От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

DOXY Massager

Бюлетин

DOXY 3 Приставка за масаж на простатата

Подобряване на вашия DOXY Вибратор с нашата изключителна приставка за масаж на простатата. Тази приставка е разработена, за да се използва заедно с DOXY Wand Massager за особено интензивно стимулиране на простатата. Накрайникът DOXY Wand-Massager предава силните вибрации и пулсации директно към приставката за масаж на простатата и по този начин стимулира простатата...

Повече информация

3614/00

на разположение

    Повече информация

    Подобряване на вашия DOXY Вибратор с нашата изключителна приставка за масаж на простатата. Тази приставка е разработена, за да се използва заедно с DOXY Wand Massager за особено интензивно стимулиране на простатата. Накрайникът DOXY Wand-Massager предава мощните вибрации и пулсации директно към приставката за масаж на простатата, стимулирайки простатата по начин, който надминава всичко, виждано досега.

    Приставката за масаж на простатата е анатомично оформена и има същия елегантен черен цвят, същия безпроблемен дизайн и същото високо качество като останалите DOXY 3 приставки. Непорьозният, без мирис и хипоалергенен силиконов материал осигурява комфорта и чувствителността, необходими за интензивна стимулация на простатата.

    DOXY 3 за масаж на простатата е специално проектирана да достига и стимулира простатата с прецизността и интензивността, които DOXY 3 Wand Massager са известни. Благодарение на възможностите за регулиране и пълния контрол, които Wand Massager на DOXY 3 серията, можете да се наслаждавате на стимулацията на простатата в пълна релаксация и да изпитате експлозивни оргазми на простатата.

    Както всички наши ексклузивни приставки, приставката за масаж на простатата се заключва сигурно на място, така че да можете напълно да се отдадете на удоволствието си, без да се притеснявате, че приставката ще се изхлузи от мястото си или ще прекъсне стимулацията на простатата в разгара на момента.

    Най-важните характеристики на масажора на простатата DOXY 3:

    • Ексклузивно разработени: С масажора за простатата, специално разработен за DOXY 3 серия, можете да изживеете особено интензивни моменти.
    • Ненадминато качество: Изработен е от висококачествен, гранитен черен, непорьозен, без мирис и хипоалергенен силикон.
    • Най-високи стандарти за безопасност: Приставката се фиксира здраво на място и не може да се изплъзне или усуче.
    • Максимално удовлетворение: Проектиран да достига и стимулира простатата за безпрецедентни усещания.


    С нашата приставка за масаж на простатата можете да предизвикате DOXY 3 / 3R Wand Massager на ново ниво. Открийте невероятните възможности за стимулиране на простатата и изпитайте спиращи дъха усещания.

    Допълнителна информация:

    • DOXY приставка за масаж на простатата 3
    • Масажорите от серията "Die Cast 3" от DOXY имат сменяема глава.
    • Ексклузивно за DOXY четири уникални приставки са налични.
    • Всяка приставка е изработена от черен гранит, хипоалергенен силикон. Приставките са непорьозни, без мирис и осигуряват нежна гладкост. Приставките се заключват на място, за да се предотврати усукване или изплъзване.
    • На Wand Massager се продава отделно и не е включена в комплекта.
    • Комбинирайте приставката Doxy с нашия лубрикант на водна основа Aquameo за безопасна и удобна стимулация на простатата. Задръжте DOXY Приставката, а също и Wand Massager в перфектно състояние с нашия лесен за използване спрей VERYCLEAN.
    • Ненадминатата DOXY Wand-Massager и широката гама продукти на MEO ви отвеждат в свят, в който най-високото качество се среща със страстното желание да реализирате фантазиите си. Насочете се към най-доброто, защото не трябва да се задоволявате с нищо по-малко. DOXY & MEO - Върховната комбинация от качество и емоция!
    • DOXY и MEO са несъмнено две от най-известните марки в еротичния сектор. И двете компании са си извоювали уникална позиция с продукти, които се отличават с изключително качество. DOXY е широко призната заради мощните си Wand Massagerкоито гарантират неповторими усещания, докато MEO се характеризира с широка гама продукти, които покриват различни предпочитания. Общото между двете марки обаче е ангажиментът им да използват висококачествени материали, за да гарантират не само дълготрайността на продуктите си, но и безопасността на клиентите си.
    • MEO е регистрирана търговска марка в Германия и Европа. Всички други имена на марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.
    • Ако случайно се намирате в Торино, можем само да ви препоръчаме да си уговорите среща с Лоренцо. Той ще ви направи масаж на простатата със специален вид "щастлив край". Лоренцо познава нашите продукти като никой друг и има уникалната способност да ви подари незабравимо изживяване на оргазъм на простатата. Възползвайте се от възможността и позволете на един от най-добрите да ви посвети в тайните на стимулацията на простатата. Кликнете тук, за да посетите неговия уебсайт.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Super Ergänzung für den Doxy

    Ich liebe den Doxy Wand ohnehinschon. Mit dem Aufsatz lässt sich der Spaß noch vergrößern.
    Eine klare Empfehlung

      Оценка 

      Contact Agréable

      J’ai aimé l’application associé au jouet. En revanche je m’attendais à d’avantages de plaisir avec la prostate

        Оценка 

        Surprenant !!

        Voici un jouet spécifiquement conçu pour les messieurs.
        Une fois l'objet en place, il n'y a plus qu'à expérimenter les différents types et intensités de vibrations, ainsi que les différents types et intensités d'oscillations (et les combinaisons des deux multiplient les possibilités).

          Оценка 

          Gehört in jede Spielzeugsammlung

          Ich möchte dieses schöne Teil nicht mehr missen. Das beste Spielzeug was ich je besessen habe. Sehr zu empfehlen. Würde den Doxy immer wieder kaufen. Mein Partner liebt es auch sehr.

            Напишете свой собствен преглед

            DOXY 3 Приставка за масаж на простатата

            DOXY 3 Приставка за масаж на простатата

            Подобряване на вашия DOXY Вибратор с нашата изключителна приставка за масаж на простатата. Тази приставка е разработена, за да се използва заедно с DOXY Wand Massager за особено интензивно стимулиране на простатата. Накрайникът DOXY Wand-Massager предава силните вибрации и пулсации директно към приставката за масаж на простатата и по този начин стимулира простатата...

            Напишете свой собствен преглед

            Други клиенти също купиха:

            20 други артикули от същата категория: