От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Електростимулация - пенис и тестиси

Бюлетин

Small Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems

Високото качество Small Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems е разработен за всички, които търсят алтернатива на конвенционалната стимулация на уретрата. Пенис щепселът съчетава иновативен дизайн с висококачествени материали за изключително преживяване при електростимулация.

Повече информация

3765/00

на разположение

    Повече информация

    Small Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems: Прецизността среща удоволствието!

    Висококачествените Small Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems е разработен за всеки, който търси алтернатива на конвенционалната стимулация на уретрата. Пенис тапата съчетава иновативен дизайн с висококачествени материали за изключително преживяване при електростимулация.

    Уникален дизайн и удобно прилягане:

    • Small Diamond™ Penis Plug е дълъг 55 мм и има тънък ствол от 5,65 мм.
    • Ромбовидната му глава с диаметър 7,5 мм в най-широката точка осигурява не само привлекателен външен вид, но и удобно и стимулиращо поставяне на пенис тапата.
    • Изработен от алуминий с аерокосмическо качество, пенис щепселът е лек и издръжлив, което гарантира дълъг експлоатационен живот и лесно боравене.
    • Огледално гладката повърхност и заобленият връх позволяват лесно въвеждане в уретрата, а конусовидният ствол на пенис щепсела се разширява леко и задържа пенис щепсела на място.
    • Всеки пенис щепсел има специално оребрение на главата, което подобрява захвата дори с мокри пръсти и засилва усещането по време на употреба.
    • Снабден със стандартна връзка 4 mm на главата, пенис щепселът е съвместим с устройствата за електростимулация от E-Stim-Systems.


    Лесно почистване и грижа:

    • Почистването е изключително лесно: просто почистете с гореща вода и мек почистващ препарат или използвайте спрея INSTACLEAN от MEO. Тъй като пенис тапата е изработена от алуминий, тя може да се вари за пълна стерилизация.
    • Уверете се, че пенис тапата е напълно суха преди съхранение.
    • E-Stim Systems предоставя доживотна гаранция за всяка пенис тапа.


    Подготовка за оптимално изживяване:

    • Поради естеството на уретралната стимулация, чистотата е от ключово значение. Затова почиствайте пенис щепсела непосредствено преди употреба.
    • За да увеличите комфорта при употреба, използвайте лубриканта VeryDeep на MEO, който е специално разработен за такива дейности.


    Small Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems: Истинско бижу за стимулиране на уретрата

    Small Diamond™ Penis Plug е нещо повече от секс играчка за уретрата; тя е символ на ангажимента на E-Stim Systems на качеството, комфорта и стимулиращия дизайн. Независимо дали за първи път изследвате стимулацията на уретрата, или сте опитен любител на практиката, тази пенис тапа предлага уникално и приятно изживяване и е задължителна за вашата колекция от секс играчки за електростимулация.

    Повече подробности:

    • Пенис тапа Small Diamond™ от E-Stim Systems
    • Размери Диаметър на вала 5,65 мм, диаметър на главата 7,5 мм, диаметър на основата 24,5 мм, обща дължина 55 мм, дължина за поставяне 44 мм, тегло 17 г
    • Връзка: 4 мм
    • Материал: Алуминий
    • Тъй като това е еднополюсен електрод, е необходим втори електрод.
    • Уретралният E-Stim, известен също като уретрална електростимулация, е специализирана форма на електростимулация, използвана за стимулиране на уретрата. Тази уникална форма на стимулация използва електрически импулси, за да създаде сетивна или сексуална стимулация в тази чувствителна област на тялото. Това, което прави уретралната електростимулация толкова специална, е уникалният начин, по който електрическите импулси се провеждат в уретрата, за да създадат спиращи дъха усещания. Това става с помощта на специални електроди, които се поставят в уретрата и подават нежни електрически импулси. Електрическите импулси могат да предизвикат различни усещания - от леко изтръпване до по-интензивни пулсиращи или парещи усещания. Силата и интензивността на електрическите импулси могат да бъдат персонализирани чрез устройството за електростимулация, за да отговарят на личните предпочитания и да гарантират приятно изживяване. Електростимулацията на уретрата може да добави ново измерение към сексуалната стимулация. Електростимулацията на уретрата може да доведе до възбуждащи усещания и по-интензивни оргазми както за мъжете, така и за жените.
    • Произведено в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на ЕС и Обединеното кралство.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с въпросите, свързани с безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, носят пейсмейкър или използват медицинско устройство за вливане, имат сърдечни заболявания или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията
    • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.



    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Excellent

    It's very intense and a nice size.

      Напишете свой собствен преглед

      Small Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems

      Small Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems

      Високото качество Small Diamond™ Penis Plug от E-Stim Systems е разработен за всички, които търсят алтернатива на конвенционалната стимулация на уретрата. Пенис щепселът съчетава иновативен дизайн с висококачествени материали за изключително преживяване при електростимулация.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: