От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

ElectraStim

Бюлетин

WAVE™ Estim Дилдо за ремъчен колан

ElectraStim представя революционно преосмисляне на своя най-продаван биполярен вибратор: WAVE™ Estim Dildo. Това специално разработено Estim дилдо може да се използва с колан и е предназначено да засили сексуалното изживяване както по време на традиционен секс, така и по време на пегинг чрез електростимулация.

Повече информация

3890/00

на разположение

Повече информация

ElectraStim представя революционно преосмисляне на своя най-продаван двуполюсен вибратор: WAVE™ Estim Dildo. Този специално проектиран дилдо Estim може да се използва с колан и е разработен, за да засили сексуалното изживяване както по време на традиционен секс, така и по време на пегинг чрез електростимулация.

В комбинация с нашия висококачествен кожен колан (продава се отделно) този биполярен дилдо открива съвсем ново измерение в секса. Електростимулацията като допълнение към страп-он секса е подходяща както за вагинална, така и за анална употреба и значително разширява спектъра на сексуалните усещания.

Технически съвършен, този вибратор с електростимулация ще впечатли както мъжете, така и жените!

Дилдото WAVE™ Estim е оборудвано с широка, изолирана основа, така че само пасивният партньор да усеща електростимулацията по време на секс. Дилдото е с дължина за поставяне 145 мм и максимална обиколка 89 мм. Красиво оформеният вибратор съчетава вълнообразни жлебове с чувственото изтръпване и свиване на електрическата стимулация. Това открива напълно нови възможности за задоволяване на партньора ви. Възможността за анална и вагинална електростимулация с дилдото WAVE™ Estim обещава интензивно удоволствие и дълбоки, проникващи усещания, които са интензивни и изключително удовлетворяващи.

Съвместим с повечето устройства за електростимулация:

Дилдото е съвместимо с всички устройства за електростимулация от ElectraStim съвместими. Въпреки че дилдото е разработено за директна връзка с устройствата за електростимулация ElectraStim, то може да се свързва и с устройства за електростимулация от други производители с помощта на адаптерите, които предлагаме.

Хигиената и правилната употреба на лубрикант играят решаваща роля по време на употреба:

За оптимална грижа и безопасна употреба препоръчваме нашия дезинфекциращ спрей INSTACLEAN, който е специално разработен за ефективно почистване на дилдото преди и след употреба. Освен това нашият електропроводим лубрикант ESHOCK е от съществено значение за осигуряване на гладко вкарване в ануса и оптимална проводимост, което прави преживяването от електростимулацията още по-интензивно. Комбинацията от тези два продукта прави електростимулацията не само особено приятна, но и безопасна и хигиенична.

Допълнителна информация:

  • WAVE™ Estim дилдо за колани с каишка
  • Дължина за поставяне: 145 мм
  • Максимален диаметър: 28,3 мм
  • Максимална обиколка: 88,9 mm
  • Връзка: 2 мм
  • Тегло: 280 грама
  • Материал: Изработен от устойчив на морска вода алуминий с акрилни изолационни ленти.
  • Брой полюси: 2 (двуполюсни)
  • Обхват на доставката: 1x WAVE™ Metal Bipolar Strap-On Electro Dildo, 1x торбичка от микрофибър, 1x ръководство за употреба (EN/FR/DE/NL/ES/IT)
  • Бележка за безопасност: Сексуалната електростимулация (e-stim) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с въпросите, свързани с безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, използват пейсмейкър или медицинско инфузионно устройство, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от ElectraStim са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.



ElectraStim x MEO

ElectraStim e-Stim е символ на иновациите и качеството в областта на сексуалната електростимулация (E-Stim) и от самото си създаване си е създала име, като непрекъснато разширява границите на възможното в тази вълнуваща област на развлеченията за възрастни. Със силен фокус върху дизайна, технологията и потребителското изживяване, продуктите на ElectraStim предлагат уникална комбинация от удоволствие и ефективност, която се харесва както на начинаещи, така и на опитни потребители. Продуктовата гама се простира от комплекти за начално ниво до сложни устройства, като всички те са внимателно проектирани, за да осигурят безопасно, приятно и ефективно изживяване. ElectraStim компанията поставя голям акцент върху качеството и иновациите, което намира израз в патентованата технология "Flick" - свидетелство за нейния ангажимент да направи електростимулацията по-персонализирана и интерактивна. Този стремеж към съвършенство и желанието да се надхвърлят очакванията на потребителите прави ElectraStim водеща марка в своя сегмент. MEO.de е идеалният партньор за дистрибуция на ElectraStim благодарение на опита си в дистрибуцията на висококачествени и специализирани продукти за възрастни. MEO.de си е спечелил репутацията на дълбоко разбиращ нуждите и желанията на своите клиенти, съчетан с непоколебим ангажимент за удовлетворяване на техните потребности. BDSM магазинът на MEO не само предлага широка гама от продукти в различни категории, но и поставя голям акцент върху образованието и информацията, за да може клиентите да вземат информирано решение за покупка. В допълнение, целевата група на MEO.de се вписва идеално в ElectraStimтъй като и двете компании отдават приоритет на предлагането на висококачествени и иновативни продукти, които подобряват сексуалното благополучие и преживяване на клиентите им. Широкият обхват на MEO.de, както онлайн, така и чрез установената партньорска мрежа, гарантира, че продуктите на ElectraStim достигат до широка и заинтересована целева група. Комбинацията от новаторската технология на ElectraStim с опита и ангажимента на MEO.de за удовлетворяване на нуждите на клиентите представлява силно партньорство, насочено към предоставяне на изключителни и обогатяващи преживявания на своите клиенти. Заедно те са в отлична позиция да направят революция в света на електростимулацията, като същевременно предоставят изключително обслужване и поддръжка.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

WAVE™ Estim Дилдо за ремъчен колан

WAVE™ Estim Дилдо за ремъчен колан

ElectraStim представя революционно преосмисляне на своя най-продаван биполярен вибратор: WAVE™ Estim Dildo. Това специално разработено Estim дилдо може да се използва с колан и е предназначено да засили сексуалното изживяване както по време на традиционен секс, така и по време на пегинг чрез електростимулация.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

26 други артикули от същата категория: