От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

ElectraStim

Бюлетин

Electro Urethral sonde - Уретрален електрод от ElectraStim

Нов Оферта
  • Electro Urethral sonde - Уретрален електрод от ElectraStim

Понякога най-необичайните секс играчки са най-добрите! Открийте необикновените възможности на сексуалната електростимулация дълбоко в пениса с Electro Urethral sonde от ElectraStim. Този прекрасен продукт определено е нещо повече от секс играчка, той е ключът към абсолютно свободни ръце и оргазми.

Повече информация

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Понякога най-необичайните секс играчки са най-добрите! Открийте необикновените възможности на сексуалната електростимулация дълбоко в пениса с Electro Urethral sonde от ElectraStim. Този прекрасен продукт определено е нещо повече от секс играчка, той е ключът към абсолютно свободни ръце и оргазми

    Electro Urethral sonde от ElectraStim е уретрален електрод, който се предлага в различни размери, за да ви осигури персонализирано изживяване. Изработен от неръждаема стомана 316, известна с отличното си качество и издръжливост, този зашеметяващ инструмент има идеално гладка повърхност за удобна употреба. С дължина от 130 мм Electro Urethral sonde идеален за начинаещи и се предлага с диаметри 5 мм, 7 мм и 9 мм за различни нива на опит.

    Уретралнаелектростимулация (E-Stim Penis):

    Уретралната електростимулация предлага уникална и интензивна форма на стимулация, която се различава значително от конвенционалните сексуални преживявания. Това, което я прави толкова специална, е комбинацията от дълбочината на усещанията и начина, по който тези усещания се създават.

    В центъра на уретралната електростимулация са специални инструменти като този уретрален електрод, които изпращат електрически импулси директно през уретрата. Тази област е богата на нервни окончания и е особено възприемчива към такива стимули. Чрез прилагането на електрически импулси директно отвътре този метод осигурява интензивно и изключително задоволително преживяване. Усещанията варират от леко изтръпване до силни импулси, които могат да предизвикат особено дълбока сексуална възбуда.

    Друга особеност на уретралната електростимулация е възможността за достигане на оргазъм без ръце. Много потребители съобщават за повишено усещане за удоволствие и мощни оргазми, които могат да бъдат постигнати без ръчна мастурбация.

    Освен това уретралната електростимулация предлага възможност за интимни експерименти и открития с партньора. Споделянето на тези дълбоки и лични преживявания може да укрепи емоционалната връзка и да създаде ново ниво на доверие и интимност.

    Важно е обаче да се подчертае, че безопасността и хигиената са основен приоритет при уретралната електростимулация. Използването на стерилизирано оборудване, спазването на инструкциите за употреба и бавното достигане на границите на възможностите са от съществено значение за осигуряване на безопасно и приятно преживяване.

    В обобщение, уретралната електростимулация е завладяваща сексуална игра, която отваря вратата към напълно нови усещания и по-дълбоко сексуално удовлетворение за тези, които търсят нови висоти на сексуалното удоволствие.

    Приложение:

    Уретралният електрод се смазва с малко лубрикант и внимателно се вкарва в пениса. След като електродът е поставен, устройството за електростимулация може да се включи, за да се изпитат спиращи дъха интензивни, пулсиращи усещания и повишена сексуална възбуда, които могат да доведат до мощен оргазъм без ръце. В комбинация с един от нашите униполярни пръстени за пенис, устройството Electro Urethral sonde осигурява проникваща стимулация по цялата дължина на пениса.

    Съвместим с повечето устройства за електростимулация:

    Въпреки че Electro Urethral sonde е предназначен за директна връзка с устройства за електростимулация от ElectraStim устройства за електростимулация, той може да се свързва и към устройства за електростимулация от други производители, като се използват предлаганите от нас адаптери.

    Допълнителна информация:

    • Electro Urethral sonde - Уретрален електрод (различни размери)
    • Дължина: 130 mm
    • Диаметър: 5 mm, 7 mm, 9 mm
    • Обиколка: 15,6 мм, 21,9 мм, 28,2 мм
    • Връзка: 2 мм
    • Тегло: от 101 до 165 грама
    • Материал: неръждаема стомана 316 с изолирана основа от ацетал/пластмаса
    • Брой полюси: 1 (еднополюсен). За затваряне на веригата е необходим втори униполярен електрод (напр. самозалепващ се електропад или монополярен пенис пръстен).
    • Обхват на доставката: 1x уретрален дилататор, 1x торбичка от микрофибър, 1x многоезично ръководство за употреба (EN/FR/DE/NL/ES/IT), 3 сашета със стерилен лубрикант.
    • Бележка за безопасност: Сексуалната електростимулация (е-стимулация) е широко разпространена практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея аспекти на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, използват пейсмейкър или медицинско инфузионно устройство, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или шията. Всички устройства от ElectraStim са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim е символ на иновациите и качеството в областта на сексуалната електростимулация (E-Stim) и от самото си създаване си е създала име, като непрекъснато разширява границите на възможното в тази вълнуваща област на развлеченията за възрастни. Със силен фокус върху дизайна, технологиите и потребителското изживяване, продуктите на ElectraStim предлагат уникална комбинация от удоволствие и ефективност, която се харесва както на начинаещи, така и на опитни потребители. Продуктовата гама се простира от комплекти за начално ниво до сложни устройства, като всички те са внимателно проектирани, за да осигурят безопасно, приятно и ефективно изживяване. ElectraStim компанията поставя голям акцент върху качеството и иновациите, което намира отражение в патентованата технология "Flick" - свидетелство за нейния ангажимент да направи електростимулацията по-персонализирана и интерактивна. Този стремеж към съвършенство и желанието да се надхвърлят очакванията на потребителите прави ElectraStim водеща марка в своя сегмент. MEO.de е идеалният партньор за дистрибуция на ElectraStim благодарение на опита си в разпространението на висококачествени и специализирани продукти за възрастни. MEO.de си е спечелил репутацията на дълбоко разбиращ нуждите и желанията на своите клиенти, съчетан с непоколебим ангажимент за удовлетворяване на техните потребности. BDSM магазинът на MEO не само предлага широка гама от продукти в различни категории, но също така поставя голям акцент върху образованието и информацията, за да гарантира, че клиентите могат да вземат информирано решение за покупка. В допълнение, целевата група на MEO.de се вписва идеално в ElectraStimтъй като и двете компании отдават приоритет на предлагането на висококачествени и иновативни продукти, които подобряват сексуалното благополучие и преживяване на клиентите им. Широкият обхват на MEO.de, както онлайн, така и чрез установената партньорска мрежа, гарантира, че продуктите на ElectraStim достигат до широка и заинтересована целева група. Комбинацията от новаторската технология на ElectraStim с опита и ангажимента на MEO.de за удовлетворяване на клиентите представлява силно партньорство, насочено към предоставяне на изключителни и обогатяващи преживявания на своите клиенти. Заедно те са в отлична позиция да направят революция в света на електростимулацията, като същевременно предоставят изключително обслужване и поддръжка.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    ENDLESS ORGASMS

    This product worked wonder for me and my partner. It is the 4th item we have ordered from this site, and its definitely our favourite. I was apprehensive of using the tool at first, but after the lube was applied the anxiety faded. This product ROCKED MY WORLD (and my urethra).

      Оценка 

      Truly awesome

      Whilst these might seem quite expensive and might not get too much use the feeling that they produce is amazingly intensive and I only have the 5mm beginners one.

      It take a bit of experience and you will need to but lube and cleaner once the couple of sachets included are used.

      That said a first timer should take it carefully and slowly and don't forgot that you could be in for a nasty shock unless you insert it first then switch on the power. Take it slowly until you get used to it.

      The build construction is flawless.

        Напишете свой собствен преглед

        Electro Urethral sonde - Уретрален електрод от ElectraStim

        Electro Urethral sonde - Уретрален електрод от ElectraStim

        Понякога най-необичайните секс играчки са най-добрите! Открийте необикновените възможности на сексуалната електростимулация дълбоко в пениса с Electro Urethral sonde от ElectraStim. Този прекрасен продукт определено е нещо повече от секс играчка, той е ключът към абсолютно свободни ръце и оргазми.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        26 други артикули от същата категория: