От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Среден Magnum™ Електрод от E-Stim Systems

Средно големият електрод Magnum™, част от ексклузивната фамилия Magnum™ от E-Stim Systemsе биполярен електрод за поставяне, предназначен за дълбоко задоволяваща анална/вагинална електростимулация.

Повече информация

3799/00

на разположение

    Повече информация

    Средно големият електрод Magnum™ от E-Stim Systems: повече удоволствие и комфорт по време на еротична електростимулация!

    Средно големият електрод Magnum™, част от ексклузивното семейство Magnum™ на E-Stim Systems E-Stim Systemsе изключителен биполярен електрод за поставяне, предназначен за уникално преживяване при анална/вагинална електростимулация. Той е изработен от висококачествена, солидна алуминиева сплав за аерокосмическата индустрия и е предназначен за всеки, който иска да издигне своето електросексуално изживяване на следващото ниво.

    Изпитайте абсолютна тръпка с електрода Magnum™ от E-Stim Systems!

    Иновативният електрод Magnum™ от E-Stim Systemsкойто е разработен както за анална, така и за вагинална електростимулация, можете да изживеете най-смелите си фантазии. Изработен от висококачествен самолетен алуминий, електродът предлага интензивно, но приятно изживяване, идеално за всеки, който иска да задълбочи опита си с електростимулацията.

    Какво е толкова специалното в този електрод?

    • Перфектен размер за интензивно удоволствие: Със средния си размер Magnum™ осигурява пълноценно усещане, без да е прекалено голям, което го прави подходящ за широк кръг потребители.
    • Уникален дизайн: Специалният дизайн осигурява гладко вагинално/анално поставяне и приятен комфорт, превръщайки всяка сесия за оценка във фантастично преживяване.
    • Универсален: Независимо дали става въпрос за вагинална или анална електростимулация, електродът Magnum™ Електрод се адаптира към всички предпочитания и осигурява дълбоки, пулсиращи усещания.


    Размери и технически данни:

    Средният размер Magnum™ на E-Stim Systems е биполярен електрод, който е подходящ както за вагинална, така и за анална електростимулация. Този електрод е с дължина 135 мм, за да позволи по-дълбока и интензивна електростимулация, и с дължина за поставяне 110 мм, за да осигури както оптимално проникване, така и комфорт по време на употреба. С максимален диаметър от 38 mm този електрод е идеалният избор за тези, които искат по-интензивно усещане, което е едновременно стимулиращо и лесно за работа по отношение на размерите. С тегло от 331 g нашият електрод предлага перфектния баланс между мощност и управляемост за добре контролирано приложение. Електродът е оборудван с две 4 мм гнезда в основата, които са съвместими с широк спектър от устройства за електростимулация и позволяват многостранно и адаптивно преживяване при електростимулация.

    Дизайн и приложение:

    Средно големият електрод Magnum™ има "балистична извивка", която позволява безпроблемно поставяне и удобно приложение както за анална, така и за вагинална електростимулация. Сатененото покритие не само осигурява луксозен външен вид, но и засилва цялостното чувствено изживяване. Този електрод е идеален за всеки, който вече има опит с по-малки електроди и иска да изпита по-интензивна и по-дълбока електростимулация.

    Грижа и почистване:

    Този електрод е много лесен за поддръжка. Просто измийте с топла вода и мек почистващ препарат или използвайте VERYCLEAN спрей и се уверете, че електродът, включително гнездата, е напълно сух, преди да го съхранявате. За да увеличите максимално преживяването от електростимулацията, трябва да използвате лубрикант на водна основа, като например нашия ESHOCK. Той улеснява поставянето на електрода и подобрява електропроводимостта. Моля, имайте предвид, че трябва да се избягват лубриканти на силиконова или хибридна основа и че презервативите не са съвместими с електродите от E-Stim Systems електроди.

    Доживотна гаранция:

    Както всички първокласни електроди от E-Stim Systems Magnum™ електроди, има доживотна гаранция. Magnum™ Електродите са идеални за всеки, който иска да подобри преживяването си с електростимулация с продукт, който обещава както повече удоволствие, така и повече сексуално удовлетворение.

    Повече подробности:

    • Среден Magnum™ Електроди от E-Stim Systems
    • Тип: BiPolar, за поставяне
    • Обща дължина: 135 мм
    • Дължина за поставяне: 110 мм
    • Максимален диаметър: 38 мм
    • Обиколка/размер: 116 мм
    • Тегло: 331 g
    • Връзки: 2 x 4 мм гнезда в основата.
    • За използване с нашите устройства за електростимулация (като аксесоари се предлагат различни свързващи кабели и адаптери).
    • С изключителна доживотна гаранция от производителя.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems безопасността и качеството са на първо място.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея въпроси на безопасността. Електростимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Stromübertragung gut

    Die Elektrode ist aufgrund ihrer Größe (ca. 4 cm Durchmesser) gut einzuführen. Stromübertragung gut, mit Kontaktgel Eshock noch viel besser. Angemessener Preis, schnelle Lieferung, die Beantwortung von Fragen funktioniert bei MEO immer einwandfrei - schnell und hilfreich. Eindeutige Empfehlung wenn man harte Orgasmen erleben will.

      Оценка 

      Amazing

      My boyfriend and I have both enjoyed it beyond measure. I highly recommend it as either of you can have a handsfree orgasm or better yet, use it on each other for ultimate pleasures.

        Напишете свой собствен преглед

        Среден Magnum™ Електрод от E-Stim Systems

        Среден Magnum™ Електрод от E-Stim Systems

        Средно големият електрод Magnum™, част от ексклузивната фамилия Magnum™ от E-Stim Systemsе биполярен електрод за поставяне, предназначен за дълбоко задоволяваща анална/вагинална електростимулация.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: