявате за изтощени батерии и увеличава мощността на 2B™ с цели 30%. Комплектът аксесоари включва и интерфейс за цифрова връзка 2B™, който ви позволява да актуализирате фърмуера на 2B™, когато и да е E-Stim Systems когато бъде пусната актуализация. Можете също така да го използвате за управление на 2B™ от PC или Mac през интернет. Вместо просто да разговаряте с някого, сега можете да контролирате електростимулацията на всяка част от тялото или на всеки отвор по ваш избор.

И сякаш това не е достатъчно, той се предлага и с два 4 мм кабела E-Stim Systems е включил и два 4 мм кабела, така че вече разполагате с кабели за широката гама електроди, повечето от които използват 4 мм конектор.

С този пакет потребителят на 2B® получава всички екстри, от които се нуждае, за да премине на следващото ниво на еротична електростимулация - и то на страхотна цена.

Повече подробности:

  • Пакетът с аксесоари 2B®: Вашият вход към усъвършенстваната електростимулация.
  • Обхват на доставката: Универсално захранване 220V/110V с адаптери за Великобритания, ЕС, САЩ и Австралия, 2B™ Digital Link Interface в комплект с USB стик с Uplink и Commander софтуер за PC и Mac, 2 x 4mm 1,5m кабели.
  • Маркировка CE и UKCA.
  • Доставя се с доживотна гаранция от производителя.
  • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (E-Stim) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с проблемите на безопасността. E-Stim не е подходящ за хора, които страдат от епилепсия, носят пейсмейкър или използват медицинско устройство за вливане, имат сърдечни заболявания или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
  • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

2B™ Пакет аксесоари от E-Stim Systems

2B™ Пакет аксесоари от E-Stim Systems

MEO с гордост представя пакета аксесоари 2B™ от E-Stim Systemsкойто е внимателно съставен за ентусиасти, които притежават устройство за електростимулация 2B™ или обмислят закупуването му. Този пакет аксесоари е истинско съкровище от основни аксесоари, които обогатяват и разнообразяват електростимулацията.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: