От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Електростимулация - пенис и тестиси

Бюлетин

Пакет аксесоари ElectroRing™ от E-Stim Systems

Нов Оферта
  • Пакет аксесоари ElectroRing™ от E-Stim Systems

Пакетът аксесоари ElectroRing™ от E-Stim Systems е универсално и иновативно решение за модулна биполярна електростимулация на пениса. Проектиран да работи със системата ElectroRing™, за да създава истински биполярни усещания, той предлага уникален и ефективен подход към електростимулацията на пениса.

Повече информация

3764/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Комплект аксесоари ElectroRing™ от E-Stim Systems: Подобрена модулна електростимулация на пениса.

    Комплектът аксесоари ElectroRing™ от E-Stim Systems е универсално и иновативно решение за модулна биполярна електростимулация. Проектиран да работи със системата ElectroRing™ за създаване на истински биполярни усещания, той предлага уникален и ефективен подход към електростимулацията на пениса.

    The ElectroRing™ Accessory Pack from E-Stim Systems е съществена част от системата ElectroRing™. За пълна и ефективна биполярна стимулация е важно да използвате пакета с аксесоари заедно с пръстените на системата ElectroRing™. Пакетът аксесоари подобрява възможността за персонализиране на отделните пръстени, стимулацията и безопасността (целомъдрие в контекста на BDSM).

    Иновативен модулен дизайн за целенасочена електростимулация:

    • Системата ElectroRing™ е с модулен дизайн и се състои от два пръстена, разделени с изолатор, за да се създаде истинска биполярна конфигурация.
    • Обикновено по-големият пръстен се поставя зад тестисите, а по-малкият - на ствола на пениса, за да се осигури ефективна стимулация и на двете области.


    Повишена безопасност и гъвкавост:

    • За да е сигурно, че ще избяга, комплектът с аксесоари включва шестостенни винтове и шестостенен ключ, които заменят традиционните винтове. Това затруднява свалянето на пръстените без подходящ инструмент, като повишава безопасността по време на целомъдрието.
    • Гамата ElectroRing™ предлага широк избор от размери - от 30 мм до 65 мм вътрешен диаметър, като всички са изработени от издръжлив алуминий. Това разнообразие гарантира удобно и подходящо прилягане за различни размери пенис.


    Пълен пакет аксесоари за лесен монтаж:

    • Пакетът с аксесоари включва сепаратор и всички части, необходими за цялостна конфигурация.
    • Потребителите могат гъвкаво да избират размерите на пръстените според предпочитанията си и по този начин да персонализират системата.


    Пакет аксесоари ElectroRing™ от E-Stim Systems: Следващото ниво на електростимулация на пениса.

    Пакетът аксесоари ElectroRing™ от E-Stim Systems е нещо повече от набор от аксесоари, той е цялостна система за подобрена електростимулация. Със своя модулен дизайн системата ElectroRing™ е отличен избор за всеки, който иска да използва усъвършенствани техники за електростимулация на пениса.

    Повече подробности:

    • Пакет аксесоари ElectroRing™ от E-Stim Systems
    • Забележка: Пакетът за аксесоари ElectroRing™ не съдържа пръстени.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems основен приоритет.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • С доживотна гаранция от производителя.
    • Произведено в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидер в областта на BDSM и електростимулацията!
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

     

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

      Напишете свой собствен преглед

      Пакет аксесоари ElectroRing™ от E-Stim Systems

      Пакет аксесоари ElectroRing™ от E-Stim Systems

      Пакетът аксесоари ElectroRing™ от E-Stim Systems е универсално и иновативно решение за модулна биполярна електростимулация на пениса. Проектиран да работи със системата ElectroRing™, за да създава истински биполярни усещания, той предлага уникален и ефективен подход към електростимулацията на пениса.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: