От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

DOXY Massager

Бюлетин

Мастурбаторна втулка за DOXY 3 Wand Massager

Tease & Denial, edging и принудителни оргазмиһттр://.... В DOXY Massager от серията "Die Cast 3" се характеризират със страхотен дизайн. Всеки от тези масажори има уникална глава, която може лесно да се отвинти и замени. Това позволява тя да бъде заменена с една от четирите DOXY специално разработени приставки, които предлагат напълно ново измерение на стимулацията.

Повече информация

3612/00

на разположение

  Повече информация

  Сайтът DOXY Wand Massager от серията "Die Cast 3" се характеризират с адаптивен дизайн. Всеки от тези масажори има уникална глава, която може лесно да се отвинти и замени. Това позволява тя да бъде заменена с една от четирите DOXY специално разработените приставки, които предлагат изцяло ново измерение на стимулацията. Една от тези приставки е DOXY 3 Мастурбаторна втулка, която трансформира Wand Massager в устройство за вибрираща мастурбация. Изключително мощните, наистина спиращи дъха вибрации на масажора стимулират пенисния ствол и могат да доведат до разтърсващ оргазъм.

  С интуитивните и отзивчиви бутони на DOXY Wand Massager 3 или 3R можете да регулирате ритъма и интензивността на мощните вибрации точно според предпочитанията си - за масаж на пениса от класа!

  Приставката пренася удоволствието в съвсем ново измерение. Този усъвършенстван, гъвкав мастурбатор е специално разработен за DOXY 3 серия и трансформира DOXY Wand Massager в мощен мастурбатор за мъже, който генерира силни, пулсиращи вибрации точно там, където ги искате - върху пениса!

  Приставките, специално разработени за DOXY 3 / 3R превръщат мастурбатора в Wand Massager в многофункционален инструмент за удоволствие. Всяка от тези приставки е разработена така, че да ви стимулира, възбужда и напълно задоволява. Изключително мощните вибрации на DOXY се предават директно към приставката, за да създадат разнообразни спиращи дъха усещания.
  Doxy
  Приставката се заключва здраво на място, така че не е нужно да се притеснявате, че мастурбаторът ще се изплъзне или завърти точно преди оргазъм.

  Акценти на приставката DOXY 3:

  • Изключителен дизайн: Всяка приставка е специално разработена за DOXY 3 серия и осигурява уникално и стимулиращо изживяване.
  • Висококачествен материал: Изработен е от висококачествен силикон, който не е порьозен, няма мирис и е хипоалергенен.
  • Сигурно прилепване: Всяка приставка се фиксира здраво на мястото си, така че да не се изплъзва или усуква в разгара на момента.
  • Открийте нови измерения на сексуалното удоволствие: Независимо дали с тази или с някоя от другите ни приставки, всички те предлагат уникални усещания, които да откриете.


  Приложение: Просто отвийте кръглата глава на накрайника DOXY Wand Massager и я заменете с приставката за мастурбатор. Нишката свързва Wand Massager с приставката и гарантира безопасна употреба.

  Отдайте се на удоволствието на сетивата си, изследвайте дълбините на удоволствието си и се подгответе за уникално оргазмено изживяване с изключителния DOXY 3 приставки за уникално оргазмено пътешествие. Време е да изпитате чистата магия, която DOXY може да предложи.

  Допълнителна информация:

  • Мастурбаторна втулка - приставка за DOXY Wand Massager
  • The DOXY Серията Cast 3 има уникална характеристика: сменяема глава. Тази глава може просто да се отвинти и да се замени с една от нашите четири специално разработени приставки, които са произведени специално за DOXY произведени изключително за Тези приставки откриват напълно нови възможности и правят изживяването с Doxy още по-разнообразно и вълнуващо.
  • Всяка приставка е изработена от черен гранит, хипоалергенен силикон.
  • Приставките за DOXY са непорьозни, без мирис и осигуряват приятно плъзгане.
  • Приставките се заключват на място, за да се предотврати усукване или изплъзване.
  • DOXY Wand Massager се предлага отделно и не е включена в обхвата на доставката.
  • Използвайте мастурбатора с нашия лубрикант на водна основа Aquameo за особено приятен масаж на пениса. Почиствайте приставката на стимулатора и масажора преди и след употреба с нашия спрей VeryClean.

  Това също може да ви интересува:

  ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

  Оценка 

  Top

  Très bon produit facile d’utilisation je recommande

   Оценка 

   Range of sensations

   I was concerned that this would not stay firmly on the vibrator, but it does stay firmly attached. It delivers a great range of sensations based on the vibrator setting. It is great with or without stroking by the user. Great purchase.

    Оценка 

    Great addition to the Doxy wand.

    I love lub up, slide the sleeve on and play with the wand speeds while watching porn. I edge for hours sometimes allowing myself to cum, sometimes after dripping with precum I don't allow myself release which just added to the build up for next time!

     Напишете свой собствен преглед

     Мастурбаторна втулка за DOXY 3 Wand Massager

     Мастурбаторна втулка за DOXY 3 Wand Massager

     Tease & Denial, edging и принудителни оргазмиһттр://.... В DOXY Massager от серията "Die Cast 3" се характеризират със страхотен дизайн. Всеки от тези масажори има уникална глава, която може лесно да се отвинти и замени. Това позволява тя да бъде заменена с една от четирите DOXY специално разработени приставки, които предлагат напълно ново измерение на стимулацията.

     Напишете свой собствен преглед

     Други клиенти също купиха:

     20 други артикули от същата категория: