От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

ElectraStim

Бюлетин

Komodo Силиконов дилдо за сливане - Електростимулация

Това нямаше да е електросекс играчка на MEO, ако дилдото Komodo Estim не беше толкова гъвкаво! Комодо може да се използва като обикновен вибратор, може да се постави на равна повърхност, за да се вози благодарение на крачето си, и дори може да се използва като каишка.

Повече информация

2337/00

112,90 €


-10,00 €

102,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Това нямаше да е електросекс играчка на MEO, ако дилдото Komodo Estim не беше толкова гъвкаво! Комодо може да се използва като обикновен вибратор, може да се постави на равна повърхност, за да се вози, благодарение на крачето си, и дори може да се използва като каишка.

     

    Добавете към това персонализираните усещания от електростимулацията и ще получите секс играчка, която не само ви предлага широк спектър от възможности за игра, но и е чудесно въведение в спиращия дъха свят на електросекса.

     

    Komodo е първият силиконов вибратор с каишка в гамата на MEO и може да се използва както за вагинален, така и за анален електросекс. Дилдото Komodo е изработено от гладък и еластичен медицински силикон в ярък червен цвят. Привличащият вниманието оребрен дизайн подчертава проводящите зони по ствола, за да направи еротичната електростимулация по-забележима.

     

    Универсалността беше нашата цел при проектирането на Komodo, така че Komodo може да се използва като стандартен вибратор, за каишка или за езда; разбира се, с уникалните усещания от електросекс! Ще бъдете развълнувани!

     

    Съвместим с всеки страп-он (продава се отделно), който има О-пръстен с диаметър около 40 мм, Komodo се предлага и със специално разработена система за засмукване, която ви позволява да използвате вибратора без ръце, когато е прикрепен към гладка повърхност.

     

    Основата на Komodo е снабдена с почти невидима система за въвеждане на кабелите, за да скрие и защити кабелите, които свързват вибратора с вашето устройство за стимулиране (продава се отделно). Тя също така осигурява стабилност, когато е прикрепена с каишка или когато използвате вендузата.

     

    Komodo е съвместим с почти всяко устройство за стимулиране с ток, не съдържа напълно фталати и е подходящ както за мъже, така и за жени.

     

    Как да използвате Komodo Estim Dildo:

     

    Свържете дилдото към вашето устройство за стимулиране на тока (продава се отделно), като поставите двата 2 мм щепсела в скритата основа на Komodo, а другия край - в устройството за стимулиране на тока. Доброто смазване с лубрикант на водна основа, като ESHOCK на MEO, значително ще подобри усещанията ви по време на електросекс.

     

     

    Винаги поставяйте дилдото Komodo докрай, преди да включите електростимулацията. Въвеждането при вече включен електростимулатор може да се почувства неудобно.

     

    Komodo НЕ е подходящ за използване под душа, във вана или на друго място, където има вода, докато е свързано устройство за стимулиране с ток. Komodo може да се използва под душа, когато електростимулаторът не е свързан.

     

    Повече информация:

     

    • Електрически секс дилдо (Estim anal dildo)
    • Размери: Обща дължина 162 мм, дължина за поставяне 139 мм, диаметър в най-широката точка 36 мм, обиколка в най-широката точка 113 мм, щепсел 2 мм (има адаптер)
    • Материал: Медицински платинен силикон
    • Обхват на доставката: силиконов електрически секс дилдо Komodo, държач за вендузи от ABS пластмаса, 2 x прозрачни вендузи, чанта за съхранение
    • Почиствайте след употреба с топла вода и VERYCLEAN спрей от MEO.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    heiße Empfehlung

    Die Elektrostimulation in der Analöffnung ist immer wieder ein geiles und befriedigendes Erlebnis. Die Maße dieses Dildos sind so gewählt, dass jede(r) Interessent(in) dieses Toy mit Vergnügen und geilem Empfinden anal einführen kann.
    Die Option des Einsatzes als Pegging-Toy verheißt weitere freudvolle Erlebnisse.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Komodo Силиконов дилдо за сливане - Електростимулация

    Komodo Силиконов дилдо за сливане - Електростимулация

    Това нямаше да е електросекс играчка на MEO, ако дилдото Komodo Estim не беше толкова гъвкаво! Комодо може да се използва като обикновен вибратор, може да се постави на равна повърхност, за да се вози благодарение на крачето си, и дори може да се използва като каишка.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    26 други артикули от същата категория: