От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Електростимулация - пенис и тестиси

Бюлетин

Vyper2™ - CBT чрез електростимулация - E-Stim Systems

Vyper2 е специално разработен за нуждите на мазохистичните мъже и е CBT аксесоар за еротична електростимулация. Снабден с 4 позлатени електрода, монтирани върху две компресионни пластини, Vyper2 удря прецизно нервните точки, които са от съществено значение за CBT.

Повече информация

3768/00

на разположение

    Повече информация

    Vyper2 е специално разработен за нуждите на мазохистичните мъже и е CBT аксесоар за еротична електростимулация. Оборудван с 4 позлатени електрода, монтирани върху две компресионни плочи, Vyper2 удря прецизно нервните точки, които са от съществено значение за CBT. Vyper2 се поставя върху еректиралия пенис и/или тестисите и ги компресира, преди да започне електростимулацията.

    Vyper2™ от E-Stim Systems: електростимулация на пениса и тестисите!

    MEO представя Vyper2™, който надгражда успеха на оригиналния Vyper™ от E-Stim Systems надгражда върху успеха на оригиналния Vyper™. Това иновативно устройство с четири полюса е предназначено не само за пениса, но също така ефективно стимулира тестисите, осигурявайки цялостно, разтърсващо преживяване на електростимулация - от нежна до интензивна.

    Vyper2™ е разработен изключително за нуждите на много покорни мъже и се произвежда във Великобритания. Той разполага с четири позлатени електрически контактни подложки, прикрепени към две компресионни пластини. Когато Vyper2™ се постави върху еректиралия пенис и тестисите, той може да притиска и компресира гениталиите, осигурявайки възбуждащото усещане от електрическата стимулация както на пениса, така и на тестисите.

    Но внимавайте: ако стискате прекалено силно, може да повредите нещо много ценно!

    Вместо тънки пластмасови пластини със залепена сребърна лента, както при конкурентните продукти, Vyper2™ използва E-Stim Systems акрилни пластини с дебелина 5 мм, които са изрязани с лазер и са снабдени със специално изработени платки. За дълъг експлоатационен живот и добър електрически контакт контактните повърхности са позлатени, за да се осигури ефективна електростимулация на пениса и тестисите.

    Vyper2™ е напълно оборудван с конектори Estim от неръждаема стомана. Със своите четири контактни повърхности той има множество контактни зони и следователно е идеален за свързване към 2B™ от E-Stim Systems или към едноканално устройство за електростимулация.

    • Голяма ширина на отвора от 6,5 mm до 50 mm.
    • Позлатени контактни повърхности за ефективна електростимулация
    • Здрави връзки и фитинги от неръждаема стомана с диаметър 4 мм
    • Подходящи за едноканална и двуканална работа
    • Лесно почистване за хигиенична употреба


    Vyper2™ от E-Stim Systems е стъпка напред в областта на електростимулацията и предлага вълнуваща комбинация от компресия и електростимулация за пениса и тестисите. Той е създаден, за да засили сензорните усещания на CBT, като осигурява едновременно удоволствие и мощна стимулация по безопасен и контролиран начин.

    Повече информация:

     

    • Vyper2™ от E-Stim Systems
    • Размери: 140 мм x 110 мм x 40 мм (в затворено положение без винтове)
    • Отвор: 160 mm x 50 mm
    • Контактна зона: BiPolar 60mm x 90mm (от всяка страна)
    • Връзки: 8x 4mm гнезда в основата
    • Материал: Vyper2™ от E-Stim Systems е изработен от висококачествени материали, които гарантират издръжливост и оптимална функционалност по време на електростимулация. Основната структура е изработена от алуминий от аерокосмически клас, който е известен със своята стабилност и ниско тегло. Електрическите контактни повърхности са позлатени, за да се осигури ефективно и безопасно предаване на електрическите импулси. Плочите за натиск са изработени от акрил с дебелина 5 mm - твърда и прозрачна пластмаса, която е издръжлива и визуално привлекателна. В конструкцията е използвана и неръждаема стомана, за да се гарантира стабилност и устойчивост на корозия. И накрая, персонализираните печатни платки (PCB) са неразделна част от електрическите функции, които са съобразени със специфичните изисквания. Комбинацията от тези материали превръща Vyper2™ във висококачествен и надежден избор за всеки, който се интересува от електрическа стимулация в контекста на CBT.
    • Печатните платки (PCB - Printed Circuit Boards) са основни компоненти на съвременната електроника. Те са платките, върху които се монтират и свързват различни електронни компоненти като резистори, кондензатори и интегрални схеми. Печатните платки формират основата за тези компоненти и създават електрическите връзки, които са необходими за функционирането на веригата. Печатните платки се намират в почти всички електронни устройства - от обикновени джаджи до сложни компютърни системи.
    • Произведени са в Обединеното кралство в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на ЕС и Обединеното кралство.
    • С изключителна доживотна гаранция от производителя.
    • Бележка за безопасност: Електрическата стимулация (e-stim) за еротично удоволствие е широко използвана, но е важно да сте наясно с аспектите на безопасността. E-Stim не е подходящ за хора с пейсмейкъри, медицински вливания, сърдечни заболявания или по време на бременност и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички продукти от E-Stim Systems продуктите са разработени, произведени и тествани в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема пълна отговорност за това.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията
    • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Optimal

    Wenn mann darauf steht, ist das Produkt in Verbindung mit einem Estim-Gerät einfach genial. Lässt sich von zart bis sehr hart einstellen. Optimal

      Напишете свой собствен преглед

      Vyper2™ - CBT чрез електростимулация - E-Stim Systems

      Vyper2™ - CBT чрез електростимулация - E-Stim Systems

      Vyper2 е специално разработен за нуждите на мазохистичните мъже и е CBT аксесоар за еротична електростимулация. Снабден с 4 позлатени електрода, монтирани върху две компресионни пластини, Vyper2 удря прецизно нервните точки, които са от съществено значение за CBT.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: