От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

E-Stim Systems

Бюлетин

Electro Whisker от E-Stim Systems

С Electro Whisker изследвате границите между възбудата и болката от удоволствието, между пълната похот и абсолютното подчинение, където чувствените преживявания се засилват и са в тънък баланс между екстаза и контрола.

Повече информация

3791/00

на разположение

    Повече информация

    С Electro Whisker изследвате границите между възбудата и болката от удоволствието, между пълната похот и абсолютното подчинение, където чувствените преживявания се засилват и са в тънък баланс между екстаза и контрола

    Electro Whisker от E-Stim Systems: Третото (BDSM) измерение на еротичната електростимулация!

    The Electro Whisker от E-Stim Systems е иновативен монополярен електрод за електростимулация, който добавя ново измерение към еротичните фантазии. The Electro Whisker предлага ненадминато изживяване за всеки, който иска да изследва мравучкащото или мъчителното усещане от електрическите импулси.

    Винаги ли сте искали да поглезите партньора си с електрически импулси или да го накажете с удоволствие? Сега можете! Нашите еднополюсни Electro Whisker е най-новото попълнение в нашата постоянно нарастваща гама от електроди Estim. Electro Whisker се усеща като стотици малки пръстчета, които галят кожата ви, и осигурява интензивно и изключително възбуждащо усещане по време на електростимулация. Оборудван с изолирана дръжка и 4 мм щепсел, той може да бъде Electro Whisker може да се свърже към устройство за електростимулация и да се управлява.

    Най-важните характеристики на Electro Whisker:

    • Иновативен дизайн: В Electro Whisker е разработен така, че да симулира усещането за стотици малки пръстчета, които преминават по кожата - от мека до твърда. Този уникален дизайн осигурява много интензивно усещане по време на еротична електростимулация.
    • Монополярен електрод: Като монополярен електрод Electro Whisker втори електрод за завършване на веригата. Това дава възможност за целенасочена стимулация, при която електрическите усещания се генерират точно там, където са желани (напр. върху гениталиите).
    • Изолирана дръжка и 4 мм гнездо: Изолираната дръжка осигурява удобна употреба, а вграденото 4 мм гнездо позволява лесно свързване към устройство за електростимулация.
    • Широка гама от усещания: Независимо дали става дума за нежно изтръпване или по-интензивна стимулация, Electro Whisker може да се адаптира към различни предпочитания чрез устройство за електростимулация.


    За по-добро разбиране:

    По-малките контактни точки на електродите за електростимулация (както при Electro Whisker) водят до по-интензивно изживяване, тъй като електрическият ток е концентриран върху по-малка площ. Това води до по-висока плътност на тока и съответно до по-силни усещания върху кожата или в мускулите. В същото време тази концентрация позволява по-прецизно стимулиране на определени зони. При използването на такива електроди е особено важно да се обърне внимание на правилното боравене с тях и на личните ограничения, за да се избегне дискомфорт или дразнене на кожата.

    Оптимална проводимост за електростимулация:

    За оптимално изживяване препоръчваме лубриканта на водна основа ESHOCK, който увеличава проводимостта и осигурява особено интензивно усещане. Не трябва да се използват лубриканти на силиконова основа или хибридни лубриканти.

    Изпитайте уникалното усещане от електростимулацията с Electro Whisker!

    Electro Whisker от E-Stim Systems е отличен избор за всеки, който иска да добави креативност и разнообразие към своята електростимулация. Той е идеален аксесоар както за начинаещи, така и за опитни потребители и предлага вълнуващо преживяване, което може да варира от фино до болезнено. С уникалния си дизайн и множеството усещания, които предлага, the Electro Whisker несъмнено е чудесно допълнение към вашето устройство за електростимулация.

    Повече подробности:

    • Electro Whisker от E-Stim Systems
    • За използване с нашите устройства за електростимулация (като аксесоари се предлагат различни свързващи кабели и адаптери).
    • С изключителна доживотна гаранция от производителя.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems са наш основен приоритет.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с въпросите, свързани с безопасността. Електростимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Drum Brushes?

    I hate to say this, but the pictured item looks an awful lot like brushes for playing jazz style drums and cymbals.

    Am I wrong?

      Оценка 

      Zart bis hart

      Zart bis hart. Sehr geil.

        Оценка 

        Great!

        Great! The tingles go all over.

        • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
        Оценка 

        Packs a punch

        Packs a punch. Love it tuned up against my cock. New favorite toy.

        • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

        Напишете свой собствен преглед

        Electro Whisker от E-Stim Systems

        Electro Whisker от E-Stim Systems

        С Electro Whisker изследвате границите между възбудата и болката от удоволствието, между пълната похот и абсолютното подчинение, където чувствените преживявания се засилват и са в тънък баланс между екстаза и контрола.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: