От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

ElectraStim

Бюлетин

ElectraClamp - Биполярен електрически терминал от ElectraStim

Нов Оферта
  • ElectraClamp - Биполярен електрически терминал от ElectraStim

Когато става въпрос за изследване на тъмната страна на удоволствието и за издигане на електростимулацията на ново ниво, ElectraClamp от ElectraStim е точният инструмент.

Повече информация

3894/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Когато става въпрос за изследване на тъмната страна на удоволствието и за издигане на електростимулацията на ново ниво, ElectraClamp от ElectraStim е точният инструмент. Тази биполярна скоба е специално разработена за прецизна електростимулация на по-малки области на тялото и предлага нежен захват за МНОГО интензивна стимулация навсякъде под талията.

    Независимо дали става въпрос за пенис, тестиси, перинеум, срамни устни или клитор - ElectraClamp пасва перфектно и може да се прилага навсякъде. Нанасянето на малка капка от нашия проводящ гел ESHOCK (продава се отделно) върху контактните точки преди употреба засилва изживяването и осигурява мощна стимулация.

    Този прекрасен аксесоар е универсален талант за сексуална електростимулация:

    Използване на ElectraClamp върху пениса, скротума, клитора, перинеума или срамните устни се отваря спектър от интензивна и целенасочена електростимулация. Като го прилагат върху пениса или скротума, мъжете могат да изпитат пулсиращи и свиващи стимули, които увеличават притока на кръв и водят до повишена чувствителност. Тази целенасочена стимулация може значително да засили усещането за удоволствие и да доведе до изключително силни усещания.

    За жените ElectraClampкойто е прикрепен към клитора или срамните устни, осигурява директна електрическа стимулация на тези силно чувствителни зони, като извежда удоволствието на ново ниво. Нежните до интензивни импулси, генерирани от електростимулацията, могат да засилят естествената възбуда и да доведат до дълбоки кулминации, които често се описват като многоизмерни.

    Чрез прилагане на електростимулация на перинеума - ерогенна зона, която често се подценява и от двата пола, могат да се активират допълнителни ерогенни зони и да се подобри сексуалното изживяване. Концентрираната енергия на ElectraClamp стимулира притока на кръв и чувствителността, което обогатява сексуалното изживяване както по време на мастурбация, така и при секс.

    Благодарение на прецизното прилагане и възможността за регулиране на интензивността по желание с помощта на устройството за електростимулация, ElectraClamp осигурява много интензивна електростимулация, която разширява границите на конвенционалното удоволствие.

    Свържете биполярните контакти с устройство за електростимулация ElectraStim (продава се отделно), за да изпитате вкусното изтръпване и контракциите на електростимулацията с още по-голяма прецизност. На ElectraClamp е изработена от гладка ABS пластмаса с проводящи силиконови подложки и въпреки незабележимия си дизайн и ниско тегло осигурява изненадващо силна стимулация на избраната от вас зона от тялото.

    Хигиената и правилното използване на лубрикант играят решаваща роля по време на употреба:

    За оптимална грижа и безопасна употреба препоръчваме нашия дезинфекциращ спрей INSTACLEAN, който е специално разработен за ефективно почистване на ElectraClamp преди и след употреба. Освен това нашият електропроводим лубрикант ESHOCK е от съществено значение за осигуряване на оптимална проводимост, която прави преживяването от електростимулацията още по-интензивно. Комбинацията от тези два продукта прави електростимулацията не само особено приятна, но и безопасна и хигиенична.

    Допълнителна информация:

    • ElectraClamp - Биполярна електрощипка от ElectraStim
    • Дължина: 60 мм
    • Ширина: 40 мм
    • Връзка: 2 мм
    • Тегло: 14 грама
    • Материал: ABS пластмаса, без фталати, проводим силикон
    • Брой полюси: 2 (двуполюсни)
    • Обхват на доставката: 1x ElectraClamp1x чанта от микрофибър, 1x ръководство за употреба (EN/FR/DE/NL/ES/IT)
    • Бележка за безопасност: Сексуалната електростимулация (e-stim) е широко разпространена практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея аспекти на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, използват пейсмейкър или медицинско инфузионно устройство, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от ElectraStim са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.



    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim е символ на иновациите и качеството в областта на сексуалната електростимулация (E-Stim) и от самото си създаване си е създала име, като непрекъснато разширява границите на възможното в тази вълнуваща област на развлеченията за възрастни. Със силен фокус върху дизайна, технологиите и потребителското изживяване, продуктите на ElectraStim предлагат уникална комбинация от удоволствие и ефективност, която се харесва както на начинаещи, така и на опитни потребители. Продуктовата гама се простира от комплекти за начално ниво до сложни устройства, като всички те са внимателно проектирани, за да осигурят безопасно, приятно и ефективно изживяване. ElectraStim компанията поставя голям акцент върху качеството и иновациите, което намира израз в патентованата технология "Flick" - свидетелство за нейния ангажимент да направи електростимулацията по-персонализирана и интерактивна. Този стремеж към съвършенство и желанието да се надхвърлят очакванията на потребителите прави ElectraStim водеща марка в своя сегмент. MEO.de е идеалният партньор за дистрибуция на ElectraStim благодарение на опита си в дистрибуцията на висококачествени и специализирани продукти за възрастни. MEO.de си е спечелил репутацията на дълбоко разбиращ нуждите и желанията на своите клиенти, съчетан с непоколебим ангажимент за удовлетворяване на техните потребности. BDSM магазинът на MEO не само предлага широка гама от продукти в различни категории, но и поставя голям акцент върху образованието и информацията, за да може клиентите да вземат информирано решение за покупка. В допълнение, целевата група на MEO.de се вписва идеално в ElectraStimтъй като и двете компании отдават приоритет на предлагането на висококачествени и иновативни продукти, които подобряват сексуалното благополучие и преживяване на клиентите им. Широкият обхват на MEO.de, както онлайн, така и чрез установената партньорска мрежа, гарантира, че продуктите на ElectraStim достигат до широка и заинтересована целева група. Комбинацията от новаторската технология на ElectraStim с опита и ангажимента на MEO.de за удовлетворяване на нуждите на клиентите представлява силно партньорство, насочено към предоставяне на изключителни и обогатяващи преживявания на своите клиенти. Заедно те са в отлична позиция да направят революция в света на електростимулацията, като същевременно предоставят изключително обслужване и поддръжка.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Easy to use. Good grip.

    Easy to use. Good grip.

      Напишете свой собствен преглед

      ElectraClamp - Биполярен електрически терминал от ElectraStim

      ElectraClamp - Биполярен електрически терминал от ElectraStim

      Когато става въпрос за изследване на тъмната страна на удоволствието и за издигане на електростимулацията на ново ниво, ElectraClamp от ElectraStim е точният инструмент.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      26 други артикули от същата категория: