От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

ElectraStim

Бюлетин

ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

Забравете всичко, което сте смятали, че знаете за играчките за анален секс: Аналната тапа от ElectraStim x Mr S Leather поставя нови стандарти! Новаторско партньорство между ElectraStim от Обединеното кралство и Mr S Leather от САЩ е създадена наелектризираща версия на дизайна на Mr S Leather, известен като "Най-удобния анален щепсел в света".

Повече информация

3893/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Забравете всичко, което сте смятали, че знаете за играчките за анален секс: Аналната тапа от ElectraStim x Mr S Leather поставя нови стандарти! Новаторско партньорство между ElectraStim от Англия и Mr S Leather от САЩ доведе до създаването на наелектризираща версия на дизайна на Mr S Leather, известен като "Най-удобния анален щепсел в света". Този висококачествен butt plug съчетава опита на двете марки и обединява най-доброто от двата свята: първокласен дизайн и спираща дъха анална електростимулация.

    Анална електростимулация:

    Аналната електростимулация става все по-популярна, не на последно място заради дълбоките и интензивни усещания, които предлага. Тази форма на стимулация използва нежни електрически импулси за директно стимулиране на многобройните нервни окончания в аналната област, което води до уникални и често описвани като особено интензивни усещания. За разлика от традиционните тапи или вибратори, електростимулацията позволява дълбоки и проникващи усещания и може да доведе до изключително силни оргазми без ръце. Този аспект на контрол и възможността за адаптиране на интензивността на електростимулацията към личните предпочитания правят аналната електростимулация очарователно откритие за всеки, който иска да разшири сексуалния си репертоар и да разшири границите на традиционното удоволствие.

    ElectraStim x Mr S Leather - Най-удобният силиконов електрожен в света:

    Този класически дизайн е основна част от арсенала на Mr S Leather задни играчки от 1997 г. насам. Нашата модернизирана версия е изработена от висококачествен медицински силикон, който е мек, еластичен и напълно без фталати. Този тапицер предлага ненадминат комфорт. Утежнената стоманена сърцевина във вътрешността на щепсела добавя допълнително измерение на стимулацията и осигурява силни контракции на аналните мускули, създавайки по-ефективна електропроводимост.

    С патентования проводим силикон на ElectraStim и иновативната кабелна система "stealth entry", която предпазва свързващите кабели по време на дейности в седнало положение, този щепсел е защитен от счупване или повреда на вътрешния кабел. Гъвкавата силиконова шийка също така осигурява висок комфорт при носене за по-дълъг период от време или за употреба 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

    Съвместим с повечето устройства за електростимулация

    World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug е съвместим с всички устройства за електростимулация от ElectraStim съвместими. Въпреки че аналният щепсел е разработен за директна връзка с устройствата за електростимулация ElectraStim, той може да се свързва и с устройства за електростимулация от други производители с помощта на адаптерите, които предлагаме.

    Хигиената и правилната употреба на лубрикант играят решаваща роля по време на употреба:

    За оптимална грижа и безопасна употреба препоръчваме нашия дезинфекциращ спрей INSTACLEAN, който е специално разработен за ефективно почистване на аналния щепсел преди и след употреба. Освен това нашият електропроводим лубрикант ESHOCK е от съществено значение за осигуряване на гладко вкарване в ануса и оптимална проводимост, което прави преживяването от електростимулацията още по-интензивно. Комбинацията от тези два продукта прави електростимулацията не само особено приятна, но и безопасна и хигиенична.

    Допълнителна информация:

    • World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug
    • Дължина за поставяне: 76 мм
    • Максимална обиколка: 121 mm
    • Диаметър: приблизително 38,5 mm
    • Връзка: 2 мм
    • Тегло: 240 грама
    • Материал: висококачествен електропроводим силикон (без фталати)
    • Брой полюси: 2 (двуполюсни)
    • Обхват на доставката: 1x "Най-удобният силиконов електрозатвор в света", 1x многоезично ръководство с инструкции.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.
    • Бележка за безопасност: Сексуалната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с въпросите, свързани с безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, използват пейсмейкър или медицинско инфузионно устройство, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или шията. Всички устройства от ElectraStim са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim е символ на иновациите и качеството в областта на сексуалната електростимулация (E-Stim) и от самото си създаване си е създала име, като непрекъснато разширява границите на възможното в тази вълнуваща област на развлеченията за възрастни. Със силен фокус върху дизайна, технологиите и потребителското изживяване, продуктите на ElectraStim предлагат уникална комбинация от удоволствие и ефективност, която се харесва както на начинаещи, така и на опитни потребители. Продуктовата гама се простира от комплекти за начално ниво до сложни устройства, като всички те са внимателно проектирани, за да осигурят безопасно, приятно и ефективно изживяване. ElectraStim компанията поставя голям акцент върху качеството и иновациите, което намира израз в патентованата технология "Flick" - свидетелство за нейния ангажимент да направи електростимулацията по-персонализирана и интерактивна. Този стремеж към съвършенство и желанието да се надхвърлят очакванията на потребителите прави ElectraStim водеща марка в своя сегмент. MEO.de е идеалният партньор за дистрибуция на ElectraStim благодарение на опита си в разпространението на висококачествени и специализирани продукти за възрастни. MEO.de си е спечелил репутацията на дълбоко разбиращ нуждите и желанията на своите клиенти, съчетан с непоколебим ангажимент за удовлетворяване на техните потребности. BDSM магазинът на MEO не само предлага широка гама от продукти в различни категории, но и поставя голям акцент върху образованието и информацията, за да може клиентите да вземат информирано решение за покупка. В допълнение, целевата група на MEO.de се вписва идеално в ElectraStimтъй като и двете компании отдават приоритет на предлагането на висококачествени и иновативни продукти, които подобряват сексуалното благополучие и преживяване на клиентите им. Широкият обхват на MEO.de, както онлайн, така и чрез установената партньорска мрежа, гарантира, че продуктите на ElectraStim достигат до широка и заинтересована целева група. Комбинацията от новаторската технология на ElectraStim с опита и ангажимента на MEO.de за удовлетворяване на нуждите на клиентите представлява силно партньорство, насочено към предоставяне на изключителни и обогатяващи преживявания на своите клиенти. Заедно те са в отлична позиция да направят революция в света на електростимулацията, като същевременно предоставят изключително обслужване и поддръжка.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Finally

    I've tried numerous other electro plugs without ever really being happy with them and had kind of given up. That all changed with this one. They aren't kidding when the say "Worlds most comfortable." This plug is very comfortable for long extend play, while also providing an sensation from tingle to torture. This has renewed my lo e of electro. If electro is something that makes you tingle, I highly recommend getting one of these

      Оценка 

      perfectly awesome

      if you're new to electro, this is the toy to beat. conductivity seems to work best for me with eshock lube. squeezing down on this sucker is the best kegel exercise ever, and your top will love the vise-like grip you develop.

        Оценка 

        Super Comfortable

        This is super comfortable and with a good power box packs a punch. I just wish there was an XL or XXL version that would open me up more.

          Напишете свой собствен преглед

          ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

          ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

          Забравете всичко, което сте смятали, че знаете за играчките за анален секс: Аналната тапа от ElectraStim x Mr S Leather поставя нови стандарти! Новаторско партньорство между ElectraStim от Обединеното кралство и Mr S Leather от САЩ е създадена наелектризираща версия на дизайна на Mr S Leather, известен като "Най-удобния анален щепсел в света".

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          26 други артикули от същата категория: