От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

ElectraStim

Бюлетин

Уред за електростимулация Flick Duo EM80-E от ElectraStim

С тази уникална функция можете да превърнете всяко движение на ръката в чист екстаз: Така нареченият режим Flick ще промени начина, по който правите секс, завинаги! На ElectraStim Flick Duo е най-добрият уред за електростимулация за смели самотници и двойки, които искат да достигнат нови висоти на удоволствието заедно.

Повече информация

3889/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    С тази уникална функция можете да превърнете всяко движение на ръката в чист екстаз: Така нареченият режим Flick ще промени начина, по който правите секс, завинаги! На ElectraStim Flick Duo е най-добрият уред за електростимулация за смели самотници и двойки, които искат да достигнат нови висоти на удоволствието заедно. Малък, лек и презареждащ се, този преносим уред за електростимулация съчетава огромна мощност в компактен дизайн, който е напълно съвместим с повечето електроди.

    Уредът за електростимулация Flick Duo има два независими изхода и може да захранва до 4 униполярни или 2 биполярни електрода едновременно. Това го прави идеалното устройство за електростимулация за всеки, който иска да използва няколко електрода едновременно

    ElectraStim Flick Duo беше пуснат на пазара преди повече от 10 години като първото в света акумулаторно устройство за електростимулация с два независими канала. То е идеалният избор за двойки и самотници, които искат да използват едновременно няколко електрода, например вибратори или щипки за зърна. Всеки канал може да се контролира самостоятелно, което позволява прецизно настройване на усещанията и подобрява съвместната електростимулация с партньора ви.

    С 8 модела на стимулация и 4 активирани от движение режима на трептене в 25 нива на интензивност Flick Duo ви предлага почти безкраен избор от вълнуващи начини да откриете съблазнителното очарование на това иновативно устройство за електростимулация.

    Режимът Flick ще промени начина, по който правите секс завинаги!

    Режимът Flick е иновативна и патентована функция, която се предлага в някои устройства за електростимулация от ElectraStim като Flick Duo EM80-E. Тази уникална функция дава възможност да се контролира интензивността на електростимулацията чрез движение на устройството. В режим Flick движенията, извършвани с устройството, се преобразуват директно в електрически импулси, които след това се подават към тялото чрез свързаните електроди.

    Как работи режимът Flick?

    В режим Flick устройството за електростимулация реагира, когато го движите или разклащате с ръка. В зависимост от това колко силно или бързо движите устройството, можете да генерирате по-силни или по-бързи импулси. Този режим е особено интересен за тези, които искат да направят преживяването си с електростимулация по-интерактивно и директно да контролират силата и ритъма на стимулацията.

    Предимства на режима Flick:

    • Интерактивност: Режимът Flick прави електростимулацията по-интерактивна и персонализирана. Можете да адаптирате стимулацията към вашите желания или реакциите на партньора си в реално време.
    • Креативност: Този режим открива нови творчески възможности за сексуална електростимулация. Можете да експериментирате как различните движения създават различни усещания, което прави електростимулацията вълнуваща и разнообразна.
    • Контрол: В режим на трептене имате много пряк и интуитивен контрол върху интензивността на стимулацията. Това дава възможност за прецизно настройване на електростимулацията, което ви позволява да осигурите точното количество стимулация в точното време.


    Области на приложение:

    Режимът Flick е особено подходящ за двойки, които искат да добавят елемент на пряко физическо взаимодействие към еротичната си електростимулация. Той е идеален и за солов секс, при който искате да запазите контрола върху интензивността, докато експериментирате с различни модели на движение.

    В обобщение, режимът Flick предлага иновативен и динамичен начин за изживяване на електростимулация и разширява гамата от сетивни усещания, които могат да бъдат предизвикани от електродите.

    Повече подробности:

    • Устройството за електростимулация Flick Duo - EM80-E от ElectraStim
    • 4 x патентована (GB2499585) функция "Flick", активирана с движение
    • Два канала - осигурява два пъти повече електроди, отколкото едноканално устройство за електростимулация
    • Независим контрол на интензивността за всеки канал
    • Презареждане чрез USB - не са необходими батерии
    • До 6 часа време за работа между зарежданията
    • Предупреждение за изтощена батерия
    • Лесен за използване - идеален за начинаещи
    • Увеличава удоволствието при всички видове сексуална игра
    • Идеален за мастурбация, предварителна игра или като секс играчка за двойки по време на проникващ секс
    • 8 настройки за стимулация, включително продължителна стимулация, пулсация и ескалация
    • 25 нива на интензивност
    • Контролен панел с меко докосване, бутони за натискане и LED дисплей
    • Компактен, удобен размер
    • Обхват на доставката: 1x ElectraStim Уред за електростимулация Flick Duo EM80, 4x униполярни ElectraPads, 2x свързващ кабел с 2 mm щифтови щепсели, 1x кабел за зареждане, 1x чанта за съхранение
    • Бележка за безопасност: Сексуалната електростимулация (e-stim) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с въпросите за безопасност. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, използват пейсмейкър или медицинско инфузионно устройство, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от ElectraStim са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim е символ на иновациите и качеството в областта на сексуалната електростимулация (E-Stim) и от самото си създаване си е създала име, като непрекъснато разширява границите на възможното в тази вълнуваща област на развлеченията за възрастни. Със силен фокус върху дизайна, технологията и потребителското изживяване, продуктите на ElectraStim предлагат уникална комбинация от удоволствие и ефективност, която се харесва както на начинаещи, така и на опитни потребители. Продуктовата гама се простира от комплекти за начално ниво до сложни устройства, като всички те са внимателно проектирани, за да осигурят безопасно, приятно и ефективно изживяване. ElectraStim компанията поставя голям акцент върху качеството и иновациите, което намира отражение в патентованата технология "Flick" - свидетелство за нейния ангажимент да направи електростимулацията по-персонализирана и интерактивна. Този стремеж към съвършенство и желанието да се надхвърлят очакванията на потребителите прави ElectraStim водеща марка в своя сегмент. MEO.de е идеалният партньор за дистрибуция на ElectraStim благодарение на опита си в дистрибуцията на висококачествени и специализирани продукти за възрастни. MEO.de си е спечелил репутацията на дълбоко разбиращ нуждите и желанията на своите клиенти, съчетан с непоколебим ангажимент за удовлетворяване на техните потребности. BDSM магазинът на MEO не само предлага широка гама от продукти в различни категории, но също така поставя голям акцент върху образованието и информацията, за да гарантира, че клиентите могат да вземат информирано решение за покупка. В допълнение, целевата група на MEO.de се вписва идеално в ElectraStimтъй като и двете компании отдават приоритет на предлагането на висококачествени и иновативни продукти, които подобряват сексуалното благополучие и преживяване на клиентите им. Широкият обхват на MEO.de, както онлайн, така и чрез установената партньорска мрежа, гарантира, че продуктите на ElectraStim достигат до широка и заинтересована целева група. Комбинацията от новаторската технология на ElectraStim с опита и ангажимента на MEO.de за удовлетворяване на клиентите представлява силно партньорство, насочено към предоставяне на изключителни и обогатяващи преживявания на своите клиенти. Заедно те са в отлична позиция да направят революция в света на електростимулацията, като същевременно предоставят изключително обслужване и поддръжка.

    ElectraStim Ръководство за потребителя на Flick Duo EM80-E:

    Зареждане на Flick Duo:

    Преди да използвате устройството за електростимулация ElectraStim Flick Duo може да бъде използвано, то трябва да бъде заредено. За тази цел USB кабелът за зареждане се включва в гнездото за зареждане от долната страна на устройството, а USB щепселът се включва в USB контакт или в мрежов адаптер. По време на процеса на зареждане светва червен индикатор за зареждане, който изгасва, когато зареждането приключи. Зареждането отнема до 3 часа, а пълното зареждане издържа до 6 часа употреба.

    След като устройството за електростимулация е напълно заредено, забавлението може да започне! На ElectraStim Flick Duo може да се използва като едноканално или двуканално устройство за електростимулация.

    За използване само с един канал: Включете свързващия кабел в един от изходните гнезда на устройството. Поставете двата 2-милиметрови щифта на кабела в два униполярни или един биполярен електрод. Ако се използват два униполярни електрода, и двата трябва да са в контакт с тялото, за да функционират.

    За използване и на двата канала: Включете втория свързващ кабел в другото изходно гнездо и свържете двата щифта към допълнителни електроди, например два ElectraPad-а на канал.

    Важна забележка: Електродите трябва да бъдат прикрепени или поставени преди включването на устройството за електростимулация. Моля, прочетете пълните инструкции за употреба за всеки електрод преди употреба.

    Работа:

    Промяна на нивата на мощност:
    Включете Flick Duo с бутона за включване/изключване. Дисплеят светва. Интензивността може да се настройва независимо за всеки канал с помощта на бутоните +/-. Дигиталният дисплей показва избраното ниво на мощност.

    Промяна на модела на стимулация:
    Flick Duo предлага 8 вълнуващи модела на стимулация за разнообразни еротични усещания. Дисплеят на програмата показва текущия модел. Някои модели на стимулация използват двата канала едновременно, а други се редуват.

    Активиране на режима Flick:
    За стимулация, която реагира на движение, превключете на един от 4-те режима Flick, като натиснете бутона за режим за 2 секунди. Всяко следващо натискане променя режима на трептене.

    Техника на трептене:
    Дръжте устройството за електростимулация плоско в ръката си и го разклатете като ритмичен музикален инструмент. Колкото по-енергично се движи устройството, толкова по-бърза и по-интензивна става електростимулацията. Използвайте контролите за интензивност, за да регулирате силата на стимулацията. Избраната настройка определя максималната интензивност, която усещате по време на електростимулацията.

    Изпитвайте електросекс едновременно с партньора си:
    EM80 позволява на вас и партньора ви да изпитвате електростимулация едновременно, като споделяте електродите на единия или на двата канала.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    MEO

    Hat eine hervorragende Programm Auswahl. Zudem kann man die E-stim sehr gut einstellen von angenehm leicht bis richtig hart. Die Lieferung war Pünktlich in einer neutralen Verpackung

      Оценка 

      It’s awesome

      It’s awesome.

        Напишете свой собствен преглед

        Уред за електростимулация Flick Duo EM80-E от ElectraStim

        Уред за електростимулация Flick Duo EM80-E от ElectraStim

        С тази уникална функция можете да превърнете всяко движение на ръката в чист екстаз: Така нареченият режим Flick ще промени начина, по който правите секс, завинаги! На ElectraStim Flick Duo е най-добрият уред за електростимулация за смели самотници и двойки, които искат да достигнат нови висоти на удоволствието заедно.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        26 други артикули от същата категория: