От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Електростимулация - пенис и тестиси

Бюлетин

Large Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems

Открийте вълнуващите възможности на уретралната електростимулация с Large Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems. Този пенис щепсел, най-големият в гамата, е специално проектиран за тези, които искат да излязат извън рамките на традиционната уретрална стимулация, за да изпитат уникално и наелектризиращо усещане.

Повече информация

3767/00

на разположение

Повече информация

Large Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems: Върхът на уретралната електростимулация!

Открийте вълнуващите възможности на уретралната електростимулация с Large Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems. Този пенис щепсел, най-големият в гамата, е специално проектиран за тези, които искат да отидат отвъд традиционната уретрална стимулация, за да изпитат уникално и наелектризиращо усещане.

Изключителен дизайн за повече усещане:

  • Large Diamond™ Penis Plug е с впечатляваща дължина от 55 мм и впечатляващ диаметър на вала от 7,65 мм - идеален за всеки, който търси по-интензивно усещане.
  • Пенис тапата, която има диаметър 9,5 мм в най-широката си точка, осигурява уникално и задоволително разтягане на уретрата.
  • Щепселът е изработен от алуминий, който е не само издръжлив, но и естетически издържан с гладката си повърхност.
  • Изключително гладката повърхност и заобленият връх гарантират, че тапата може да се Large Diamond™ Penis Plug могат да се вкарат удобно в уретрата, докато заостреният ствол на пенис тапата нежно разтяга уретрата и държи пенис тапата здраво на място.


Изтънчен дизайн за максимално удоволствие:

  • Пенис тапата има канали в основата, които подобряват сигурния захват, дори с мокри ръце, и засилват усещането при контакт с върха на пениса.
  • В основата е интегрирана стандартна 4-милиметрова връзка, която е съвместима с устройствата за електростимулация от системите E-Stim.


Почистване за безопасна и хигиенична употреба:

  • Пенис тапата се почиства лесно - просто я измийте с топла вода и мек сапун или я почистете със спрей INSTACLEAN. Здравата алуминиева конструкция позволява изваряване и гарантира пълна стерилизация.
  • Уверете се, че пенис щепселът е напълно сух, преди да го съхранявате.
  • Large Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems се предлага с доживотна гаранция от E-Stim Systems доставя се.


Подготовка за безопасно и приятно изживяване:

  • Чистотата и хигиената са особено важни при стимулиране на уретрата. Препоръчва се да почиствате Large Diamond™ Penis Plug непосредствено преди употреба.
  • За гладко и удобно поставяне на пенисния щепсел в уретрата се препоръчва по време на употреба да се използва лубрикант VeryDeep, който е специално разработен за дейности в уретрата.


Large Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems: Началото на безграничната страст

Large Diamond™ Penis Plug е пример за ангажираността на E-Stim Systems към иновативен дизайн и качество. Независимо дали вече имате опит с уретралната стимулация, или искате да преминете на следващо ниво в електростимулацията на пениса, тази пенис тапа ви предлага много специално изживяване.

Повече подробности:

  • Голям пенис щепсел Diamond™ от E-Stim Systems
  • Размери: Диаметър на вала 7,65 мм, диаметър на главата 9,5 мм, диаметър на основата 24,5 мм, обща дължина 55 мм, дължина за поставяне 44 мм, тегло 19 г.
  • Свързване: 4 мм
  • Материал: Алуминий
  • Тъй като това е униполярен електрод, за електростимулация е необходим втори електрод.
  • Уретралният E-Stim, известен също като уретрална електростимулация, е специализирана форма на електростимулация, използвана за стимулиране на уретрата. Тази уникална форма на стимулация използва електрически импулси, за да създаде сетивна или сексуална стимулация в тази чувствителна област на тялото. Това, което прави уретралната електростимулация специална, е уникалният начин, по който електрическите импулси се провеждат в уретрата, за да създадат спиращи дъха усещания. Това става с помощта на специални електроди, които се поставят в уретрата и подават нежни електрически импулси. Електрическите импулси могат да предизвикат различни усещания - от леко изтръпване до по-интензивни пулсиращи или парещи усещания. Силата и интензивността на електрическите импулси могат да бъдат персонализирани чрез устройството за електростимулация, за да отговарят на личните предпочитания и да осигуряват приятно изживяване. Електростимулацията на уретрата може да добави ново измерение към сексуалната стимулация. Електростимулацията на уретрата може да доведе до възбуждащи усещания и по-интензивни оргазми както за мъжете, така и за жените.
  • Произведено в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на ЕС и Обединеното кралство.
  • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с въпросите, свързани с безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, носят пейсмейкър или използват медицинско устройство за вливане, имат сърдечни заболявания или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
  • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията
  • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Изтегляне

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Large Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems

Large Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems

Открийте вълнуващите възможности на уретралната електростимулация с Large Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems. Този пенис щепсел, най-големият в гамата, е специално проектиран за тези, които искат да излязат извън рамките на традиционната уретрална стимулация, за да изпитат уникално и наелектризиращо усещане.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: