От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Anal Depth Play

Бюлетин

Anal Depth Play 

Anal Depth Play е специална, изключително вълнуваща сексуална практика, която може да се практикува самостоятелно или с партньор. Съществуват различни техники и много дълги вибратори за начинаещи и професионалисти, за да се увеличи максимално обучението по анална дълбочина и да се постигнат задоволителни резултати:

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 60 елемента
Покажи 1 - 12 от 60 елемента

Какво представлява обучението по анална дълбочина?

 

Тренировката за анална дълбочина е вид анална тренировка, която се фокусира върху вкарването на много дълъг вибратор дълбоко в аналния канал. С напредването на обучението по анална дълбочина обучаваният трябва да може да вкарва много дълги вибратори, тапи и други предмети все по-дълбоко и по-дълбоко в аналния канал. За разлика от други форми на анално обучение, при обучението за анална дълбочина няма значение колко големи или дебели са поставените предмети, а само колко дълбоко проникват в тялото.

 

Тренировката за анална дълбочина може да бъде насърчавана или поръчвана от Top, който иска да изтласка тялото на своята подчинена до границите на възможностите му. Някой обаче може да започне обучение за анална дълбочина и защото му харесва да използва анални секс играчки или да се налага с юмруци и иска да премине на следващото ниво в аналната си игра.

 

Има две основни предизвикателства, които трябва да бъдат преодолени от човек, който започва обучение за анална дълбочина. Първо, трябва да се научи да отпуска така наречената пуборектална примка - силен мускул, който образува първата извивка на ректума. Този мускул е склонен да стяга и затваря ректума, когато усеща натиск, както става по време на анален секс или стимулация. Да се научите да отпускате мускула, дори когато е стимулиран, е ключът към успешното дълбоко анално обучение. Второ, хората, които се подлагат на анално обучение, трябва да се научат да свързват дълбокия натиск, който усещат по време на анално проникване, с удоволствие. Фокусирането върху отпускането на тялото и влизането в контакт с неговите усещания може да подпомогне аналната дълбока тренировка. Много хора откриват, че дълбокото дишане им помага да се отпуснат по време на анално проникване. Някои позиции, като например на четири крака или на колене, също помагат за отпускането.

 

Докато обикновените вибратори, вибратори и много дълги анални вибратори могат да се използват за дълбоко анално обучение, има и някои специално разработени помощни средства и лубриканти от MEO ®, онлайн магазина за много дълги вибратори.

 

Усещането за натиск и малък дискомфорт по време на дълбоката анална тренировка е нормално, но усещането за истинска болка не е. Винаги трябва да се вслушвате в тялото си и никога да не отивате твърде далеч отвъд собствените си граници. Аналната дълбока тренировка не трябва да се прибързва, винаги е най-добре да се действа бавно. MEO ® препоръчва да започнете с пръстите си, преди да преминете към поставяне на дълъг вибратор за анално дълбоко обучение.

 

Какво е специалното в много дългия Anal Depth Play Дилдо?

Дългият вибратор извежда аналната игра на ново ниво, защото дълбокият анален секс осигурява много специални усещания! Независимо дали търсите класическия 1-метров вибратор или искате да закупите други изключително дълги вибратори, попаднали сте на правилното място в магазина за вибратори MEO ®. MEO ® е един от специалистите в областта на обучението по анална дълбочина: изключителна дължина, големи диаметри, необичайни текстури и убедителен материал, който е достатъчно твърд и същевременно гъвкав, така че да го усещате на точните места, дълбоко във вас! Този много дълъг вибратор ще ви запълни напълно и ще ви гарантира силно удовлетворение. Не само дължината на този вибратор ще ви убеди, но и неговият много специален дизайн ще ви подари незабравими моменти.

 

Как да използвам много дълъг Anal Depth Play Вибратор?

Поради дължината и обиколката си, поставянето на много дълъг вибратор за обучение на аналната дълбочина може да бъде трудно в началото. Не бързайте, действайте бавно и изберете позиция, която ви позволява да разтягате тялото си. Любимо помощно средство е нашата възглавничка ASS UP за анално обучение в дълбочина. Легнете по гръб с нашата възглавница ASS UP под дупето и с повдигнати и разтворени крака. Възглавницата ASS UP ще поддържа тялото ви стабилно и удобно дори в напрегнати позиции. Твърдата възглавница ASS UP също така ви предпазва от потъване в леглото и улеснява многобройни други позиции по време на обучението за анална дълбочина.

 

Какъв лубрикант трябва да използвам за Anal Depth Play и анално обучение в дълбочина?

Използвайте много лубрикант! По време на обучението за анална дълбочина Никога не се уморяваме да повтаряме този въпрос. Анусът е не само по-чувствителен от вагината, но и става все по-деликатен, колкото по-нагоре отивате. Ето защо определено трябва да използвате много и много лубрикант, за да сте сигурни, че няма да се нараните. Ако планирате да използвате много дълъг вибратор, препоръчваме нашия лубрикант FUCKSLUT Anal Depth Play на силиконова основа и се усеща като никой друг лубрикант. FUCKSLUT превръща използването на дълъг вибратор за дълбока анална тренировка в безболезнено, но интензивно удоволствие. Определено бихме препоръчали и нашия спрей EXTREMEO. Този спрей е идеалният избор както за начинаещи, така и за опитни Anal Depth Play Професионалисти перфектният избор. EXTREMEO е специален продукт за анален секс, дълбоко анално обучение и анално разтягане. Благодарение на специалната комбинация от активни съставки, този спрей гарантира, че дори много дълги вибратори могат да бъдат вкарани по-лесно. Специалният ефект на EXTREMEO спомага за лесното проникване и следователно води до спокойно и страстно удоволствие. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и спомага за постигане на перфектно проникване Anal Depth Play.

Материал и грижа за дългия Anal Depth Play Вибратор:

 

Този дълъг вибратор за Anal Depth Play е изработен от висококачествен винил. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Материалът, който използваме, е и много здрав, така че вашият много дълъг вибратор ще издържи дълго време. Можете да почиствате дългия вибратор Anal Depth Play Вибратор с мек сапун и вода. За цялостна хигиена препоръчваме и редовното използване на нашия спрей VERYCLEAN. Разбира се, почистването е особено важно и след употреба. Може също така да искате да използвате анален душ за себе си, за да почистите червата, преди да използвате много дългия вибратор. В категорията на нашия магазин " Анални душове" (кликнете тук ) ще намерите подходящия анален душ за трениране на аналната дълбочина.