От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Малък електрод Magnum™ от E-Stim Systems

Малките Magnum™ Електрод от E-Stim Systems е отличен избор за начинаещи, които искат да се запознаят с вагиналната и аналната електростимулация. Като част от фамилията Magnum™, този биполярен електрод е изработен от висококачествена алуминиева сплав от самолетен клас за интензивно и изключително задоволително изживяване.

Повече информация

3798/00

на разположение

    Повече информация

    Малкият електрод Magnum™ от E-Stim Systems: идеален за начинаещи във вагиналната и аналната електростимулация!

    Малкият електрод Magnum™ е идеален за начинаещи във вагиналната и аналната електростимулация Magnum™ Електрод от E-Stim Systems е отличен избор за начинаещи, които искат да се запознаят с вагиналната и аналната електростимулация. Като част от фамилията Magnum™, този биполярен електрод е изработен от висококачествена алуминиева сплав от самолетен клас за интензивно и изключително задоволително изживяване.

    Технически данни:

    • Тип: Биполярен електрод за поставяне, идеален за сексуална електростимулация.
    • Обща дължина: С дължина 87 mm електродът е удобен за начинаещи.
    • Дължина на поставяне: Дължината на поставяне от 65 mm е идеална за удобно и постепенно въвеждане в електростимулацията.
    • Диаметър: Скромният диаметър от 25 mm не е плашещ и прави тези електроди идеална отправна точка за всеки, който започва да се занимава с електростимулация.
    • Обиколка/размер: С обиколка от 78 mm електродът предлага задоволителен размер, без да е прекалено голям.
    • Тегло: С тегло 111 g електродът Magnum® е лек и лесен за употреба.
    • Свързване: Двата 4 мм конектора на основата осигуряват съвместимост с различни устройства за електростимулация.


    Удобство и комфорт за потребителя:

    Малкият, ергономично оформен електрод Magnum™ Електрод улеснява поставянето благодарение на дизайна си и увеличава комфорта при вагинална и анална употреба. Луксозното сатенено покритие го прави още по-приятен за използване. Компактният размер и нежната извивка са особено полезни за начинаещите в областта на електростимулацията, тъй като позволяват нежно, но интензивно въвеждане.

    Поддръжка и грижи:

    Грижата за електрода Magnum® е много проста: почистете електрода с гореща вода и мек почистващ препарат или използвайте спрея VERYCLEAN. Уверете се, че електродът е напълно сух, преди да го съхранявате. За да получите възможно най-добро изживяване, трябва да използвате специална смазка, като например нашия ESHOCK. Това улеснява поставянето на електрода и увеличава електропроводимостта. Моля, имайте предвид, че трябва да се избягват лубриканти на силиконова основа или хибридни лубриканти и че презервативите не са съвместими с електродите E-Stim.

    Доживотна гаранция:

    E-Stim Systems предлага доживотна гаранция за електрода Magnum™, отразяваща увереност в неговото качество и дълготрайност. Този електрод е идеалният избор за начинаещи, които искат безопасно, удобно и ефективно въведение във вагиналната и аналната електростимулация.

    Повече подробности:

    • Малък електрод Magnum™ от E-Stim Systems
    • Тип: BiPolar, за поставяне
    • Обща дължина: 87 мм
    • Дължина за поставяне: 65 mm
    • Диаметър: 25 мм
    • Обиколка/размер: 78 mm
    • Тегло: 111 g
    • Връзки: 2 x 4 мм гнезда в основата.
    • За използване с нашите устройства за електростимулация (като аксесоари се предлагат различни свързващи кабели и адаптери).
    • С изключителна доживотна гаранция от производителя.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems безопасността и качеството са на първо място.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Електростимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr zufrieden

    2,5 cm Durchmesser reichen für meine analen "Bedürfnisse" :-) absolut aus. Finde die Elektro genau richtig so. Die Stromwirkung ist gut da zu spüren, wo ich es haben will. Man muss am Reizstromgerät ein wenig rumspielen, um den schönsten Effekt zu erzielen. Sehr zufrieden, schneller Versand, keine Probleme.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Wow

    used this on my boyfriend tonight..goes in easy but make sure due to the girth you use plenty of lubrication..once in my BF and he is secured in his sleepsack i started his pleasure ride, later he returned the favor and all i cam say is WOW...this thing is wonderful..fits secure, excellent conductivity...love it

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Малък електрод Magnum™ от E-Stim Systems

    Малък електрод Magnum™ от E-Stim Systems

    Малките Magnum™ Електрод от E-Stim Systems е отличен избор за начинаещи, които искат да се запознаят с вагиналната и аналната електростимулация. Като част от фамилията Magnum™, този биполярен електрод е изработен от висококачествена алуминиева сплав от самолетен клас за интензивно и изключително задоволително изживяване.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: