От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Deviant™ - средно голям вагинален и анален електрод от E-Stim Systems

Този електрод е с размери, които отговарят на широк спектър от предпочитания, и е идеален за тези, които искат да изпитат екстремни усещания по време на анална/вагинална електростимулация.

Повече информация

3789/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Електродът Medium Deviant™ от E-Stim Systems за максимална анална/вагинална електростимулация!

    Този електрод е с размери, които отговарят на широк спектър от предпочитания, и е идеален за тези, които искат да изпитат екстремни усещания по време на анална/вагинална електростимулация. Електродът Medium Deviant™ от E-Stim Systems е иновативен електрод за поставяне, който съчетава опита на технологията e-stim с креативен дизайн, за да осигури уникално преживяване при електростимулация.

    Изпитайте чист екстаз с електродите Deviant™ от E-Stim Systems:

    Електродите Deviant™ се предлагат в три размера и предлагат изключително преживяване при вагинална или анална електростимулация Уникалната технология Ripplehead™ с набраздена повърхност усилва електрическата стимулация на електрода вътре в тялото, което го прави изключително ефективно средство за екстатични оргазми. Двуполюсният дизайн фокусира електрическото усещане и засилва стимулацията и удоволствието. Изработени от висококачествени материали, електродите са удобни за употреба и обещават безопасност и абсолютно сексуално удовлетворение. Независимо дали става въпрос за стимулация на G-точката или на простатата, електродите Deviant™ са ключът към интензивните и спиращи дъха оргазми.

    Основни характеристики на средния по размер електрод Deviant™:

    • Уникален дизайн Ripplehead™: електродът Deviant™ има множество издатини по протежение на главата си, внимателно проектирани да осигурят допълнителна интензивна стимулация по време на анално/вагинално проникване. Ребрата засилват електрическата стимулация, докато гладката, кръгла глава позволява удобно анално/вагинално поставяне.
    • Ефективен дизайн на биполярен електрод: Комбинацията от проводима глава на електрода и основа, разделени от изолирана шийка, създава високоефективен биполярен електрод. Този дизайн позволява целенасочена и интензивна електростимулация, както анално, така и вагинално.
    • Ергономичен и безопасен дизайн: Нежните извивки на изолираната, електропроводима шийка и фрезованият жлеб в основата улесняват анално/вагинално поставяне и изваждане.
    • Висококачествена конструкция: Електродът Deviant™ е изработен от високополиран алуминий от аерокосмически клас с 4 мм съединителни гнезда от неръждаема стомана и е покрит от производителя с доживотна гаранция от E-Stim Systems.
    • Електродът Deviant™ се свързва към устройство за електростимулация чрез 4 мм гнезда, интегрирани в основата. Предлагаме различни адаптери, така че нашите електроди да могат да се свързват и към устройства на други производители.
    • Размери: С диаметър 38 mm и дължина 128 mm средният електрод Deviant™ е идеален размер за удобна анална/вагинална употреба и обещава ефективна сексуална електростимулация за опитни потребители.


    Почистване и грижи за електрода:

    Електродът Deviant™ се почиства лесно - просто изплакнете с топла вода и мек почистващ препарат или използвайте VERYCLEAN спрей и оставете да изсъхне. Електродът трябва да бъде напълно сух преди съхранение, особено 4-милиметровите гнезда.

    За още по-голямо удоволствие от електростимулацията:

    За удобно вагинално/анално поставяне и особено добра електропроводимост трябва да използвате лубрикант на водна основа, като например ESHOCK на MEO. Избягвайте лубриканти на силиконова основа или хибридни лубриканти и имайте предвид, че презервативите не са съвместими с електродите на E-Stim Systems съвместими.

    Средният електрод Deviant™: Абсолютно задължителен за анална и вагинална електростимулация!

    Независимо дали сте нови в този тип секс играчки или вече имате опит с е-стимулацията, електродът Deviant™ предлага вълнуваща комбинация от висок комфорт, качество и стимулиращ дизайн с жлебове, което го прави ценно допълнение към сексуалната електростимулация.

    Повече подробности:

    • Deviant™ - средно голям вагинален и анален електрод от E-Stim Systems
    • Прецизно оформените жлебове по дългата глава на електрода осигуряват интензивна стимулация по време на поставяне, а гладката, заоблена глава на електрода улеснява поставянето както за мъже (анално), така и за жени (вагинално или анално). След като бъде поставен, многобройните жлебове на електрода осигуряват изключително ефективен електрически контакт - плюс за спиращ дъха електросекс.
    • Непроводимата шийка на електрода е проектирана с нежни извивки за по-голям комфорт, а основата има по-дълбок жлеб за улесняване на изваждането от ануса или вагината.
    • Комбинацията от електропроводима глава и основа, разделени от изолирана шийка на електрода, води до създаването на високоефективен биполярен електрод. Сега просто добавете чудесните функции на едно от нашите устройства за електростимулация и ще получите зашеметяваща и незаменима секс играчка на Естим.
    • Тип: Двуполюсен, за поставяне
    • Обща дължина: 128 мм
    • Дължина за поставяне: 110 мм
    • Диаметър: 38 мм
    • Обхват/размер: 119 мм
    • Тегло: 296 g
    • Връзки Два 4 мм гнезда в основата.
    • За използване с нашите устройства за електростимулация (като аксесоари се предлагат различни свързващи кабели и адаптери).
    • С изключителна доживотна гаранция от производителя.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems безопасността и качеството са на първо място.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Електростимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    ottimo prodotto

    arrivato in confezione anonima con all'interno cavetto, istruzioni, e plug anal, lo provato da solo e con la mia compagna, prodotto molto bello che stimola molto bene e tiene più eretto e duraturo il pene . Molto bello quando si fà sesso e la donna lo comanda a sorpresa, ottimo godimento. La provato pure la mia compagna ed è rimasta molto soddisfatta. Facile da pulire, lo consiglio sia per single uomini e donne, che per coppie. esegue molto bene il massaggio prostatico ed un consiglio per gli uomini non seguite l'ideologia che se uno lo usa non è un uomo............

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Deviant™ - средно голям вагинален и анален електрод от E-Stim Systems

    Deviant™ - средно голям вагинален и анален електрод от E-Stim Systems

    Този електрод е с размери, които отговарят на широк спектър от предпочитания, и е идеален за тези, които искат да изпитат екстремни усещания по време на анална/вагинална електростимулация.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: