От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Голям електрод Torpedo™ от E-Stim Systems

За тези, които искат по-силно усещане за проникване по време на електростимулация, големият електрод Torpedo™ от E-Stim Systems е първокласен избор. Неговият дизайн и функционалност правят този електрод един от нашите бестселъри за анална и вагинална електростимулация.

Повече информация

3795/00

на разположение

    Повече информация

    Големият електрод Torpedo™: мощният и ефективен биполярен електрод от E-Stim Systems!

    Големият електрод Torpedo™ от E-Stim Systems е първият избор за всеки, който иска по-силно усещане за проникване по време на електростимулация E-Stim Systems е първокласен избор. Неговият дизайн и функционалност превръщат този електрод в един от нашите бестселъри за анална и вагинална електростимулация.

    Аналната и вагиналната електростимулация са практики, които принадлежат към областта на сексуалната електростимулация и предлагат уникални усещания, които конвенционалните секс играчки не могат да осигурят. Особеното очарование се крие в директното стимулиране на нервните окончания чрез контролирани електрически сигнали, които водят до интензивна възбуда и уникални оргазмени преживявания. Що се отнася до аналната и вагиналната употреба, тези области са снабдени с многобройни чувствителни нервни окончания, което ги прави невероятно чувствителни към електростимулация. Електродът Torpedo™ е способен да предизвиква широк спектър от усещания - от леко изтръпване до силна пулсация, и може да бъде персонализиран според личните предпочитания чрез свързано устройство за електростимулация.

    Основни характеристики на големия електрод Torpedo™:

    • Биполярен електрод за поставяне: големият електрод Torpedo™ е биполярен електрод, който осигурява балансирана и ефективна стимулация както отвътре, така и отвън.
    • Гладка и заоблена глава: Гладката и заоблена глава позволява удобно анално/вагинално поставяне и затова е подходяща както за начинаещи, така и за опитни потребители.
    • Лесна работа: Основата на Torpedo™ Основата на електрода има фрезован жлеб, който улеснява анално/вагинално поставяне и изваждане.
    • Висококачествени материали и изработка: Големият електрод Torpedo™ е изработен от материали с аерокосмическо качество, издръжлив е и може да се разглобява за почистване. Електродът се предлага с доживотна гаранция от производителя.
    • Естествено усещане и отличен електрически контакт: Електрическите контакти в горната и долната част на електрода осигуряват отличен контакт с кожата и по-добра сексуална стимулация, отколкото при други електроди.


    Размери и технически данни:

    Големият електрод Torpedo™ от E-Stim Systems е биполярен електрод за поставяне, предназначен за спиращо дъха преживяване при електростимулация. С обща дължина от 135 мм и дължина за поставяне от 115 мм, той е подходящ както за мъже, така и за жени, които искат максимално проникване по време на електростимулация. Диаметърът на електрода е 50 mm, което осигурява пълноценно усещане, а обиколката му е 157 mm, което осигурява силно присъствие на поставения електрод. С тегло от 555 грама електродът Torpedo™ осигурява отчетливо усещане. За електрическо свързване големият електрод Torpedo има две 4-милиметрови гнезда в основата, към които могат да се свържат различни устройства за електростимулация (ако е необходимо, използвайте нашите адаптери). Тази комбинация от характеристики прави големия електрод Torpedo™ перфектния избор за любителите на сексуалната електростимулация.

    Почистване и грижи:

    Почистването е лесно: почистете електрода с топла вода и мек почистващ препарат или със спрей VERYCLEAN и след това избършете до сухо. Електродът, включително гнездата, трябва да бъде напълно сух преди съхранение.

    Това е най-забавният начин за използване на електрода Torpedo™:

    За отлично преживяване при електростимулация препоръчваме да използвате нашия лубрикант на водна основа ESHOCK, за да улесните анално/вагинално поставяне на електрода и да осигурите оптимална електропроводимост. Моля, не използвайте силиконови или хибридни лубриканти и имайте предвид, че презервативите не са съвместими с електродите от E-Stim Systems електроди.

    Големият електрод Torpedo™: Първият избор за вагинална и анална електростимулация!

    Големият електрод Torpedo™ Torpedo™ предлага впечатляващо и задоволително изживяване за любителите на сексуалната електростимулация. Значителният размер в комбинация с изтънчения дизайн и висококачествените материали правят този електрод идеалния избор за всеки, който иска да изпита вагинална/анална електростимулация още по-интензивно.

    Допълнителна информация:

    • Голям електрод Torpedo™ от E-Stim Systems
    • Тип: BiPolar, за поставяне
    • Обща дължина: 135 мм
    • Дължина за поставяне: 115 mm
    • Диаметър: 50 mm
    • Обиколка/размер: 157 мм
    • Тегло: 555 g
    • Връзки: 2 x 4 мм гнезда в основата.
    • За използване с нашите устройства за електростимулация (като аксесоари се предлагат различни свързващи кабели и адаптери).
    • С изключителна доживотна гаранция от производителя.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems безопасността и качеството са на първо място.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея въпроси на безопасността. Електростимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Buon prodotto ma non per i principianti

    Lo consiglierei solo a chi fa già pratica con l’anale, per esempio per me è risultato troppo grande all’inizio e provavo un po’ di dolore nell’inserimento, perciò ho optato per qualcosa di più piccolo ed il problema non si è più presentato. Suggerisco inoltre, se si decide di usarlo, di abbondare di lubrificante specifico.

      Оценка 

      Sehr gute Qualität und guter Preis

      Sehr gute Qualität und guter Preis - schnelle Lieferung und unkomplizierte Abwicklung. Sehr angenehm zum tragen selbst Tagelang (24/7) hinweg. Ich empfehle dazu das Flachkabel was auch hier bei MEO angeboten wird.

        Оценка 

        Awesome

        Great addition to our toy collection. My girl and I both use it. Looking for a larger on now!!

          Напишете свой собствен преглед

          Голям електрод Torpedo™ от E-Stim Systems

          Голям електрод Torpedo™ от E-Stim Systems

          За тези, които искат по-силно усещане за проникване по време на електростимулация, големият електрод Torpedo™ от E-Stim Systems е първокласен избор. Неговият дизайн и функционалност правят този електрод един от нашите бестселъри за анална и вагинална електростимулация.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          30 други артикули от същата категория: