От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

ElectraStim

Бюлетин

Устройство за електростимулация KIX за начинаещи от ElectraStim

Нов Оферта
  •  Устройство за електростимулация KIX за начинаещи от ElectraStim

Готови ли сте да наелектризирате ануса, вагината, зърната или други еротични зони и да откриете нови висоти на удоволствието? Тогава ElectraStim KIX ви очаква. Започнете приключението си в света на еротичната електростимулация и открийте секса отвъд обичайното.

Повече информация

3888/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    За всички начинаещи в областта на еротичната електростимулация и за тези, които за първи път се потапят в тази уникална форма на сексуалност, представяме ElectraStim представя устройството за електростимулация KIX за начинаещи. Това устройство е перфектното въведение в света на сексуалната електростимулация и е разработено, за да направи възможно опознаването на завладяващия свят на електрическата стимулация по прост и интуитивен начин.

    Ако все още не сте изследвали света на сексуалната електростимулация, ElectraStim Устройството за електростимулация KIX е идеалното въведение. Вместо да ви затрупва със сложни настройки и техники, KIX ви води през интензивността на електростимулацията с иновативна система, базирана на цветовете.

    От меки, хладни тонове за по-лека електростимулация до топли, интензивни цветове за по-силна стимулация, устройството ви насърчава да се вслушвате в собствените си усещания и да регулирате интензивността на стимулацията според личното си ниво на комфорт. Този подход премахва задръжките и несигурността, които често се свързват с първите стъпки в сексуалната електростимулация, и ги заменя с интуитивно и приятно преживяване.

    С KIX можете да откриете различните аспекти и възможности на електростимулацията със собствено темпо. Независимо дали искате да се насладите на нежна стимулация или да навлезете в по-интензивното ниво на електрическо удоволствие, KIX ви придружава нежно и безопасно в този нов свят на еротични открития. Позволете на цветните светлини да ви водят и открийте редица усещания, които ще обогатят любовния ви живот с вълнение, удоволствие и интимност.

    Потопете се в света на електростимулацията с ElectraStim KIX - перфектният стартов комплект за наелектризиращо удоволствие по време на секс!

    Забравете за сложните настройки и бъркотията от цифри! KIX ви предлага революционно изживяване, като заменя традиционните цифрови нива на интензивност с интуитивен цветен спектър. Започнете с хладни тонове за по-мека интензивност и се потопете в по-топли, по-богати цветове, когато наближите максимума. Това визуално пътешествие ви приканва да експериментирате според усещанията си и да откриете личното си ниво на комфорт.

    Функции, които вдъхновяват:

    • Цветен LED дисплей: Заменя цифровите настройки и ви позволява да експериментирате според усещането.
    • Лесно свързване: Идеално за лесно въвеждане в електростимулацията.
    • 5 режима на стимулация: Интегрираните програми осигуряват разнообразие, включително уникалния режим "Sweep n Keep", който позволява регулиране на честотата и интензивността за получаване на разнообразни усещания.
    • Безпроблемно преминаване между нивата на интензивност: Без неочаквани и неудобни скокове, само плавни преходи.
    • Презареждане чрез USB: Осигурява до 3 часа работа с едно зареждане и е екологично чист.
    • Висококачествено устройство за електростимулация на начална цена: Качество, което впечатлява, без да нарушава бюджета.
    • Готово за незабавна употреба: Всичко, от което се нуждаете, вече е включено в комплекта.


    С тегло от едва 35 g и размери 55 mm x 55 mm x 17 mm KIX е не само изключително портативен, но и приятен за държане благодарение на меката си на допир повърхност. Независимо дали сте сами или с партньор, това малко чудо на технологията е вашият ключ към неоткрити светове на електрическо удоволствие.

    Всичко, от което се нуждаете, за да започнете веднага, е включено в комплекта:

    • 1x устройство за електростимулация KIX
    • 1x свързващ кабел
    • 2x самозалепващи се електроподложки
    • 1x USB кабел за зареждане
    • Инструкции за употреба (EN, FR, DE, NL, ES)
    • Гаранционна карта


    KIX е специално разработен за начинаещи в областта на електросекса и предлага достатъчно мощност, за да се възползвате максимално от повечето от нашите аксесоари. Това устройство за електростимулация е идеалното въведение, ако никога досега не сте опитвали електросекс.

    Готови ли сте да наелектризирате ануса, вагината, зърната или други еротични зони и да изследвате нови висоти на удоволствието? Тогава ElectraStim KIX ви очаква. Започнете приключението си в света на еротичната електростимулация и открийте секса отвъд обичайното.

    Повече подробности:

    • Устройството за електростимулация KIX за начинаещи от ElectraStim
    • Уникален LED дисплей "Colour-Phase": Визуална обратна връзка, която се променя с интензивността на стимулацията.
    • Контрол на интензивността чрез сензорен панел: Позволява непрекъснато регулиране на интензивността само с едно докосване.
    • 5 предварително програмирани модела на стимулация: Осигурява разнообразна гама от усещания за различни предпочитания.
    • Джобен размер с мека на допир повърхност: Компактен, лек и удобен за използване.
    • Презареждане чрез USB: Приблизително 3 часа непрекъснато време за работа (в зависимост от интензивността).
    • Обхват на доставката: 1x устройство за електростимулация KIX, 1x свързващ кабел, 2x самозалепващи се електроподложки, 1x USB кабел за зареждане, многоезични инструкции за употреба (EN, FR, DE, NL, ES), гаранционна карта.
    • Размери: 55 mm x 55 mm x 17 mm
    • Тегло: 35 g
    • Бележка за безопасност: Сексуалната електростимулация (e-stim) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с въпросите, свързани с безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, използват пейсмейкър или медицинско инфузионно устройство, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от ElectraStim са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim е символ на иновациите и качеството в областта на сексуалната електростимулация (E-Stim) и от самото си създаване си е създала име, като непрекъснато разширява границите на възможното в тази вълнуваща област на развлеченията за възрастни. Със силен фокус върху дизайна, технологията и потребителското изживяване, продуктите на ElectraStim предлагат уникална комбинация от удоволствие и ефективност, която се харесва както на начинаещи, така и на опитни потребители. Продуктовата гама се простира от комплекти за начално ниво до сложни устройства, като всички те са внимателно проектирани, за да осигурят безопасно, приятно и ефективно изживяване. ElectraStim компанията поставя голям акцент върху качеството и иновациите, което намира отражение в патентованата технология "Flick" - свидетелство за нейния ангажимент да направи електростимулацията по-персонализирана и интерактивна. Този стремеж към съвършенство и желанието да се надхвърлят очакванията на потребителите прави ElectraStim водеща марка в своя сегмент. MEO.de е идеалният партньор за дистрибуция на ElectraStim благодарение на опита си в дистрибуцията на висококачествени и специализирани продукти за възрастни. MEO.de си е спечелил репутацията на дълбоко разбиращ нуждите и желанията на своите клиенти, съчетан с непоколебим ангажимент за удовлетворяване на техните потребности. BDSM магазинът на MEO не само предлага широка гама от продукти в различни категории, но и поставя голям акцент върху образованието и информацията, за да може клиентите да вземат информирано решение за покупка. В допълнение, целевата група на MEO.de се вписва идеално в ElectraStimтъй като и двете компании отдават приоритет на предлагането на висококачествени и иновативни продукти, които подобряват сексуалното благополучие и преживяване на клиентите им. Широкият обхват на MEO.de, както онлайн, така и чрез установената партньорска мрежа, гарантира, че продуктите на ElectraStim достигат до широка и заинтересована целева група. Комбинацията от новаторската технология на ElectraStim с опита и ангажимента на MEO.de за удовлетворяване на клиентите представлява силно партньорство, насочено към предоставяне на изключителни и обогатяващи преживявания на своите клиенти. Заедно те са в перфектна позиция да направят революция в света на електростимулацията, като същевременно предоставят изключително обслужване и поддръжка.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Bin begeistert

    Das Produkt hält was es verspicht! Für jeden der am Überlegen ist, ob er sich dieses Gerät anschaffen möchte, kann ich nur sagen. Es lohnt sich richtig.

      Оценка 

      Brilliant

      Brilliant product, well designed controls and compact but still has lots of features to stay interesting, very good price and exceptional service and quick delivery, very happy

        Напишете свой собствен преглед

         Устройство за електростимулация KIX за начинаещи от ElectraStim

        Устройство за електростимулация KIX за начинаещи от ElectraStim

        Готови ли сте да наелектризирате ануса, вагината, зърната или други еротични зони и да откриете нови висоти на удоволствието? Тогава ElectraStim KIX ви очаква. Започнете приключението си в света на еротичната електростимулация и открийте секса отвъд обичайното.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        26 други артикули от същата категория: