От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Електростимулация - пенис и тестиси

Бюлетин

Python™ от E-Stim Systems - E Stim тестиси

Python™, още една иновация от E-Stim Systemsе устройство, специално разработено за електростимулация на тестисите. Това е една от най-добрите системи - и дори подходяща за CBT - която осигурява диапазон от нежна до много интензивна електростимулация директно върху тестисите.

Повече информация

3769/00

на разположение

Повече информация

Питон™ от E-Stim Systems: интензивна електростимулация за тестисите.

Питон™, още една иновация от E-Stim Systemsе устройство, специално разработено за електростимулация на тестисите. Това е една от най-добрите системи - и дори готова за CBT - която осигурява диапазон от нежна до МНОГО интензивна електростимулация директно върху тестисите.

Адаптирана за мъжко удоволствие и произведена в Обединеното кралство:

  • Специално проектирана за мъжката анатомия, Python™ предлага зашеметяваща комбинация от натиск и електростимулация на тестисите.
  • Python™ е оборудван с две позлатени електрически контактни повърхности. Натискът е регулируем, което позволява персонализиране и интензивност на стимулацията.
  • Python™ е проектиран така, че нееректиралият пенис и тестисите да се поставят през пръстеновидния отвор (като пръстен за пенис), след което тестисите могат да се фиксират директно между двете плочи за натиск.


Балансирана компресия и електрическа стимулация:

  • Python™ е проектиран така, че да прилага прецизно регулируем натиск върху тестисите, който може да бъде засилен по желание.
  • Интензивността варира от леко изтръпване до по-силни усещания, което е идеално за тези, които искат да изследват спектъра на електростимулацията на тестисите.


Висококачествен материал и дизайн:

  • E-Stim Systems използвани са лазерно изрязани акрилни панели с дебелина 5 мм с изработени по поръчка платки, за да се осигури издръжлив и ефективен продукт.
  • Позлатените контактни пластини осигуряват отлична електропроводимост и контакт.
  • За по-голяма издръжливост Python™ е оборудван с фитинги от неръждаема стомана и месинг.


Функционалност за по-добро преживяване при електростимулация.

  • Python™ е подходящ и за по-голям пенис (50 мм диаметър на отвора) и следователно предлага удобно прилягане за повечето мъже.
  • Оборудвано с 4 мм конектори, това устройство е подходящо за използване с едноканални устройства, като например Серия 1 от E-Stim Systems или по-усъвършенствани устройства за електростимулация като 2B™.
  • Почистването е лесно и хигиенично с нашия спрей VERYCLEAN.


Python™ от E-Stim Systems: BDSM устройство за иновативна електростимулация на тестисите.

Python™ е не само устройство за електростимулация, но и врата към изследване на по-дълбоки усещания при стимулиране на тестисите. Независимо дали търсите нежна електростимулация или по-интензивно изживяване, Python™ предлага безопасна, приспособима и вълнуваща възможност и е задължителен за всеки, който иска да направи крачка напред в електростимулацията.

Повече подробности:

  • Python™ от E-Stim Systems
  • Подходящ за CBT.
  • Материал: Python™ от E-Stim Systems е изработен от висококачествени материали, които гарантират издръжливост и оптимална функционалност по време на електростимулация. Основната структура е изработена от алуминий с аерокосмическо качество, който е известен със своята стабилност и ниско тегло. Електрическите контактни повърхности са позлатени, за да се осигури ефективно и безопасно предаване на електрическия сигнал. Плочите за натиск са изработени от акрил с дебелина 5 мм - твърда и прозрачна пластмаса, която е едновременно издръжлива и визуално привлекателна. Освен това за монтажа са използвани фитинги от неръждаема стомана, които са здрави и устойчиви на корозия. И накрая, персонализираните печатни платки (PCB) са неразделна част от електрическите функции, които са съобразени със специфичните изисквания. Комбинацията от тези материали превръща Vyper2™ във висококачествен и надежден избор за всеки, който се наслаждава на електростимулацията.
  • Печатните платки са съществена част от съвременната електроника. Те са платките, върху които се монтират и свързват различни електронни компоненти като резистори, кондензатори и интегрални схеми. Печатните платки формират физическата платформа за тези компоненти и осигуряват електрическите връзки, необходими за функционирането на веригата. Печатните платки се намират в почти всички електронни устройства - от обикновени джаджи до сложни компютърни системи.
  • Произведени са в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на ЕС и Обединеното кралство.
  • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, носят пейсмейкър или използват медицинско устройство за вливане, имат сърдечни заболявания или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
  • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията
  • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Python™ от E-Stim Systems - E Stim тестиси

Python™ от E-Stim Systems - E Stim тестиси

Python™, още една иновация от E-Stim Systemsе устройство, специално разработено за електростимулация на тестисите. Това е една от най-добрите системи - и дори подходяща за CBT - която осигурява диапазон от нежна до много интензивна електростимулация директно върху тестисите.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: