От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Устройства за електростимулация

Бюлетин

Violet Wand - Д-р Садо BDSM - пълен комплект

Електросекс на най-високо ниво! На Violet Wand е изработен от стъкло и се използва в BDSM за прилагане на високочестотни променливи токове с много високо напрежение и ниска сила на тока, като устройството се държи близо до тялото. Пълният комплект на д-р Садо за сексуална електростимулация включва всичко необходимо, за да започнете веднага и да изследвате прекрасния свят на

Повече информация

3328/00

на разположение

    Повече информация

    Електросекс на най-високо ниво! Violet Wand е изработен от стъкло и се използва в BDSM за подаване на високочестотни променливи токове с много високо напрежение и ниска сила на тока, като устройството се държи близо до тялото. Пълният комплект на д-р Садо за сексуална електростимулация съдържа всичко необходимо, за да започнете веднага и да изследвате прекрасния свят на електросекса!

    Тази магическа пръчка за сексуална електростимулация, така нареченият Violet Wand, изпраща хиляди малки светкавици от светещата стъклена приставка към кожата на получателя. В зависимост от това колко силна е настройката на Violet Wand и коя приставка се използва, всяка отделна светкавица се усеща като нежно изтръпване или неприятно убождане. Това ви позволява да изпитате стимулация, варираща от нежна до болезнена, съчетана с впечатляващи и може би дори плашещи визуални ефекти.

    Виолетовите пръчки са известни в BDSM общността за сексуална електростимулация още от 90-те години на миналия век. А Violet Wand генерира леки електрически шокове, когато се държи близо до тялото, и осигурява спиращи дъха усещания, когато влезе в контакт с тялото. Ефектът обаче може да се усети само ако има малко разстояние между електрода и тялото. Violet Wand преобразува нормалния електрически ток в безвреден ток с ниска амперажна сила!

    Акценти:

    • Широк спектър от приложения: Този пълен комплект съдържа разнообразни аксесоари, включително, разбира се, Violet Wand и самия кабел, 5 различни стъклени електрода floggerадаптерната подложка Bodylight и две устройства за проводникова стимулация, които са особено популярни в BDSM общността: така нареченото колело на Вартенберг и двойното колело Pinwheel.
    • Наелектризирайте BDSM сесиите си: с цялото това разнообразие от възможности ще намерите точно това, за което винаги сте мечтали - от меко до твърдо!
    • Пулсираща виолетова светлина: Играйте на тъмно и се наслаждавайте на впечатляващите и може би дори плашещи проблясъци на виолетова светлина, произвеждани от неоновия аргон в стъклените електроди!


    Наелектризирайте всичките си сетива и изведете следващото си електросексуално приключение на съвсем ново ниво с този Violet Wand! Този цялостен комплект от д-р Садо съдържа всичко, от което се нуждаете, за да експериментирате с този вид усъвършенствана сексуална електростимулация - независимо дали сте начинаещ, или опитен професионалист в областта на електросекса!

    За разлика от много други продукти за електростимулация, които изискват устройство за стимулиращ ток с кабел, този комплект от д-р Садо изисква само самата пръчка с електроди (т.нар. Violet Wand), тъй като може да се използва с много приставки! Насладете се на разнообразието от еротични усещания, които всяка отделна приставка ще ви предложи. Друго предимство е, че всички стъклени електроди могат да се използват както под, така и над талията (освен ако това не е възможно по медицински причини). Всяка от стъклените приставки провежда честотата на високото напрежение с нисък ампераж по такъв начин, че безопасно преобразува обикновения домашен ток. Затвореният в стъклото газ аргон се оцветява в лилаво, така че да го виждате в тъмното, и се пука при допир с кожата!

    Този прекрасен Violet Wand може да бъде свързан към източник на захранване и се предлага с 5 съвместими приставки за електроди: т.нар, Mushroom Tube, Comb Tube, Ballpoint Tube, Rake Tube и Tongue Tube. Превърнете пръстите си в електрически проводници с подложката Bodylight Wand Adapter и наелектризирайте партньора си с всяко докосване! Или усилете ударите с камшик с екстремния Twilight Flogger! Електропроводимите ремъци за камшик позволяват на партньора ви да вижда всяка искра и да усеща всеки удар по-интензивно от всякога. Насладете се на два сензационни инструмента - колелото на Вартенберг и двупръстовото колело, които могат да се използват поотделно, за да възбудят или потиснат сетивата, или сами се превърнете в активен проводник на електричество, когато използвате подложката Bodylight Wand Adapter.

    Пълният комплект Violet Wand от д-р Садо съдържа следните компоненти:

    • Виолетовата пръчка: дизайнът на д-р Садо е не само лек и компактен, но и има регулатор на мощността, който ви позволява да регулирате интензивността от много ниска до много интензивна. Това прави нашия Violet Wand добър избор за всеки, който иска да се наслади на широк спектър от BDSM възможности.
    • Адаптер за пръчка с телесна светлина: Този адаптер на практика превръща тялото ви в генератор! Просто включете адаптера към Violet Wand и поставете подложката върху тялото си, като я пъхнете под колана, в сутиена или в бельото си. Всеки път, когато кожата ви се докосне до тази на партньора ви, вие създавате еротична дъга от електростимулация, която и двамата можете да усетите!
    • Екстремният Twilight Flogger: Всеки път, когато flogger влиза в контакт с кожата, той изпраща електрически шокове на партньора ви. Крехките стъклени аксесоари се чупят лесно и са трудни за транспортиране, но този flogger може лесно да бъде опакован в пътна чанта, без да се повреди по пътя! Използваният материал отлично провежда електричество, така че всяка отделна каишка на камшика се зарежда с електричество. Партньорът ви ще усети множество електрически шокове по време на сеанса на пошляпване.
    • Колелото на Вартенберг: Първоначално е използвано за изпитване на реакцията на нервите. Този новоинтерпретиран инструмент увеличава чувствителността по време на BDSM и събужда всички еротични сетива! Двадесетте малки игли, които се търкалят по кожата, ще го/я накарат да крещи от удоволствие и да се гърчи в екстаз. Дори този аксесоар да изглежда неприятно, той няма да причини никакви наранявания, освен ако умишлено не упражните голям натиск върху колелото на Вартенберг. Носете подложката Bodylight Wand Adapter и добавете още едно измерение на садомазохистичните тръпки към сеанса си!
    • Двойно пръстово колело: Този преносим пръстен се състои от две колела Wartenberg. Прокарайте това стимулиращо устройство по кожата на партньора си и дразнете сетивата му с малки щипчици удоволствие!
    • Mushroom Тръба: Нежно прокарайте електрода с формата на гъба по кожата на партньора си за допълнително интензивно стимулиране. Широкият, кръгъл край осигурява нежно, гъделичкащо усещане.
    • Тръба с гребен: Този подобен на гребен аксесоар може да се използва по тялото за равномерно разпределение на тока, за да гали и стимулира партньора ви.
    • Тръба за език: Заострената топка на електрода в края прилича на език или глава на змия и е чудесна за проникване в пукнатини или зони с извивка или ъгъл.
    • Тръба с топче: Тази извита тръба с електроди с топче на върха насочва стимулацията към малко, специфично място за концентрирана искра, която ще усетите като горещо, остро убождане.
    • Тръба с гребло: Този електрод разпределя тока равномерно върху по-голяма площ и може да се използва за разпускане и наказание.


    Допълнителна информация:

    • Violet Wand "Twilight" от д-р Садо, комплект от 10 части
    • Електрод с лилав прът
    • Цвят: черен, метален
    • Напрежение: захранващ кабел за САЩ 110V, изходна мощност 10W, min/max 110V/220V, 50-60HZ, изходен ток min/max 2,5w,0,4A/5w,0,5A
    • Грижи и почистване: Спазвайте всички инструкции и предпазни мерки за безопасност. За почистване използвайте изопропилов алкохол (75 % или повече). Оставете спирта да изсъхне и да се изпари напълно преди употреба. Бъдете внимателни, когато поставяте и изваждате стъклените електроди; ако пръчката с поставени електроди падне, стъклото може да се счупи и да се заклещи в пръчката.
    • БЕЗОПАСНОСТ: Използването на виолетовите пръчици при хора, които носят пейсмейкъри, инсулинови помпи или други импланти с електрическо захранване, може да бъде много опасно. Хора с каквито и да било сърдечни нарушения или увреждания на нервите не трябва да използват Violet Wand при никакви обстоятелства. В контекста на концепцията на BDSM "Безопасно, разумно, консенсусно", използването над врата като цяло се отхвърля в литературата. Когато се използва вътре в тялото, съществува значителен риск използваната стъклена сонда да се счупи.
    • Материали: ABS пластмаса, стъкло, силикон, метал, гума, алуминий без никел, неръждаема стомана.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Che esperienza elettrizzante!

    Che bella esperienza elettrizzante! Prima volta nel genere e sono molto soddisfatta di tutta l'esperienza. È stata una sensazione incredibile sulla mia pelle.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Quality seems very good

    The Quality seems very good. The different attachments give great varying sensations on the skin. The purple glow and sparks are a fun addition. The voltage is not excessive, definitely recommend for anyone interested in exploring e-stim.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Great product.

    The sensation and pleasure on skin feels great.
    Would recommend it to and couple that are into electro play. We love the product. Great voltage and regulates to desired effect.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Violet Wand - Д-р Садо BDSM - пълен комплект

    Violet Wand - Д-р Садо BDSM - пълен комплект

    Електросекс на най-високо ниво! На Violet Wand е изработен от стъкло и се използва в BDSM за прилагане на високочестотни променливи токове с много високо напрежение и ниска сила на тока, като устройството се държи близо до тялото. Пълният комплект на д-р Садо за сексуална електростимулация включва всичко необходимо, за да започнете веднага и да изследвате прекрасния свят на

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    17 други артикули от същата категория: