От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Устройства за електростимулация

Бюлетин

ABox™ MK 2 - устройство за електростимулация "Audio" от E-Stim Systems

MEO с гордост представя ABox Mk2, подобрение на оригиналния ABox от E-Stim Systems. ABox™ Mk2 е по-компактен, по-лек и по-мощен и разполага с високочувствителен микрофон. ABox™ Mk2 е уникално устройство за електростимулация, захранвано със звук, което ще добави нов, вълнуващ вкус към съществуващото ви преживяване в областта на електросекса.

Повече информация

3760/00

199,90 €


-10,00 €

189,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Насладете се на ненадминат вид стимулация с ABox Mk2 от E-Stim Systems - където гласът или музиката задействат и контролират електростимулацията!

    MEO с гордост представя ABox Mk2, подобрение на оригиналния ABox от E-Stim Systems. ABox™ Mk2 е по-компактен, по-лек и по-мощен и разполага с високочувствителен микрофон. ABox™ Mk2 е уникално устройство за електростимулация, захранвано със звук, което добавя нов, вълнуващ вкус към съществуващото ви преживяване в областта на електросекса.

    Електросексът става все по-разпространен, но все още има хора, които търсят нещо уникално и ново. Новият ABox Mk2 от E-Stim Systems предлага повече, отколкото някога сте си представяли.

    Най-важните характеристики на устройството за електростимулация ABox™ MK2 от E-Stim Systems:

    • Оптимизиран дизайн: ABox™ MK2 е компактен и лек, което го прави още по-практичен и удобен за употреба. Подобрената мощност и чувствителност внасят ново ниво на интензивност и отзивчивост в еротичната електростимулация.
    • Стимулация с аудиоконтрол: ABox™ Mk2 може да се контролира акустично и преобразува аудиовхода на вградения микрофон или външен източник (напр. MP3 плейър) в динамичен електростимулационен сигнал. Тази уникална функция дава възможност да контролирате интензивността и ритъма на стимулацията директно чрез нюансите на собствения си глас, гласа на господаря или доминантата или чрез музика.
    • Визуален индикатор за входното ниво: Изключителна функция е светодиодният индикатор за входното ниво, който осигурява незабавна обратна връзка за аудиовхода. Тази визуална помощ подобрява контрола върху стимулацията, тъй като реагира на нивото на звука в реално време.
    • Идеален, ако сте сами: Благодарение на функцията за стерео вход, соло потребителите могат да избират любимите си звукови писти за електростимулация, за да създадат персонализирано сетивно изживяване. MEO предлага на своя уебсайт и селекция от звукови писти, специално разработени за използване с ABox™ Mk2.
    • Пълен комплект: ABox™ Mk2 се предлага в персонализиран калъф за пренасяне, съдържащ самозалепващи се гел-подложки, батерия, кабел за аудиовръзка и ръководство за бърз старт. Подробно ръководство за потребителя също е достъпно онлайн.


    Разгърнете силата на ABox™ Mk2: Вашият собствен или чужд глас определя интензивността на електростимулацията.

    ABox™ Mk2 е нещо повече от устройство за електростимулация, той е уникално устройство, което съчетава аудио с еротична стимулация. Независимо дали сте сами, или с партньор, ABox Mk2 добавя ново измерение на креативност и контрол към сеансите ви, правейки всяко преживяване уникално.

    ABox Mk2 е уникално устройство за електростимулация, предназначено специално за еротична електростимулация, задействана с аудио. ABox MK2 от E-Stim Systems не само се задейства от звук, но и се контролира от звук. Входният сигнал, независимо дали от вградения микрофон или от свързан аудио източник, например MP3 плейър, се преобразува в силен, но контролируем електростимулиращ сигнал. Това означава, че еротичната електростимулация може да се контролира единствено чрез силата и звука на гласа или аудиоизточника.

    Безопасност и качество:

    В съответствие с ангажимента на E-Stim Systems ангажимента за безопасност и качество, ABox™ Mk2 е проектиран и произведен в Обединеното кралство. Устройството за електростимулация отговаря на най-новите стандарти за безопасност на ЕС и Обединеното кралство, носи маркировката CE и се предлага с доживотна гаранция.

    Допълнителна информация:

    • ABox™ MK2 от E-Stim Systems
    • Доставя се в специален калъф за пренасяне със самозалепващи се гел подложки, батерия, кабел за аудиовръзка и кратко ръководство за употреба. Подробни инструкции за работа са налични онлайн.
    • Канали/изходи: Единичен канал, чрез стандартен 3,5-милиметров моно жак.
    • Вход: Единичен 3,5 мм стерео жак.
    • Входно съпротивление: 33K Ohm
    • Входна чувствителност: 500 mV, 200 до 6000 Hz
    • Дисплей: 5 ярки светодиода показват входното ниво и захранването.
    • Режими на работа: 2 - вътрешна работа (микрофон), външна работа (линеен вход)
    • Управление: Плъзгащ се превключвател за включване и изключване и за избор на вход. Въртящи се копчета за
    • Чувствителност на микрофона и изходно ниво.
    • Изходна форма на вълната: Ограничен по ток, импулсен променлив ток.
    • Захранване: Включена е стандартна 9-волтова алкална батерия (PP3).
    • Живот на батерията: Зависи от начина на използване, но се оценява на около 8 часа.
    • Включени аксесоари: 1 x кабел от 3,5 мм до 2 мм за изход TENS, 1 x аудиокабел от 3,5 мм до 3,5 мм за стереовръзка, 4 самозалепващи се гел подложки, 1 x 9-волтова батерия PP3, 1 x персонализиран калъф за носене, 1 x кратко ръководство за употреба.
    • Размери: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Произведено в Обединеното кралство в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на ЕС и Обединеното кралство.
    • Вградени функции за безопасност, като например ограничаване на тока.
    • Маркировка CE и UKCA.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (e-stim) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Електростимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, носят пейсмейкър или използват медицинско инфузионно устройство, имат сърдечни заболявания или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията
    • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Excellent produit!!

    Le produit est top! Facile à utiliser.
    Le livret fournit est très clair!!

      Оценка 

      Excellent appareil d'électrostimulation

      L'appareil fonctionne très bien, est bien conçu et d'emploi facile. On peut régler l'intensité, la fréquence, la longueur de l'impulsion et le temps d'utilisation. Le dernier réglage reste en mémoire. L'appareil semble durable. Les effets peuvent être extrêmement efficaces à condition de positionner les sondes aux bons endroits.

        Оценка 

        Very powerful well made works

        Very powerful well made works great

          Напишете свой собствен преглед

          ABox™ MK 2 - устройство за електростимулация "Audio" от E-Stim Systems

          ABox™ MK 2 - устройство за електростимулация "Audio" от E-Stim Systems

          MEO с гордост представя ABox Mk2, подобрение на оригиналния ABox от E-Stim Systems. ABox™ Mk2 е по-компактен, по-лек и по-мощен и разполага с високочувствителен микрофон. ABox™ Mk2 е уникално устройство за електростимулация, захранвано със звук, което ще добави нов, вълнуващ вкус към съществуващото ви преживяване в областта на електросекса.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          17 други артикули от същата категория: