От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

ElectraStim

Бюлетин

ElectraLoops™ Prestige - Регулируеми пръстени за петел от ElectraStim

Изключително твърда ерекция и спираща дъха стимулация обещават ElectraLoops™ от ElectraStimрегулируемите пръстени за петел, които мъжете обичат. Благодарение на висококачествените материали и регулируемото прилягане, тези пръстени предлагат уникална комбинация от комфорт, стил и електрическа стимулация.

Повече информация

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Изключително твърда ерекция и спираща дъха стимулация обещават ElectraLoops™ от ElectraStimрегулируемите пръстени за пенис, които мъжете обичат. Благодарение на висококачествените материали и регулируемото прилягане, тези пенис пръстени предлагат уникална комбинация от комфорт, стил и електрическа стимулация.

    ElectraLoops

    Пенис пръстените, които са не само функционални, но и естетически издържани, са изработени от дебела гума (6,5 мм), която разпределя равномерно електрическата стимулация и по този начин увеличава интензивността. В същото време материалът осигурява здраво захващане около пениса и следователно по-твърда и по-дълготрайна ерекция - идеално за продължителни соло сесии или страстни моменти с партньора ви.

    За истинските ценители, които ценят не само функцията, но и дизайна, сме интегрирали висококачествена щипка за регулиране, изработена от CNC фрезован алуминий. Тя се предлага в три цвята анодизиран метал, което придава на нашите ElectraLoops™ луксозен вид и ги прави истинска атракция за окото.

    Във всяка опаковка ще намерите две примки в цвят по ваш избор, готови да засилят удоволствието ви. Благодарение на иновативната, регулируема регулираща щипка, изработена от солиден, устойчив на морска вода алуминий, който е едновременно защитен и изолиран чрез анодираната си повърхност, електрическата стимулация се насочва директно към мястото, където доставя най-голямо удоволствие.

    Независимо дали поставяте двете примки по пениса, или поставяте едната примка около пениса, а другата - около скротума, ElectraLoops™ "Prestige" предлагат на вас и вашия партньор безкрайни възможности за изпитване на електрическа стимулация. Благодарение на униполярната им функция можете дори да комбинирате една примка с друг аксесоар за електростимулация, за да изпитате разнообразни усещания. Въображението ви няма граници!

    Съвместими с повечето устройства за електростимулация:

    ElectraLoops™ са съвместими с всички устройства за електростимулация от ElectraStim съвместими. Въпреки че ElectraLoops™ са разработени за директна връзка с устройствата за електростимулация ElectraStim, те могат да се свързват и с устройства за електростимулация от други производители, като се използват адаптерите, които предлагаме.

    Допълнителна информация:

    • ElectraLoops™ Prestige - Регулируеми пенис пръстени от ElectraStim
    • Максимален диаметър: 60 mm
    • Максимална обиколка: 188 mm
    • Свързване: 2 мм
    • Тегло: 36 грама
    • Материал: проводяща гума с дебелина 6,5 мм, CNC-машината, анодизиран алуминиев клипс за регулиране.
    • Брой полюси: 1 (единичен полюс). И двете примки трябва да са в контакт с тялото, за да се усещат електрически усещания.
    • Включени в доставката: 2х ElectraStim Регулируеми пръстени Prestige ElectraLoops (в цвят по ваш избор), 1x калъф от микрофибър, 1x многоезично ръководство за употреба (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Бележка за безопасност: Сексуалната електростимулация (E-Stim) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея аспекти на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, използват пейсмейкър или медицинско инфузионно устройство, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от ElectraStim са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.



    Инструкции за употреба на ElectraLoops™ от ElectraStim

    ElectraLoops™ са специално проектирани, регулируеми пенис рингове, които засилват сексуалното преживяване чрез електростимулация.

    Какво трябва да знаете, преди да започнете:

    ElectraLoops™ са униполярни, което означава, че трябва да използвате и двете примки или да комбинирате едната примка с друг униполярен аксесоар за електростимулация, за да завършите електрическата верига. За активиране на електрическата стимулация е необходимо устройство за стимулация ElectraStim (продава се отделно).

    Подготовка:

    • Уверете се, че примките ElectraLoops™ и ръцете ви са чисти.
    • Изберете размера на пръстена, който ви подхожда най-добре. ElectraLoops™ може да се носи по протежение на ствола на пениса или около скротума.


    Регулирайте размера:

    • Прекарайте края на примката през щипката за регулиране, за да отворите или затворите пръстена и да постигнете идеалното прилягане. Триенето на гумата към метала предотвратява изплъзване или разхлабване.


    Нанесете проводима смазка:

    • Нанесете нашия проводящ лубрикант ESHOCK (продава се отделно) от вътрешната страна на примките, за да подобрите проводимостта и да увеличите комфорта.


    Свържете устройството за електростимулация:

    • Свържете 2-милиметровите свързващи кабели на вашето устройство за електростимулация от ElectraStim към ElectraLoops™.
    • Включете устройството за електростимулация и започнете с ниска настройка, за да увеличите постепенно интензивността на електростимулацията.


    Използване на пенис пръстени:

    • Експериментирайте с различни позиции, за да откриете коя ви харесва най-много. Популярни са двете примки върху ствола на пениса или едната примка върху ствола на пениса, а другата около скротума.


    След употреба:

    • Изключете примките ElectraLoops™ от устройството за електростимулация и ги почистете съгласно инструкциите за употреба. Използвайте топла вода и мек сапун или нашия спрей INSTACLEAN.


    Важни инструкции за безопасност:

    • Използвайте ElectraLoops™ само както е описано в тези инструкции за употреба.
    • Винаги започвайте с най-ниската настройка и бавно увеличавайте интензивността.
    • Хората със сърдечни проблеми или пейсмейкъри не трябва да използват електростимулация.
    • Незабавно прекратете употребата в случай на дискомфорт или болка.




    ElectraStim x MEO

    ElectraStim марката E-Stim е символ на иновация и качество в областта на сексуалната електростимулация (E-Stim) и от самото си създаване си е спечелила име, като непрекъснато разширява границите на възможното в тази вълнуваща област на развлеченията за възрастни. Със силен фокус върху дизайна, технологията и потребителското изживяване, продуктите на ElectraStim предлагат уникална комбинация от удоволствие и ефективност, която се харесва както на начинаещи, така и на опитни потребители. Продуктовата гама се простира от комплекти за начално ниво до сложни устройства, като всички те са внимателно проектирани, за да осигурят безопасно, приятно и ефективно изживяване. ElectraStim компанията поставя голям акцент върху качеството и иновациите, което намира отражение в патентованата технология "Flick" - свидетелство за нейния ангажимент да направи електростимулацията по-персонализирана и интерактивна. Този стремеж към съвършенство и желанието да се надхвърлят очакванията на потребителите прави ElectraStim водеща марка в своя сегмент. MEO.de е идеалният партньор за дистрибуция на ElectraStim благодарение на опита си в дистрибуцията на висококачествени и специализирани продукти за възрастни. MEO.de си е спечелил репутацията на дълбоко разбиращ нуждите и желанията на своите клиенти, съчетан с непоколебим ангажимент за удовлетворяване на техните потребности. BDSM магазинът на MEO не само предлага широка гама от продукти в различни категории, но и поставя голям акцент върху образованието и информацията, за да може клиентите да вземат информирано решение за покупка. В допълнение, целевата група на MEO.de се вписва идеално в ElectraStimтъй като и двете компании отдават приоритет на предлагането на висококачествени и иновативни продукти, които подобряват сексуалното благополучие и преживяване на клиентите им. Широкият обхват на MEO.de, както онлайн, така и чрез установената партньорска мрежа, гарантира, че продуктите на ElectraStim достигат до широка и заинтересована целева група. Комбинацията от новаторската технология на ElectraStim с опита и ангажимента на MEO.de за удовлетворяване на клиентите представлява силно партньорство, насочено към предоставяне на изключителни и обогатяващи преживявания на своите клиенти. Заедно те са в отлична позиция да направят революция в света на електростимулацията, като същевременно предоставят изключително обслужване и поддръжка.

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Perfectly awesome

    Jerking off is even more fun when you add an electrical current to the mix. These thick unipolar loops distribute the electro sensation evenly for a really pleasurable experience that will have you blowing your load in no time.

      Оценка 

      ElectraStim Prestige ElectraLoops

      The build quality of the Prestige Electraloops is far superior to any other adjustable e-stim cock rings Ive ever had. For that matter, theyre higher quality than any regular (non-e-stim) cock rings Ive ever had. At 6.5mm thick, the rubber loop is strong, durable, and stays on tightly. The 2mm pin connectors hold the leads in securely. And, the current that passes through these is consistent and evenly spread.

      In the past, I tried some cheap cock rings from other stores. When I put them on and turned on the power box (they made a cheap one that ended up just hurting), the electric current was way too focused on one or two spots. It created an intolerable amount of pain to my frenulum, and it felt like it was burning through my penis.

      MEO charges a higher price, because they have a superior quality product. When I put these on, I was scared that they were going to do the same thing as those ones from discount stores. Not at all. The current was as gentle or as violent as I wanted it to be. There was no burning sensation. It was complete relaxation with a mind-blowing hands-free orgasm at the end.

      If I could give these six stars, I would. Most amazing cock rings ever!

        Оценка 

        Awesome

        They work great combine them with a butt plug and enjoy.

          Напишете свой собствен преглед

          ElectraLoops™ Prestige - Регулируеми пръстени за петел от ElectraStim

          ElectraLoops™ Prestige - Регулируеми пръстени за петел от ElectraStim

          Изключително твърда ерекция и спираща дъха стимулация обещават ElectraLoops™ от ElectraStimрегулируемите пръстени за петел, които мъжете обичат. Благодарение на висококачествените материали и регулируемото прилягане, тези пръстени предлагат уникална комбинация от комфорт, стил и електрическа стимулация.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          26 други артикули от същата категория: