От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

ElectraStim

Бюлетин

ElectraLoop™ от ElectraStim - регулируема метална примка за тестиси за електростимулация

Нов
  • ElectraLoop™ от ElectraStim - регулируема метална примка за тестиси за електростимулация

Регулируемата примка за тестиси ElectraLoop™ обещава напълно нов вид еротична електростимулация на пениса. Специално разработена за мъже с по-голям пенис или за тези, които искат да носят тази примка около пениса и тестисите едновременно, ElectraLoop™ е с регулируем размер.

Повече информация

3897/00

Време за доставка приблизително 8 дни

Повече информация

Регулируемата примка за тестиси ElectraLoop™ обещава напълно нов вид еротична електростимулация на пениса. Специално разработена за мъже с по-голям пенис или за тези, които искат да носят тази примка около пениса и тестисите едновременно, ElectraLoop™ е с регулируем размер. ElectraLoop™ е изработен от неразтеглива метална тел и съчетава усещането за метален пръстен с удобството на регулируемата форма. Примката се поставя около ствола на пениса и тестисите и се регулира с клипса за регулиране.

Тази униполярна метална примка за тестиси може да се използва заедно с друг униполярен електрод и отваря мощния свят на еротичната електростимулация по време на мастурбация, прелюдия, орален секс и полов акт. Дълбокото, пулсиращо и еротично усещане за изтръпване може да бъде дори достатъчно силно, за да постигнете оргазъм без ръце. Регулируем до диаметър 70 мм, ElectraLoop™ е подходящ за повечето мъже. За възможно най-добро изживяване препоръчваме да използвате електропроводим гел, като например нашия ESHOCK.

Съвместим с повечето устройства за електростимулация:

ElectraLoop™ е съвместим с всички устройства за електростимулация от ElectraStim съвместими. Въпреки че ElectraLoop™ е разработен за директна връзка с устройствата за електростимулация ElectraStim, той може да бъде свързан и с устройства за електростимулация от други производители с помощта на адаптерите, които предлагаме.

Хигиената и правилната употреба на лубрикант играят решаваща роля при използването му:

За оптимална грижа и безопасна употреба препоръчваме нашия дезинфекциращ спрей INSTACLEAN, който е специално разработен за ефективно почистване на ElectraLoop™ преди и след употреба. Освен това нашият електропроводим лубрикант ESHOCK е от съществено значение за осигуряване на оптимална проводимост, която прави преживяването от електростимулацията още по-интензивно. Комбинацията от тези два продукта прави електростимулацията не само особено приятна, но и безопасна и хигиенична.

Повече подробности:

  • ElectraLoop™
  • Максимален диаметър: 70 мм
  • Максимална дължина: 220 mm
  • Връзка: 2 мм
  • Тегло: 31 грама
  • Материал: медицинска неръждаема стомана 316
  • Брой полюси: 1 (еднополюсен). Необходим е втори униполярен електрод, за да се завърши веригата. ElectraLoop™ трябва да бъде свързан към ElectraStim Свързан към стимулатор, за да изпитате описаните усещания.
  • Включено в доставката: 1x ElectraLoop™ (регулируема метална примка за тестиси), 1x микрофибърна торбичка за съхранение, 1x многоезично ръководство за употреба (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
  • Бележка за безопасност: Сексуалната електростимулация (E-Stim) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със съответните аспекти на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, използват пейсмейкър или медицинско инфузионно устройство, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от ElectraStim са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
ElectraStim x MEO


ElectraStim e-Stim е символ на иновациите и качеството в областта на сексуалната електростимулация (E-Stim) и от самото си създаване си е създала име, като непрекъснато разширява границите на възможното в тази вълнуваща област на развлеченията за възрастни. Със силен фокус върху дизайна, технологията и потребителското изживяване, продуктите на ElectraStim предлагат уникална комбинация от удоволствие и ефективност, която се харесва както на начинаещи, така и на опитни потребители. Продуктовата гама се простира от комплекти за начално ниво до сложни устройства, като всички те са внимателно проектирани, за да осигурят безопасно, приятно и ефективно изживяване. ElectraStim компанията поставя голям акцент върху качеството и иновациите, което намира израз в патентованата технология "Flick" - свидетелство за нейния ангажимент да направи електростимулацията по-персонализирана и интерактивна. Този стремеж към съвършенство и желанието да се надхвърлят очакванията на потребителите прави ElectraStim водеща марка в своя сегмент. MEO.de е идеалният партньор за дистрибуция на ElectraStim благодарение на опита си в дистрибуцията на висококачествени и специализирани продукти за възрастни. MEO.de си е спечелил репутацията на дълбоко разбиращ нуждите и желанията на своите клиенти, съчетан с непоколебим ангажимент за удовлетворяване на техните потребности. BDSM магазинът на MEO не само предлага широка гама от продукти в различни категории, но и поставя голям акцент върху образованието и информацията, за да може клиентите да вземат информирано решение за покупка. В допълнение, целевата група на MEO.de се вписва идеално в ElectraStimтъй като и двете компании отдават приоритет на предлагането на висококачествени и иновативни продукти, които подобряват сексуалното благополучие и преживяване на клиентите им. Широкият обхват на MEO.de, както онлайн, така и чрез установената партньорска мрежа, гарантира, че продуктите на ElectraStim достигат до широка и заинтересована целева група. Комбинацията от новаторската технология на ElectraStim с опита и ангажимента на MEO.de за удовлетворяване на нуждите на клиентите представлява силно партньорство, насочено към предоставяне на изключителни и обогатяващи преживявания на своите клиенти. Заедно те са в отлична позиция да направят революция в света на електростимулацията, като същевременно предоставят изключително обслужване и поддръжка.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

ElectraLoop™ от ElectraStim - регулируема метална примка за тестиси за електростимулация

ElectraLoop™ от ElectraStim - регулируема метална примка за тестиси за електростимулация

Регулируемата примка за тестиси ElectraLoop™ обещава напълно нов вид еротична електростимулация на пениса. Специално разработена за мъже с по-голям пенис или за тези, които искат да носят тази примка около пениса и тестисите едновременно, ElectraLoop™ е с регулируем размер.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

26 други артикули от същата категория: