От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Violet Wand

Бюлетин

Violet Wand 

Тази вълшебна пръчица за сексуална електростимулация, наречена Violet Wand, изпраща хиляди малки светкавици от светещата стъклена приставка към кожата на получателя. В зависимост от това колко силна е настройката на Violet Wand и коя приставка се използва, всяка отделна светкавица се усеща като нежно изтръпване или злобно убождане. Така получава...

Тази вълшебна пръчица за сексуална електростимулация, наречена Violet Wand, изпраща хиляди малки светкавици от светещата стъклена приставка към кожата на получателя. В зависимост от това колко силна е настройката на Violet Wand и коя приставка се използва, всяка отделна светкавица се усеща като нежно изтръпване или злобно убождане. Така получавате стимулация от нежна до болезнена, съчетана с впечатляващи и може би дори плашещи визуални ефекти.

Още
Покажи 1 - 1 от 1 елемент
Покажи 1 - 1 от 1 елемент

Тази магическа пръчка за сексуална електростимулация, наречена Violet Wand, изпраща хиляди малки светкавици от светещата стъклена приставка към кожата на получателя. В зависимост от това колко силна е настройката на Violet Wand и коя приставка се използва, всяка отделна светкавица се усеща като нежно изтръпване или злобно убождане. Така получавате стимулация от нежна до болезнена, съчетана с впечатляващи и може би дори плашещи визуални ефекти.

Какво представляват виолетовите пръчици?

Виолетовите пръчки са вид електросекс играчка, която обикновено се използва в BDSM сесиите. Те генерират високочестотен електрически ток с нисък интензитет, който се прилага върху кожата с помощта на преносимо устройство. Токът се генерира от високоволтов трансформатор и обикновено преминава през различни стъклени или метални електроди, които предлагаме в различни форми и размери в нашия BDSM онлайн магазин.

Произход на виолетовите пръчки:

Виолетовите пръчки първоначално са разработени в началото на 20-ти век за медицински цели, като лечение на кожни заболявания и като форма на електротерапия. Скоро обаче те стават популярни в BDSM общността като средство за електрическо стимулиране на тялото за еротични цели.

Електроди за виолетовата пръчка:

MEO предлага няколко вида електроди, които могат да се използват с виолетовите пръчки, включително:

  • Електрод тип "гъба": голям, кръгъл електрод, използван за обща стимулация на тялото.
  • Електрод "Гребен": Електрод с няколко заострени зъба, който се използва за стимулация.
  • Y-електрод: Електрод с два зъба, който се използва за стимулиране на зърната.
  • Електрод с колелце на Вартенберг: Електрод с няколко заострени игли, използван за нежна до твърда стимулация.
  • Сондажен електрод: Електрод със заострен край, използван за вътрешна стимулация.


В контекста на BDSM виолетовите пръчки често се използват за игра на усещания, игра на болка и доминиране и подчинение. Електрическият ток, генериран от Violet Wand, може да предизвика различни усещания в зависимост от интензивността и вида на използвания електрод - от леко изтръпване или бръмчене до остра, пронизваща болка.

Безопасни ли са за употреба виолетовите пръчки?

Виолетовите пръчици се считат за безопасна форма на електростимулация, когато се използват правилно. Важно е да се спазват указанията за безопасност и устройството да се използва само в области на тялото, които са подходящи за електростимулация, като например външните части на бедрата, ръцете и гърба. Също така е важно да се използва заземен контакт и устройството да не се използва в близост до главата или върху хора с пейсмейкъри или други медицински импланти.

Като цяло виолетовите пръчици са популярна и универсална секс играчка за изследване на еротичната електростимулация. Те предизвикват широк спектър от усещания и чувства, което ги прави популярен инструмент за много хора в BDSM общността.

За какво се използват виолетовите пръчки?

Виолетовите пръчици са известни в BDSM общността за сексуална електростимулация още от 90-те години на миналия век. А Violet Wand произвежда леки вълни от електричество, когато се държи близо до тялото, и осигурява разтърсващи усещания, когато влезе в контакт с тялото. Ефектът обаче се забелязва само когато между електрода и тялото има малко разстояние. По този начин Violet Wand преобразува нормалния електрически ток в безвреден ток с нисък ампер!

Нашите клиенти използват виолетовите пръчки в контекста на BDSM по различни причини. Някои от тях харесват уникалните усещания, породени от електрическата стимулация, които могат да варират от леко изтръпване до остро, парещо усещане. Усещането може да бъде много стимулиращо и да доведе до повишена възбуда или дори до оргазъм.

Други наши клиенти харесват психологическите аспекти на използването на виолетовите пръчки по време на BDSM сесия. Използването на електрически ток за причиняване на болка или удоволствие може да бъде много възбуждащо и да създаде усещане за смяна на властта между доминиращия и подчинения партньор. За някои усещането за електрически ток може да създаде и чувство на уязвимост, което увеличава интензивността на преживяването.

Виолетовитепръчки могат да се използват и в комбинация с други BDSM дейности, като например робство или лишаване от сетивни усещания, за да се подобри цялостното преживяване. Например подчиненият партньор може да бъде вързан и със завързани очи, докато доминиращият партньор използва Violet Wand, за да стимулира различни части на тялото.

В допълнение към физическите и психологическите аспекти на използването на виолетови пръчки в BDSM сесиите, някои хора намират естетическата привлекателност на устройството за изключително стимулираща. Светещите електроди и бръмчащият звук, издаван от устройството, могат да допринесат за сетивното изживяване.

Важно е да се отбележи, че причините, поради които много от нашите клиенти обичат да използват Виолетови пръчки в BDSM сесиите, могат да варират значително и че това, което се харесва на един човек, може да не се хареса на друг. Както при всяка вариация в BDSM, важно е да се общува и съгласува с всички участващи партньори, за да се осигури безопасно и приятно изживяване за всички.

Къде мога да си купя Виолетова стена?

MEO предлага много продукти за сексуална електростимулация (известни също като e-stim), тъй като сме един от водещите доставчици на електросекс играчки от 1997 г. насам. Разбира се, можете да намерите Виолетови стени, както и подходящи електроди и аксесоари за е-стимулация в нашия BDSM онлайн магазин. Пълният комплект на д-р Садо за сексуална електростимулация включва всичко необходимо, за да започнете веднага и да изследвате прекрасния свят на електросекса! Ако имате нужда от съвет относно електросекса или BDSM секс играчките, винаги можете да ни се обадите или да ни пишете.