От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Малък електрод Torpedo™ от E-Stim Systems

Торпедообразният електрод от E-Stim Systems е изключителен биполярен електрод, идеален за всеки, който иска да изпита особено интензивно усещане по време на анална електростимулация. Електродът е подходящ както за вагинална, така и за анална електростимулация, а здравият му дизайн и функционалност гарантират пълноценно изживяване.

Повече информация

3794/00

на разположение

    Повече информация

    Малкият електрод Torpedo™ от E-Stim Systems: мощен биполярен електрод за вагинална и анална електростимулация!

    Торпедообразният електрод от E-Stim Systems е изключителен биполярен електрод, идеален за всеки, който иска да изпита особено интензивно усещане по време на анална електростимулация. Електродът е подходящ както за вагинална, така и за анална електростимулация и осигурява пълноценно изживяване със здравия си дизайн и функционалност.

    Най-важните характеристики на малкия електрод Torpedo™:

    • Биполярен електрод за поставяне: малкият електрод Torpedo™ е биполярен електрод за поставяне, който осигурява целенасочена електростимулация.
    • Гладка, заоблена глава: Електродът има гладка, заоблена глава, която улеснява анално/вагинално поставяне и позволява удобна употреба.
    • Сатенено покритие и добра работа: Електродите Torpedo™ има луксозно сатенено покритие и фрезован жлеб в основата, който улеснява анално/вагинално поставяне и изваждане.
    • Висококачествена изработка: Този първокласен електрод е изработен от материали с аерокосмическо качество и е проектиран да издържи дълго време. Електродът може да се разглобява за почистване, за да се осигури хигиена и дълготрайност, и се предлага с доживотна гаранция.
    • Отлична проводимост: Със своите електрически контактни повърхности отгоре и отдолу електродът Torpedo™ осигурява отличен и по-естествен контакт в сравнение с други електроди.


    Размери и технически данни:

    Малкият електрод Torpedo™ от E-Stim Systems е биполярен електрод за поставяне, предназначен за анална или вагинална електростимулация. С обща дължина от 130 mm и дължина за поставяне от 100 mm електродът е подходящ както за начинаещи, така и за опитни потребители. С диаметър 38 mm и обиколка 119 mm електродът е много удобен за използване. С тегло от 344 g той седи удобно в ръката, без да е прекалено тежък. За свързване към устройство за електростимулация малкият електрод има два Torpedo™ има два 4 мм гнезда в основата. Тази комбинация от функции прави малкия Torpedo™ фантастична секс играчка за електростимулация.

    Почистване и грижи:

    Почистването е лесно: почистете електрода с топла вода и мек почистващ препарат или със спрей VERYCLEAN и след това избършете до сухо. Електродът, включително гнездата, трябва да е напълно сух преди съхранение.

    Оптимална употреба на електрода Torpedo™ Електрод:

    За отлично преживяване при електростимулация ви препоръчваме да използвате нашия лубрикант на водна основа ESHOCK, за да улесните поставянето на електрода и да осигурите оптимална електропроводимост. Не използвайте силиконови или хибридни лубриканти и имайте предвид, че презервативите не са съвместими с електродите от E-Stim Systems електроди.

    Малкото Торпедо™: Задължителна придобивка за любителите на електросекс

    Със своята здрава конструкция и удобни за употреба функции, малкото Торпедо™ е идеалното допълнение към всеки електростимулатор Torpedo™ е перфектното допълнение към всеки уред за електростимулация и предлага уникално и интензивно преживяване при електростимулация.

    Повече подробности:

    • Малък електрод Torpedo™ от E-Stim Systems
    • Тип: BiPolar, за поставяне
    • Обща дължина: 130 mm
    • Дължина за поставяне: 100 mm
    • Диаметър: 38 mm
    • Обиколка/размер: 119 мм
    • Тегло: 344 g
    • Връзки: 2 x 4 мм гнезда в основата.
    • За използване с нашите устройства за електростимулация (като аксесоари се предлагат различни свързващи кабели и адаптери).
    • С изключителна доживотна гаранция от производителя.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems безопасността и качеството са на първо място.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Електростимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Il top per me

    Che meraviglia la forma, sarà il mio preferito per sempre!

      Оценка 

      sehr gut

      ist der weiterempfehlung wehrt
      ansonsten gibt es nix zum ausetzen an dieser elektrode
      einfache handhabung so sollte es auch sein

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      commande recu

      impeccable

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      My first hands-free orgasm !!

      Perfect size and has delivered a hands free orgasm every time I use them. I couldn’t be more pleased

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Малък електрод Torpedo™ от E-Stim Systems

      Малък електрод Torpedo™ от E-Stim Systems

      Торпедообразният електрод от E-Stim Systems е изключителен биполярен електрод, идеален за всеки, който иска да изпита особено интензивно усещане по време на анална електростимулация. Електродът е подходящ както за вагинална, така и за анална електростимулация, а здравият му дизайн и функционалност гарантират пълноценно изживяване.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: