От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Кърпичка за топка

Бюлетин

BDSM гег с черна топка

Нашият запушалка за уста приляга абсолютно сигурно и не може да бъде избутана от устата с език. Той с право е победител в теста в нашия магазин за робство.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Черен сачмен гел в перфектна комбинация с маска за уста, изработена от най-добрата кожа. Sub няма друг избор, освен да се наслаждава на стегнатите робски ограничения в пълна тишина.

     

    Кърпичката се натиска в устата през маската и се затваря здраво в устата. Двойно зашитата и подплатена маска за уста гарантира плътно прилепване и това, че кълбовидната запушалка не може просто да бъде избутана от устата с език. Освен това маската за уста заглушава всички шумове и гарантира пълна тишина.

     

    Нашият кълбовиден жартиер с маска за уста е не само особено ефективен жартиер, но и осигурява доста удобен начин за жабурене. Единствено натискът на маската за уста държи кълбото здраво в устата. Благодарение на по-голямата контактна повърхност на маската за уста ъглите на устата са защитени, тъй като коженият колан или каишка не могат да се врязват в ъглите на устата. Характеристики, които превръщат този жаб за уста в първия избор на много професионалисти в областта на робството по целия свят.

     

    Снабдена с каишка за глава с катарама, нашата запушалка за уста гарантира перфектно прилягане за малки, а също и за по-големи глави.

     

    Нашият жартиер за уста се предлага в три различни диаметъра, което го прави идеален жартиер за уста за начинаещи и професионалисти в областта на робството:

     

    • Кърпичка за уста с 40 мм ø
    • Кърпичка за уста с диаметър 45 мм
    • Кърпичка за уста с 50 мм ø

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Der Knebel von MEO ist sehr effektiv.

    Der Knebel von MEO ist sehr effektiv. Er sitzt gut und sehr sicher, kann nicht heraus gedrückt werden. Unerwünschtes Sprechen wird wirksam unterdrückt.

      Оценка 

      Mundknebel ist sehr bequem

      Der Mundknebel ist sehr bequem zu tragen und lässt sich wenn er richtig angelegt wurde auch nichtmehr so leicht aus dem Mund entfernen. Es gefällt mir auch besonders gut, dass der Mundknebel abschließbar ist.

      • 0 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Comfortable

      This is the most comfortable gag by far I've ever owned or tried.

        Напишете свой собствен преглед

        BDSM гег с черна топка

        BDSM гег с черна топка

        Нашият запушалка за уста приляга абсолютно сигурно и не може да бъде избутана от устата с език. Той с право е победител в теста в нашия магазин за робство.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        14 други артикули от същата категория: