От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

ElectraStim

Бюлетин

Уред за електростимулация Flick EM60-E от ElectraStim

Нов Оферта
  • Уред за електростимулация Flick EM60-E от ElectraStim

Искате ли да изпитате нещо съвсем ново, което ще промени напълно досегашните ви сексуални преживявания и ще преосмисли границите на удоволствието ви? Тогава електростимулаторът Flick EM60-E от ElectraStim е точното нещо за вас. Потопете се в света на интензивните усещания и незабравимите кулминации.

Повече информация

3887/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Готови ли сте да поемете контрола? С 24 нива на интензивност устройството за електростимулация Flick EM60-E от ElectraStim невероятен диапазон - от нежно изтръпване до изключително интензивни възможности за стимулация.

    Перфектен за начинаещи в света на електростимулацията или за професионалисти, които искат да разширят границите си. Със 7 предварително програмирани модела, от меки и секси до изключително интензивни, никога няма да ви омръзне.

    Открийте върховната тръпка с устройството за електростимулация ElectraStim Flick EM60-E - вашият нов най-добър приятел в света на еротичната електростимулация!

    Това тънко, леко като перце чудо на технологията е наистина задължително за всички начинаещи в сексуалната електростимулация и за опитните ценители, които искат да издигнат електросекса на следващото ниво. Устройството за електростимулация се побира във всеки джоб на панталона и е идеалният спътник за пътуване или спонтанни сеанси у дома.

    Но истинската забележителност е патентованата функция за трептене! Тази функция променя правилата на играта и ви позволява да поставяте "виртуални мигли" с едно просто движение на ръката - идеална за всеки, който иска да добави допълнителна доза контрол и креативност към BDSM сесията. Представете си, че контролирате интензивността с всяко движение на китката си за напълно уникално и синхронизирано изживяване.

    Само с една връзка можете да свържете едновременно до два униполярни или един биполярен аксесоар, което прави устройството за електростимулация Flick EM60-E от ElectraStim гъвкав инструмент за вашите творчески експерименти. И най-хубавото нещо? Устройството за електростимулация може да се презарежда чрез USB порт и ви предлага до 6 часа непрекъснато забавление, без да се налага да сменяте батериите.

    Страхотниподробности, които трябва да знаете:

    • Акумулаторна: Кажете сбогом на батериите. Просто зареждайте чрез USB и започвайте.
    • До 6 часа живот на батериите: Повече забавление за по-дълги сесии.
    • За начинаещи и професионалисти: Лесна за използване с разнообразни настройки за всяко ниво на опит.
    • За повече забавление по време на секс: Идеален за солови приключения, прелюдия и секс за двама.
    • Компактен размер: Може да се вземе дискретно навсякъде.


    Включено е всичко, от което се нуждаете, за да започнете веднага:

    • ElectraStim Електростимулатор Flick (модел EM60-E)
    • Кабел за свързване, кабел за зареждане, униполярни подложки ElectraPads
    • Чанта за съхранение на вашето оборудване
    • Плюс пълни инструкции, за да можете да започнете веднага!


    Готови ли сте да промените изцяло досегашните си сексуални преживявания и да предефинирате границите на удоволствието си? Тогава електростимулаторът Flick EM60-E от ElectraStim ви очаква. Потопете се в света на интензивните усещания и незабравимите кулминации.

    Повече информация:

    • Електростимулатор Flick EM60-E от ElectraStim
    • Патентована функция "Flick" (GB2499585): Активирана от движение стимулация, която превръща движенията на ръцете ви в сексуална електростимулация. Перфектно за динамични BDSM сесии.
    • Зареждане през USB: Не са необходими батерии, просто заредете през USB. В комплекта е включен мини USB кабел, за да можете да зареждате по всяко време и навсякъде.
    • До 6 часа работа: Дълготрайно удоволствие между зарежданията. Идеално за дълги сесии.
    • Индикатор за батерията: Така че никога няма да бъдете разочаровани в решаващия момент.
    • Удобен за употреба: Независимо дали сте нови в света на електростимулацията, или вече имате опит, той е интуитивен и лесен за използване.
    • Универсални модели на стимулация: 7 настройки, включително непрекъсната стимулация, пулсация и ескалация, за всяка нужда.
    • 24 нива на интензивност: От нежна до силна - намерете перфектната интензивност за вашето удоволствие.
    • Управление с меко докосване: Удобна работа с бутони и LED дисплей, който ви показва какво точно се случва.
    • Размери: С размери само 95 mm x 55 mm x 15 mm електростимулаторът Flick е достатъчно малък, за да го вземете със себе си, където и да отидете.
    • Обхват на доставката: 1x ElectraStim Електростимулатор Flick (модел EM60-E), 1x свързващ кабел с 2 мм щифтове, 1x кабел за зареждане (USB Mini), 4x униполярни ElectraPads, 1x чанта за съхранение, гаранционна карта, многоезично ръководство за употреба (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Бележка за безопасност: Сексуалната електростимулация (E-Stim) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея аспекти на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, използват пейсмейкър или медицинско инфузионно устройство, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от ElectraStim са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.


    Приложение:

    Устройството EM60 "Flick" е едно от нашите най-популярни и достъпни устройства за електростимулация - идеално за начинаещи. Като един от първите модели с възможност за презареждане, той е идеален за пътуване благодарение на функцията си за зареждане през USB. Функцията "Flick" позволява ритъмът и интензивността на движенията да се преобразуват директно в електростимулация за персонализирано изживяване.

    Зареждане и настройка на устройството:

    Просто свържете предоставения кабел за зареждане, заредете в USB порт или адаптер и стимулаторът е готов за употреба след до 3 часа. За да настроите, просто свържете свързващия кабел, поставете 2-милиметровите щифтове в избрания електроден аксесоар и забавлението може да започне.

    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim е символ на иновациите и качеството в областта на сексуалната електростимулация (E-Stim) и от самото си създаване си е спечелил име, като непрекъснато разширява границите на възможното в тази вълнуваща област на развлеченията за възрастни. Със силен фокус върху дизайна, технологията и потребителското изживяване, продуктите на ElectraStim предлагат уникална комбинация от удоволствие и ефективност, която се харесва както на начинаещи, така и на опитни потребители. Продуктовата гама се простира от комплекти за начално ниво до сложни устройства, като всички те са внимателно проектирани, за да осигурят безопасно, приятно и ефективно изживяване. ElectraStim компанията поставя голям акцент върху качеството и иновациите, което намира отражение в патентованата технология "Flick" - свидетелство за нейния ангажимент да направи електростимулацията по-персонализирана и интерактивна. Този стремеж към съвършенство и желанието да се надхвърлят очакванията на потребителите прави ElectraStim водеща марка в своя сегмент. MEO.de е идеалният партньор за дистрибуция на ElectraStim благодарение на опита си в разпространението на висококачествени и специализирани продукти за възрастни. MEO.de си е спечелил репутацията на дълбоко разбиращ нуждите и желанията на своите клиенти, съчетан с непоколебим ангажимент за удовлетворяване на техните потребности. BDSM магазинът на MEO не само предлага широка гама от продукти в различни категории, но и поставя голям акцент върху образованието и информацията, за да може клиентите да вземат информирано решение за покупка. В допълнение, целевата група на MEO.de се вписва идеално в ElectraStimтъй като и двете компании отдават приоритет на предлагането на висококачествени и иновативни продукти, които подобряват сексуалното благополучие и преживяване на клиентите им. Широкият обхват на MEO.de, както онлайн, така и чрез установената партньорска мрежа, гарантира, че продуктите на ElectraStim достигат до широка и заинтересована целева група. Комбинацията от новаторската технология на ElectraStim с опита и ангажимента на MEO.de за удовлетворяване на нуждите на клиентите представлява силно партньорство, насочено към предоставяне на изключителни и обогатяващи преживявания на своите клиенти. Заедно те са в отлична позиция да направят революция в света на електростимулацията, като същевременно предоставят изключително обслужване и поддръжка.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Empfehlenswert

    Das Gerät ist zwar auf den ersten Blick im Vergleich zu anderen sehr teuer. Jedoch ist die Qualität schon mit Abstand sehr hoch! ich habe es mit vielen Geräten probiert - die Möglichkeiten bei den diversen Billiggeräten auf dem Markt sind extrem eingeschränkt und auch die Haltbarkeit läßt bei anderen Herstellern fast immer zu wünschen übrig.

      Оценка 

      Recommended to buy!

      The EM60-E Flick Stimulator is a great entry level e-stim control box that is ready to use right out of the box. Mine even arrived charged so I could use it straight away, the pads will produce some great sensations and are a great way to get over the nerves often felt by newbies to the world of e-stim fun and games. There is nothing to worry about with this kit, it is good quality and very safe, ElectraStim take a lot of time to make sure their equipment is safe to use.

      I would recommend it to anyone new to the world of electrosex as it is easy to use and great value for money.

        Оценка 

        Does it what it says!

        Very satisfying and pleasurable. Small but has great power - well worth the investment! You won't be disappointed! I am certainly not!

          Напишете свой собствен преглед

          Уред за електростимулация Flick EM60-E от ElectraStim

          Уред за електростимулация Flick EM60-E от ElectraStim

          Искате ли да изпитате нещо съвсем ново, което ще промени напълно досегашните ви сексуални преживявания и ще преосмисли границите на удоволствието ви? Тогава електростимулаторът Flick EM60-E от ElectraStim е точното нещо за вас. Потопете се в света на интензивните усещания и незабравимите кулминации.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          26 други артикули от същата категория: